Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Porucha lednice: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Porucha lednice

Poslední aktualizace před 13 let
L
LupekTČlen
Přidáno před 14 let
Přátele poraďte máme problém. Lednice Dometic RM7361 88 litrů přestala fungovat na plyn , na proud chladí normálně.Po natočení ovládacího kolečka na pozici chlazení plynem začne blikat žlutá kontrolka , která jináč signalizuje prázdnou láhev . Plyn v láhvi máme, všechny ventily jsou otevřeny , co však není slyšet je cukání elektronického zapalovače ,.že by byl vadný ,nebo porucha může být ještě jinde měl jste někdo už takovou závadu .
furgonfurgonČlen
Přidáno před 14 let
zkus se podívat jaké máš napětí na baterce, mě baterka odešla a nešla ani lednice na plyn
Jarda a Zuzka
Fiat 2.3 Carado 448
L
LupekTČlen
Přidáno před 13 let
Přátele fakt nikdo z Vás neměl takou poruchu na ledničce, anebo kdo se z Vás význa v ledničkách poraďte.
M
MedvediČlen
Přidáno před 13 let
Ahoj. Mal som ten istý problém. U mňa za to mohol zlý kontakt na plošnom spoji. Do piezozapalovania nešiel prúd, takže som očistil všetky konektory pripojené na plošák a ono to začalo fungovať.
L
LupekTČlen
Přidáno před 13 let
Prosím Tě kde ten plošný spoj si měl ? Přes montažní mřížky z venčí , lze vidět zapalovácí modul , odpojovácí ventil, hořák atd. , ale žadný plošný spoj nevidím , nebo jsi tím myslel očištění všech plošných konektorů , kterými jsou jednotlivé části propojeny ?
M
MedvediČlen
Přidáno před 13 let
My máme plošný spoj s celou elektronikou za spodnou vonkajšou mriežkou. Za ňou je pod plechovým krytom tryska,elektronický ventil a piezozapalovanie(tento plech máme vpravo).Vlavo je druhý plech pod ním je plošák.Po zapnutí na plyn sa má spustiť piezozapalovač a el.ventil má potom pustiť plyn.Mne po zapnutí chladničky sa po chvíli rozsvietila kontrolka, ktorá signalizuje, že nie je plyn. Ale všimol som si, že ani sa nesnažila zapáliť.Skúšačkou som zistil, že na piezo nejde prúd a po káblikoch som našiel miesto na plošáku odkiaľ ten prúd má prísť.U mňa bola chyba v tom, že konektory nemali kontakt.Ešte pre upresnenie, naše auto je z roku 93, máme tam chladničku asi 140l, s automatickým prepínaním plyn/12V/220V, tak ako je to v dnešných autách. Ahoj Braňo.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: LupekT, furgon, Medvedi

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,038,160 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.11549 sekund | Průměrně za: 0.11549 (0) sekund | Dotazy: 66 | Použitá paměť: 1.74MB/2MB