Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Aquapark SPA Turčianské Teplice: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Aquapark SPA Turčianské Teplice

Poslední aktualizace před 14 let
VasuVasuČlen
Přidáno před 14 let
Už jsme vyzkoušeli hodně termálu a Aquaparku, tam kde jsme byli / Oravice, Podhájská, Poprad, Bešeňová,Velký Meder, Vrbov / se děti víceméně nudily, neboť chyběly atrakce úplně, nebo byla jen jedna. Dostali jsme na starosti vnoučata a padlo rozhodnutí na Turčianské Teplice. Když zajdeme s vnoučaty do Aquaparku v okolí Ostravy a je jich tam dost, děti vydrží ve vodě maximálně 2 hodiny a jsou modré od studené vody. Voda 28 stupňů je málo.
Z Ostravy do Turčianských Teplic jsme to měli 165 km, což jsou nejbližší termály pro nás.
Je možné koupit rodinné vstupné na celý den pro dva dospělé a dvě děti za 33 EU, jinak máte smůlu a za dva dospělé a jedno dítě zaplatíte na den 41 EU.
Celý termál je v moderním styl na čipový pásek, který vás pustí do skříňky, můžete si na něj koupit oběd, nebo i u stánku dobrou zmrzlinu. Areál je velikostně skromný na rozdíl od ostatních. Termál nám nabídnul dva venkovní bazény a brouzdaliště a dva vnitřní vyhřívací bazény. Teplota od 28 do 38 stupňů.
Dospělí vyvádějí na toboganu Kamikadze a předhánějí se v signalizovaných časech.
Děti baví široká skluzavka, klasický tobogan a rotující divoká řeka.
Hlavně, voda dostatečně teplá, že děti vydrží ve vodě vyvádět celý den, s přestávkami na jídlo a na zmrzlinu. My dříve narození jsme se vyhřáli ve vyhřívacím bazénu. A resumé, jestli pojedeme sami, jedeme do Oravic, s dětmi pojedeme znovu do Turčianských Teplic.
Vasu
malinamalinaČlen
Přidáno před 14 let
Ahoj, přemýšlíme že to taky skusíme!f, ale našel sjem pro karavan kemp ATC Turiec, nebo TJ Dynamo Diviaky. V Teplicich asi nic jiného nebude na info mi napsali že mužu parkovat na parkovišti:l, tak nevím, neporadíš?
Miro TMiro TČlen
Přidáno před 14 let
Ahojte,
bohužiaľ je to pravda, že v okolí Turčianských Teplíc nie je žiaden solídny kemp pre karavany a nakoľko ten kraj dobre poznám a viem že má čo ponúknuť, pretože som tam dlho býval a mám tam rodičov. Oni tam v časti Turčianských Teplíc - Turčianskom Michale /asi 3 km od aquaparku/ prenajímajú rodinný dom, ktorý má upravený dvor s vonkajším krbom, hneď vedľa tečie horský potôčik, ubytovaný tam majú naozaj súkromie. Po dohode by sa dalo 1 karavan /v prípade dohody aj 2/ vo dvore parkovať. K dispozícií by mali uzavretý dvor, elektrickú prípojku, prípojku na vodu, možnosť vypustiť chemické WC. V objekte počas pobytu nikto iný nebude, ak sa inak nedohodneme. Ak by bolo potrebné dá sa sprístupniť aj zariadenie v dome /WC, sprcha/.
bližšie info na www.rekreacnydom.sk prípadne +421 905 902 333.
Cena cca 15 EUR noc.
Na akékoľvek dotazy rád zodpoviem.
Miro, Zuzka a Miško (10) s Miškou (7). Karavan Hobby De Luxe 545 KMF a HONDA CR-V 2,2
Upravil Miro T dne 07.06.2010 21:19, před 14 let
VasuVasuČlen
Přidáno před 14 let
Ahoj, když jsem tam byl teď o víkendu 5-6.6 měl jsem 6 ti metrový obytňák zaparkovaný normálně na neplaceném parkovišti před Aquaparkem. Dále o 300 metrů dále je velké parkoviště pro autobusy, kde by se dalo přenocovat. Ptal jsem se autobusáků, žádný zákaz tam není a sem tam někdo s bydlíkem nocuje.
Já byl s vnoučaty a slíbil jsem jím úžasnou bobovou dráhu ve Velké Rači. Dojel jsem večet pod lanovku a se svolením hlídače bez problému přespal. Pak jsme vyjeli sedačkovou lanovkou nahoru vyzkoušeli horskou bobovou dráhu. Ta je !
To musíte zkusit !
Vasu
TopiciTopiciNováček
Přidáno před 14 let
Ahojte,

my sme tiež boli cez tento víkend v Turčianskych a tiež sa Nám veľmi lúbilo. My sme ale boli ubztovaný v ATV Bojnice a na druhý deň sme boli v ZOO takže my sme spojili kúpanie aj s prechádzkou. Kemp veľmi odporučejem príjemná vedúca, čisté sociálky ..... Do Turčianskzch to bolo presne 41 km. Určite si to takto ešte zopakujeme.

Topici
malinamalinaČlen
Přidáno před 14 let
Ahoj, tak pokud se nic nestane,vyrážíme v pátek ráno ATC Turiec a odtud výjezd do aquaparku Turč.Teplic asi 30km.Dále se tu nabízí výšlap na Martinské hole(lanovka) no a potom prohlídka města Martin za min.režimu výroba tanků.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Vasu, malina, Miro T, Topici

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,879,981 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.17713 sekund | Průměrně za: 0.17713 (0) sekund | Dotazy: 75 | Použitá paměť: 1.83MB/4MB