Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 CCI - Kempingové karty, Carnet: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

CCI - Kempingové karty, Carnet

Poslední aktualizace před 3 roky
M
MarvinČlen
Přidáno před 17 let
Kempingové karty CCI (Camping Car International) poskytují slevy při návštěvě jednoho z 1100 kempů v Evropě.

Kartu můžou získat členové Caravan24.cz. Stačí kliknout zde: Karty CCI - Objednávka a vyplnit formulář. Cena karty CCI je 190,-Kč za rok plus poštovné a poskytuje slevy
5 - 25% na ubytování pro celou osádku. Slevy jsou individuální, t.zn., že co kemp, to jiná sleva na jiný druh služeb.

Karta v kempu nahrazuje pas nebo občanský průkaz, který si tím pádem můžete ponechat u sebe.

Karta platí pro celou posádku až 11 lidí.

Karta platí jeden rok.

CCI karta zajišťuje i pojištění odpovědnosti za škody vůči třetím osobám v kempu až do výše 2.500.000 CHF.

Seznam států, kde lze CCI kartu využít:
Andora, Nizozemí, Francie, Belgie, Německo, Švýcarsko, Itálie, Španělsko, Dánsko, Velká Británie, Lucembursko, Irsko, ČR, Slovensko, Rakousko, Maďarsko, Chorvatsko, Švédsko, Norsko, Finsko, Řecko, Portugalsko, Slovinsko, Rumunsko, Finsko, Polsko, San Marino a Slovensko

Jestli Vás zajímá kde akceptují CCI kartu ve výše uvedených státech,tady je odkaz na mapu:
http://www.campin...te-search/

Seznam obsahuje kempy, které akceptují Carnet CCI a zároveň splňují požadavky na kvalitu a vybavenost.

www.campingcardinternational.com


Jaké jsou Vaše názory,případně zkušenosti s touto kartou?
Upravil Sarka dne 08.02.2012 07:33, před 12 let
Marvin Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
BobikBobikČlen
Přidáno před 17 let
Marvine dekuji dobra prace
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 17 let
Prohlížel jsem v Internetu firmy které nabízejí slevové karty v kempech v zahraničí. Je jich samozřejmě nesčíselné množství. Bylo by vhodné krátce napsat které státy Vás zajímají ať můžu konkrétně zasílat poptávky. Na běžné EU státy jsem už poptávky rozeslal. Budu průběžně informovat.

Petko
VitaVitaČlen
Přidáno před 17 let
Dánsko Vás nutí používat kemp a pak je nějaká karta nutnost. Nejen z důvodu slev ale pokud máte kartu tak "ubytování" v kempu jde rychleji - nemusíte "ujetí" jistit doklady.
Jinak ten sever - pokud se ubytujete v kempu = platíte ubytovací poplatek = na takto získanou kartičku je mnoho navazujících slev na vstup do bazénů, pláží, muzeí atd ...
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 17 let
Díky Marvine za zjištěné informace, možná by i zde mohly být základní info o UAMK klubových kartách. I mě by zajímalo, jestli má někdo s těmito kartami zkušenosti.
Díky
Šárka
;)
PetrNPetrNČlen
Přidáno před 17 let
Kartu CCI máme teprve od letošního roku, ale už jsme ji využili v Maďarsku v termálech! Po předložení při placení automaticky zaúčtovali slevu, což bylo příjemné ...B)
M
MarvinČlen
Přidáno před 17 let
Jak jsem slíbil, doplňuji info o CCI kartě které se týká pojištění:

F.I.C.C. – pojištění pro smlouvu 2007

Smlouva pokrývá, dle níže uvedených obnosů, odškodnění v případě zranění či nemoci (smrtelného či nikoliv) 3. osoby dále poškození majetku v důsledku nehody během doby platnosti karty CCI. A po dobu pobytu v kempu nebo karavanu či pronajatého ubytování nebo v hotelu pojištěnce. Patří sem i časový úsek mezi opuštěním běžného trvalého bydliště za účelem dopravy do kempu / karavanu . Pobyt v pronajatém ubytování nebo hotelu až do návratu do svého bydliště.

Pojem pojištěnec je takto definován: každý člen oddělení kempinku spolků či svazů, které patří do F.I.C.C. = Mezinárodní federace kempinku a karavaninku a disponuje platnou mezinárodní kempinkovou kartou včetně osob, které cestují stejným privátním vozidlem s členem v rámci společného pobytu v kempinku. Počet pojištěných osob nesmí překročit 11 na jednu kartu.

Bylo dohodnuto, že pro skupinu cyklistů do 11 osob, kteří cestují v rámci uzavřené jednotky a jedou na stejné trase platí stejné pojistné pokrytí jako pro osoby, které cestují v jednom privátním vozidle.

V případě, že jeden člen dočasně opustí skupinu a musí se navrátit během svého prázdninového pobytu domů, může přenechat svou kempinkovou kartu skupině. Pojistné pokrytí je i nadále poskytováno, jako kdyby majitel karty byl i nadále přítomen.

Dále platí, že ostatní členové z kempinkového oddělení F.I.C.C. členských spolků jsou považovány za třetí osoby ve smyslu níže uvedených odškodnění.

DOBA PLATNOSTI

Doba platnosti pojistky trvá od 1. ledna 2007 do 31.12.2007 včetně obou dnů (dle Greenwich – času).
Doba platnosti bude každopádně uvedena na CCI kartě a prodloužena na 12 měsíců do té míry, do které je uvedeno datum expirace („expiry date“) na kartě. Každý požadavek bude uplatněn dle podmínek smlouvy, které platí v průběhu roku ve kterém byla karta CCI vystavena.

TERITORIÁLNÍ PLATNOST

Celosvětově.

PRÁVO

Vyloučeny jsou Spojené státy americké a Kanada a dále území na kterých platí americké / kanadské právo.








VÝJIMKY

Tato smlouva nepokrývá následující pojištění

1. Tělesná zranění nebo nemoci a poškození věcí
a. přímo nebo nepřímo zaviněné jakýmkoli mechanicky provozovaným vozidlem
b. přímo nebo nepřímo zaviněné jakýmikoliv loďmi, vodními plavidly nebo letovou dopravou všeho druhu, jimi nebo jejich vykonávanými pracemi na zakázku klubu nebo spolku.
c. způsobenými otravou potravin či nápojů nebo cizími či škodlivými látkami v potravinách či nápojích
d. způsobenými znečištěním vzduchu, vody či půdy s výjimkou zřejmých důkazů, že se jedná o přímý následek náhlé specifikované a identifikovatelné události v době pojistného období.
e. přímo nebo nepřímo zaviněnými událostmi na základě či v důsledku válek, invazí či zásahů cizích gangů, nepřátelství (nezávisle na tom jestli byla vyhlášena válka či nikoliv), občanských válek, povstání, revoluce, vzpoury nebo vojenského či jiného uchopení moci či konfiskace, zestátnění, invazí zničení či poškození majetku vládami či na jejich příkaz, popřípadě státními či komunálními autoritami.
f.přímo nebo nepřímo zaviněnými událostmi na základě či v důsledku organizace masových akcí jakéhokoliv druhu za vstupné (s výjimkou malých zábavných soutěží či společných kempink- nebo karavan – rallyes).
g. přímo či nepřímo zaviněnými při lyžování

2) Tělesná zranění či nemoci osob nebo utrpěné věcné škody, které se přihodí majiteli CCI karty v důsledku či průběhu jeho zaměstnání v rámci služební či vzdělávací smlouvy.
3) Poškození majetku, který je ve vlastnictví, používání nebo v úschově pod správou či kontrolou pojištěné osoby.
4) Zlomyslné chování pojištěné osoby, např:
a. poškození pozemku či polí v důsledku transportu či stanování
b. necitlivé odstraňování odpadků
c. znečištění spodních vod poškození plynového nebo elektrického vedení či trubek
5) Vylučovací klausule pro radioaktivní zamoření a nukleární zařízení :

Smlouva nepokrývá:
a. ztrátu nebo zboření či poškození jakéhokoliv druhu majetku nebo ztráty či náklady, které z toho vyplývají , či kteroukoli formu následných ztrát.
b. právní pojištění všeho druhu přímo či nepřímo zaviněné či ovlivněné nebo založené na :
(i) radioaktivitu vyvolávající, ionizující paprscích nebo kontaminaci způsobené jaderným palivem nebo jeho atomovým odpadem).
(ii) radioaktivními, jedovatými, výbušnými nebo jakýmkoliv způsobem nebezpečnými vlastnostmi látky nebo některé z jejích nukleárních součástí.

6) Vylučovací klausule pro azbest:
Smlouva v žádném případě nepokrývá výlučnou azbestovou klausuli z roku 2003, která se vztahuje na pojistné požadavky.
1. dotek, manipulace, stahování, skladování, transport nebo ničení azbestu a/nebo jakékoliv jiné sloučeniny či jiné směsi obsahující azbest
2. Inspekce / přechovávání podle předpisů o azbestu z roku 2002

Dále tato smlouva nezahrnuje:

a. přímé či nepřímé pojištění způsobené či v důsledku způsobení vdechnutím a/nebo požitím nebo existencí azbestu či vystavením azbestu a/nebo jakémukoliv materiálu s jeho obsahem či jakoukoliv směsí ve které je azbest obsažen.
b. pojištění, které je výsledkem odstranění azbestu a/nebo jakýchkoliv směsí s azbestem z kterékoliv budovy a/nebo struktury a jehož důsledkem dojde k reálné či případné situaci zdravotního rizika.
c. závazek obhájit jakýkoliv požadavek nebo zažalovat případné ručení které vycházejí z bodů a) nebo b pro pojištěnce,), kteří převezmou vzniklé soudní náklady .

ROZŠÍŘENÍ ROZSAHU PLATNOSTI SMLOUVY

V návaznosti na výjimky 1)a. mechanicky provozovaná vozidla a 1)b. vodní dopravní prostředky je ustanoveno:

1) Tato pojistka je rozšířená o použití windsurfingu nebo bezmotorového člunu max. 5m dlouhého, používaného pojištěným členem (pozn. c) čl. „nároky na věcné odškodnění“).
2) Rozsah platnosti této smlouvy bude rozšířen o samostatně / nesamostatně pohyblivé karavany a obytné vozy. Pakliže tato vozidla na základě způsobu použití již nepatří do povinnosti pojištění zákonu o silničním provozu nebo jiného předpisu.

PODMÍNKY

Nároky na odškodnění.

Požadavky odškodnění nesmějí přesáhnout následující výšky:
a. při nehodě nebo sérii nehod vycházejících z jedné události:
€ 1.650.000 při tělesném zranění nebo nemoci a věcných škodách
b. za všechny způsobené nehody během doby trvání pojistného období :
celková hodnota : neomezeně
c. € 65.000 ve vztahu k tělesnému zranění při nehodě nebo sérii nehod vyplývajících z jediné události, způsobené pojištěncem, který použil windsurfing-prkno na vodě či zemi nebo bezmotorového člunu o max. délce 5m.

NÁKLADY A VÝDAJE

Pojištěnci se svým souhlasem zavazují uhradit veškeré vzniklé náklady na obhajobu svého případu s podmínkou, že, v případě , kdy suma potřebná na vyřízení případu převýší pojistnou částku ručí pojistitel za takové náklady a výdaje ve stejném poměru jak stojí tato, touto smlouvou daná pojistná suma k úhradě případu.

NÁHRADY ŠKOD
Náhrady škod do výši € 400 nebo odpovídající obnosy v jiných měnách za poškození majetku mohou být vyplaceny jak stranami pojištěného spolku tak také příslušným zástupcem pojistitele v zemi, kde sídlí pojistný spolek, bez zapojení pojistitele R.L. Davidson & Co Ltd.). Ale vždycky v souladu s klausulí o spoluúčasti při pojistných škodách. Požadavky odškodnění, které by tento obnos převýšily či byly vystaveny na základě tělesného zranění nebo nemoci budou sděleny pojistiteli v Londýně přes pojistitele R.L. Davidson & Co Ltd., Bury House, 31, Bury Street, London, EC3A 5AH, který má právo uhradit nároky až do GBP 1000 nebo stejné částky jiné měny. Odškodnění budou prováděna ve měně té země, ve které došlo k nároku.

Pojištění členové musí spravit písemně a ve všech detailech pojistný spolek o započetí případu, který pravděpodobně bude mít za následek nároky na odškodnění v rámci této pojistné smlouvy, dále zpraví o započetí každého škodného jednání a jeho průběhu.

Pojištěný člen nesmí bez písemného souhlasu pojistného spolku nebo pojistitele projevit ochotu k převzetí odškodnění či s ním souhlasit. Pojišťovatel má právo zpracovat ku svému prospěchu každý nárok na odškodnění či jiné služby ze strany třetího ve jménu pojištěného člena a k vyřizování případu požívá neomezené svobody. Pojištěný člen je povinen dodat pojistiteli všechny náležité informace a být mu nápomocen.

Toto pojištění nepokrývá žádnou ztrátu či škodu ke které došlo za existence této pojistné smlouvy v době její platnosti a je kryt jinou existující smlouvou či smlouvami s výjimkou jakékoliv sumy, která přesahuje částku, která by byla splatná v rámci této další pojistné smlouvy či smluv v případě, že by původní smlouva neexistovala.

V případě, že člen pojistného spolku uplatní nároky úmyslně, které jsou co se týče výšky či v jiném smyslu přehnané nebo neoprávněné pak bude pokrytí v rámci této smlouvy neplatné a všechny dosavadní pokryté nároky dotyčného pojištěnce budou pominuty.

Pojišťovací zástupce si ponechá právo vydat kopie kempinkových a hotelových faktur nebo faktur za pronajaté ubytování na celou dobu pobytu.

Zdroj: mail z Autoturistu
www.autoturist.cz
Upravil Marvin dne 22.06.2007 15:29, před 17 let
Marvin Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
dcpajadcpajaČlen
Přidáno před 17 let
Ahoj všem. Rád bych získal informace, jestli jste někdo tuto kartu na cestách využili. Co naše kempy?
H
HabasekČlen
Přidáno před 15 let
Pěkný den přeji všem,
Mám dotaz.Kartu CCI mi vystaví v Autoturistu na počkání?Děkuji
Dále bych chtěl požádat,jestli by jste mi nenapsali vaše zkušenosti s cestou na sever,Německo-Dánsko-Švédsko.Pojedeme po ose.Máme na to cca.14dní.Co mám podle vašich zkušeností vidět,na co nemám zapomenout? Moc děkuji:_
M
merfanČlen
Přidáno před 15 let
Také bych si chtěl tuto kartu poříditt :x. Tak jestli někdo ví, nebo se dokonce zabývá prodejem, nebo alespoň tuší kde ji zakoupit, nechť je tak laskav a zadá info pro nás neznalce ;t. Děkuji :_
dasadasaČlen
Přidáno před 15 let
Informace o prodeji této karty najdete zde: http://www.uamk.cz/cs/index.php?optio...p;Itemid=1
H
HabasekČlen
Přidáno před 15 let
Děkuji Dášo,v pondělí si ji jdu koupit.:^
T
Tom a LuckaČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj, já jsem na doporučení Oldy Šanců dokráčel ke kartě CCI přes členství v Klubu českých turistů. řekl bych, že je to nejlevnější cesta.;y:^:_
T+L , pejsek Arny II, polointegrál LMC
Upravil Tom a Lucka dne 05.03.2009 13:50, před 15 let
L
Lukas a PetraČlen
Přidáno před 15 let
Možnosti získání CCI karty přes KČT jsou popsány zde:

http://www.cmcc.cz/tipy/mezinarodni-k...a-cci.html

Jen jsem zatím nezjistil způsob, jak se stát členem KČT-ČMCC ??? :x

LaP
Lukáš (36) + Petra (6) + Kubík (4)
dasadasaČlen
Přidáno před 15 let

Citovat

Lukas a Petra napsal:


......Jen jsem zatím nezjistil způsob, jak se stát členem KČT-ČMCC ??? :x

LaP



přihláška je na stránkách:
poplatky jsou podle krajů různé - např. Praha platí 360,-Kč za rok

je to asi levnější způsob, pokud nechcete využívat služeb ÚAMK
D
DoktoroviČlen
Přidáno před 15 let
Kartu CCI používáme již několik let. Nejlevnější cesta k jejímu získání je stát se členem klubu turistů (na stránkách KČT jsou vypsány kluby i kontakty na celém území ČR). Po zaplacení ročnch příspěvků, (které jsou mnohem levnější než v ÚAMK a obsahují také nějaké slevy ve smluvních zažízeních) vždy žádáme v Praze na centrále o kartu CCI, kterou obdržíme obratem po zaslání 90 Kč. - Tento systém praktikujeme už několik let na doporučení Oldy s Majkou.
Dřív jsme kartu využívali častěji, protože jsme navštěvovali více kempů. Máme zkušenosti například z oblasti bývalé NDR, kde jsme slevy využívali skoro ve všech kempech. Výhodná je i v Maďarsku, kde na kartu je sleva většinou 10% z ceny ubytování za osoby )při jedné návštěvě termálů jsou většinou poplatky za karty doma).
V ČR jsme se například setkali s tím, že nám bude poskytnuta sleva na veškeré platby, ale až od 3 dne pobytu.
SLevy se poskytují vždy na všechny rodinné příslušníky majitele karty. Majitel ji může na recepci používat i místo pasu.
M
merfanČlen
Přidáno před 15 let
Děkuji všem za info. Už jsem se stal Českým turistou " On - line ". :) V Plzni 210,- Kč / rok ;t:_
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 15 let
Já to mám už také,ale za 250 Kč. Vždy levnější než UAMK.Díky za pomoc. CCI používám už několik sezon,letos to bude díky turistům levnější ;h
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 15 let
Tak až mi přijde karta tak zažádám o kartičku CCI za 90 Kč,zase o stovečku levněji než v autoturistu,a to se vyplatí ;n
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
H
HabasekČlen
Přidáno před 15 let
Tak i ten velký muž s malým...... autem přeci, vstoupil do klubu Českých turistů.Příští týden si konečně zažádám o kartu CCI.SUPER!! Poplatek ČT 210kč a karta CCI 90kč.Tak že turisti z C24,koukejte taky chodit po svých a ne že si budete vozit vaše zadnice pořád v autech.;h;h
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Marvin, Bobik, Petko, Vita, Sarka, PetrN, dcpaja, Habasek, merfan, dasa, Tom a Lucka, Lukas a Petra, Doktorovi, Mirek a Jirinka, Ludek Liberec, mb, ladis, panaci, Jera, panther, matus, simcha, olda, 1jgs - Milan, jozin, Perop, Rolda, dandak, Fun, Roman a Jana, Petr a Lucie, petr a jarka, Deda Lebeda, Garfild, Remzin, Kip, jirkamds, Tonda a Jarka, Matysek, Jirka Canon, Huntirovaci, severaci, Brevla, dalibor, PETGE, Kobliha, radekpajdla, Pepi, tronic, merkur, Henry, arto, jirkaso, c, Miroslav Ezr, OldaR, bobes, operativec, josef nemecek, Charlie, Bron, ivo, Vera a Jirka, Karel a Yvon, klubli, katka288, Badd, Ambry, Tajfun, CAP, milan59, fireman, Jirkac, Tomas Feit, Hunyady, Medeaz, Zdenek a Monika, Hans, zdenda, Rudy, IVRI, najk, Petr a Jana, jana a franta, venda799, Laky, alobrd, sedpv, lada721, TFeit, eblazek, fozyk, Bludicka, Knezmost, pr, Spajky007, Pepino66, Honza a Lidka, sonyboy, oblak, coupici, Blanka a Petr, amria, marwill, Honza Palasek, Horal, ikolara, jenulda, jirka dagmar, mengic333, Hlemyzd Matej, holubb, MildaPro, thomash1, Yossarian, MonikaK, olga, Black Panther, Pavel77, vitos, VlasW, Petr Z, bagetyasalaty, Miroslav6, Ervin, Lubos a Dasa, Buffy, Sharik, samjeep, sene, tomtro, Burstner Tom a Mirka, zdenekb, Hazici, tikber, Dudla, Bohous a Jana, Tom660, kucmais, pavelsrotyr, fifa32, pikotik, clintkr, jirka jn, ochmet, Vlkodlac, Hunter, Jardaa4, OldJuhy, riki0832, tuareg, harison, Majli, ufonCZ, Jira 48, Lipicani, rodinny_typ, parag, Bronislav, PepaN KV, Bota666, RadeJa, erikakrejci, jitkaV, bydlikem z hor, petr63, martin hobby, alapa, Roman OTR, slepenej, Palladin777, atlantic, Ladesek, hugo 007, Jarda292, pajovi, TondaM, jenda4, lejkrs, Jaro53, karlosVW, majsadr, Majrus, Bomber_007, magnum30, petr soukenik, Michal Levice, Zdenek a Alena, Jana a Petr V, rozsypal karel, JurajSK, sipadan, Yenkee, JaMaB, Zamecnici, pistah, Miki8, avento, kalivodak, allfa, PeBo, Hrib, opavaci, Martina2103, Dusan73, Kuchta Jan, Bedrna, MarianM, petrka, ramtlah1, karlovarak, copy, Chlapi_sobe, maria, Martin Orel

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,026,383 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.22686 sekund | Průměrně za: 0.22686 (0) sekund | Dotazy: 136 | Použitá paměť: 2.3MB/4MB