Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Celkem zajímavé: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Celkem zajímavé

Poslední aktualizace před 14 let
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 14 let
Možná to někoho zaujme a bude se mu to hodit Novinka v našem sortimentu
TTI TCB 550 ASC + magnetka krátká

Cena bez DPH: 1375,--
Cena s DPH: 1650,--







Tato sestava je velice vhodná pro sezóní uživatele CB. Pokud se tedy chystáte na dovolenou a pojedete ve více autech, tento set je určený přímo pro Vás. Jednoduše připojíte radiostanici do zapalovačového konektoru a magnetickou anténu jen položíte na střechu a jste v minutě mobilní. Ušetříte tak nemalé prostředky v cizině za mobilní telefon.


Multinorní radiostanice střední třídy s velmi jednoduchým ovládáním a miniaturními rozměry.
Vhodná především pro použití v automobilech. Černé provedení předního panelu, regulovatelné modré podsvícení displeje, přepínání FM/AM/
Stanice je vybavena základními ovládacími prvky HLASITOST, SQUELCH, SCAN, PŘEPÍNÁNÍ kanálů a AUTOMATICKÝ SQUELCH. I přes svou jednoduchou konstrukci je osazena kvalitním přijímačem.
Magnetka krátká 65 cm je jednoduché konstrukce, má malé rozměry, vhodná pro začínající uživatele CB . Uchycení na vozidlo bez nutnosti vrtání otvorů do karoserie. Dosah cca 3 km .



Poslaly mě to www.vysylackymili...
VasuVasuČlen
Přidáno před 14 let
To, co píšeš, je zajímavé, ale pro obytné auto na nic !
Magnetku můžeš upevnit jedině na kapotu motoru, jinak vše je z hliníku. Anténu na střeše jsem musel přilepit Epoxydem a ještě převrtat a přišroubovat.
Hledal jsem nějaký nápad na hliníkovou střechu, nic jsem nenašel. Vasu
A
alexandrČlen
Přidáno před 14 let
Nič nieje neriešiteľné - aj bez vrtania .... Spomínam na kamaráta, a mal Trabanta - a tiež bol smutný z toho, ako to upevniť, a že ak to aj upevní- anténa nebude mať protiváhu . Tak som s ním zbehol do železiarstva, kúpily asi 8 gumených saviek - vybrali 6 najlepších a pod anténou sme vytvorili 6 cípu ,,hviezdu " a tá tvorila aj protiváhu antény, aj upevnenie savkami . Testovali sme stabilitu najme pri jazde v protismere kamión -a bez problémov to držalo.... samozrejme po viacerých rokoch bolo treba savky vymeniť , a v zime to tiež nedržalo dobre - ale lepiť sme nechceli - auto bolo jeho otca .
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Tajfun, Vasu, alexandr

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,395,977 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14827 sekund | Průměrně za: 0.14827 (0) sekund | Dotazy: 61 | Použitá paměť: 1.71MB/2MB