Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Zimní provoz vodní nádrže: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Zimní provoz vodní nádrže

Poslední aktualizace před 13 let
Karel_61Karel_61Člen
Přidáno před 14 let
V karavanu mám vodní nádrž (plastový barel s čerpadlem) umístěnou vpředu v kufru (tedy mimo vytápěný prostor). WC a koupelna v karavanu není. Z nádrže je voda čerpána do vodovodního kohoutku v kuchyňské lince. Odtok odpadní vody je jako ve vlaku - trubka ústící pod karavan. Je tu podzim, voda v nádrži a potrubí začne brzy zamrzat. Může mi někdo poradit, co s tím? Existuje nějaká nemrznoucí směs? Chci jezdit v zimě na víkendy po CR. Díky za jakýkoliv nápad.
TONY MAGORTONY MAGORČlen
Přidáno před 14 let
domnívám, se že v tomto případě řešení není,nedovedu si představit že by jsi mádobí myl fridexem:):):)
jediným řešením se mi jeví - utvořit si krátký okruh vody uvnitř karavanu, s nádrží pod dřezem, odpad bych asi neřešil, v té odpadní hadici by voda asi nezamrzla (pokud topíš, a nebývá příliš dlouhá bez velkých ohybů tak že se tam voda nedrží)
haskyhaskyČlen
Přidáno před 13 let
Ahoj.Tak tento problém jsem vyřešil topným tělískem do akvárií.Tělísko je ponořené v nádrži na pitnou vodu.Chyba je ale v tom,že musíš být připojen na 230V.Ale je to účinné a odzkoušené v mínus 12.Rozvod vody mám vnitřkem karavanu a odpadní nádrž jsem neřešil - ale v nutnosti by se dala tímto způsobem také vyřešit.Nádrž mám 70 litrů umístěnou pod karavanem a nezamrzá.
haskyhaskyČlen
Přidáno před 13 let
A ještě jednou k tvému problému - já přední kufr karavanu vytápím z vnitřku karavanu - 12 voltovým ventilátorem z počítač(je tichý)ženu do kufru teplý vzduch - já kvůli plyn.bombám ty by jsi mohl kvůli vodě.Když si s tím dáš práci,nevypadá to špatně.Díru k ventilátoru jsem překryl dřevěnou kulatou mřížkou která se používa n ventilaci.
vojskovojskoČlen
Přidáno před 13 let
Uplne jednoduse dej proste nadrz dovnitr. Pokud topis tak nezamrzne. Kanystr bych taky vyhodil a dej si nadrz do lavice s venkovnim plnenim. Ja mam 70 litru, doma ji naplnim a mam cely vikend klid.
Vytapet predni schranku je zbytecne. Pokud v zime pouzivas propan tak neni duvod tam honit teply vzduch.
haskyhaskyČlen
Přidáno před 13 let
Z propanem je to pravda,ale zase máš sucho i v kufru.Investice,pokud nepočítáš ten krapet práce je cca.300,-Kč i z vypínačem.A dovoluji si tvrdit,že 70 litrů na víkend by nám nestačilo.Tak možná na den a to bez vykoupání.Ale je jasné že co člověk,to názor.
vojskovojskoČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

hasky napsal:
A dovoluji si tvrdit,že 70 litrů na víkend by nám nestačilo.Tak možná na den a to bez vykoupání.Ale je jasné že co člověk,to názor.


Jelikoz mam v karavanu nizkotlake baterie tak mame vyzkouseno se fakt vystacime i se sprchovanim. Je samozrejme ze koupani neni srovnatelne jako doma ale v pohode staci.
Jen v zime, kdyz jedeme ke sjezdovce na vice dni, vezu v aute jeste 2x 50l vody navic.
haskyhaskyČlen
Přidáno před 13 let
Tak jasan že koupel doma je o něčem jiném.Ale aby jsme "nesmrděli",je super i ta sprcha v karavanu.A nebo ráno po flámu,vlažná sprch také přijde vhod - :D:D:D
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Karel_61, TONY MAGOR, hasky, vojsko

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,992,659 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14671 sekund | Průměrně za: 0.14671 (0) sekund | Dotazy: 83 | Použitá paměť: 1.85MB/2MB