Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 schema elektriky polointegrál CI: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

schema elektriky polointegrál CI

Poslední aktualizace před 14 let
O
oldaČlen
Přidáno před 14 let
Potřeboval bych schema elektriky polointegrálu CI/italská výroba/ r.v 2002,elektroblok je za sedačkou řidiče,na jeho horní straně je řada pojistek,žádný vypínač,palubní baterie je pod sedačkou řidiče.Pokud by jste něco podobného vlastnili,prosím o kopii.Díky Olda
VitaVitaČlen
Přidáno před 14 let
Oldo - přihoď fotku, myslím že výrobců elektrobloků bude méně než typů aut.
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 14 let
Schéma elektriky bude problém sehnat. Obávám se. My děláme elektriku pravidelně a pořád, ale schémata MT, Calira (Truma), Schaudt, EBL ani ostatní výrobci nebyli schopni (ochotni) dodat. Je to celkem logické: kdekterý žalud by se v tom vrtal, auto pak zahoří a kdo je vinen? Proto výrobci zásadně berou na servis celky vč. energobloků, desek od boilerů a topení a další prvky i od svých školených servisáků nebo generálních dealerů.
Něco opravit umíme a základní schémata známe - pokud je něco atyp, nezbývá než otrocky drát po drátu proměřit a zjistit co potřebuju vědět. I tak se běžně při identifikaci drátů dostáváme v časech od jednotek hodin až po celou šichtu. Co kus to originál. Každej pes, jiná ves.
Když to nepůjde identifikovat - je řešení přijet k nám. Identifikovat to dokážeme.
LefikLefikČlen
Přidáno před 14 let
Karle máš 90% pravdu, ja sem se tu taky ptal na schema CI, - nikdenic
Schema jsem chtěl proto, že mi u nově zakoupenýho starýho auta el. nešla a jako žalud sem zvyklej když něco neznám, tak si to přečíst na papíře, a podle papíru + co nefunguje se potom po zralé úvaze do toho začnu vrtat. :)
Rozchodil jsem to i bez schéma, zdroj potíží byla vyklepaná patice relé přepínajícího 220/12 v el.bloku. No, když sem el.blok rozdělal - děs a hrůza.Bastlírna největšího kalibru schovaná za naleštěným panelem. :D Je to normální? Dyk když to bylo nový tak to určitě stálo nemalý peníz. Za takhle provedenej plošňák by mě vyhodili hned v prváku (před 30ti lety).
Hanka !r Leoš !@ Fido :i
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 14 let

Citovat

Lefik napsal:
sem zvyklej když něco neznám, tak si to přečíst na papíře, a podle papíru + co nefunguje se potom po zralé úvaze do toho začnu vrtat. :)
Za takhle provedenej plošňák by mě vyhodili hned v prváku (před 30ti lety).

Přesně :). Bohužel. Zásadní je, že oni mají certifikaci na výrobky pro provoz na silnici.
Desky s poddimenzovanýma cestama je jedno z prvních zel. Konektory pro které je problém přenést trvale 5A naložit 20A odběrem a další libovosti.
Snažíme se to v mezích možnosti řešit. Další věcí je geometrický nárůst spotřeby el. energie v karavanu. Většina věcí na tyhle obří proudy nebyla počítaná. Výrobci jsou truhláři, co se snaží ušetřit aby prodali. Výsledek pak podle toho vypadá. A bude húř.
Jak říkají mí přátelé slováci: Karol, dobre už bolo,.....:o
LefikLefikČlen
Přidáno před 14 let
Takže ...., něco zbastlím, seženu si na to papír, vymyslím špičkovej design, a draze prodávám..to je smutný. Dyť bydlík je v pricipu jednoduchej. Ono je to nejspíš penězokoncepce, ty rozvody el. jsou dúmyslně a nesmyslně zašifrovaný + zadrátovaný, schema nět, tak do
prčic-zákazníku, jeď do autorizováného servisu... Nepočítali se zlatejma českejma ručičkama. :)
Hanka !r Leoš !@ Fido :i
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: olda, Vita, Karel Prokop, Lefik

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,922,608 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.16151 sekund | Průměrně za: 0.16151 (0) sekund | Dotazy: 76 | Použitá paměť: 1.82MB/2MB