Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 vysielačka - praskanie v reproduktoroch: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

vysielačka - praskanie v reproduktoroch

Poslední aktualizace před 14 let
Martin TTMartin TTČlen
Přidáno před 14 let
Prosím o pomoc s vysielačkou. Mám auto ADRIA 660, namontoval som vysielačku (TTI 550), anténu som dal na ľavú stranu nadstavby, ako som to videl na fotkách viacerých z Vás. Keďže je nadstavba laminátová, vysielačka nemá kostru. Riešil som to tak, že som dal zvnútra nadstavby pod anténu nerezovú platňu 20 x 30 cm. Túto som káblom (priemer 5 mm) spojil s kovovou časťou Fiatu. Problém ktorý mám je, že keď chcem vysielať a stlačím tlačítko na mikrofóne, praskne v reproduktoroch od rádia (keď je rádio vypnuté, tak nič, vtedy je to v pohode). Predajca vysielačky tvrdí, že je to slabá kostra. Stretli ste sa s tým niekto?
Ďakujem
Upravil Martin TT dne 12.02.2010 19:47, před 14 let
mitrakmitrakČlen
Přidáno před 14 let
Ked odpojis kabel od vysielacky tak zmeraj ci mas tienenie/matica toho konektora/ perfektne prepojene s kostrou vozidla. Ale najpravdepodobnejsie bude to ze bud nemas alebo mas spatne naladenu antenu. Antena sa na prijem chova podobne ako radiova antena , ale na vysielanie musi byt prisposobena presna dlzka. Nastavuje sa to specialnym pristrojom /SWR meter/. V pripade ze je antena dobre naladena tak vyziareny vykon /4waty/ je antenou vyslany do eteru. Ak mas antenu naladenu spatne tak miesto 4w vysielas mozno iba desatinou a zbytok lieta v nasobnych frekvenciach a rusi radio TV a pod. Inak CB vysiela na 27 mHz.
Dalsia dolezita vec je aj to aby si mal stanicu pripojenu co mozno najblizsie k akumulatoru dostatocne hrubym kablom a este aby antena od autoradia bola perfektne spojena s autoradiom a tiez mala dobru kostru.

Ak potrebujes poradit skus SZ.

Ahoj



.
Milan!y a ShockIvana
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Martin TT, mitrak

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,033,005 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.12107 sekund | Průměrně za: 0.12107 (0) sekund | Dotazy: 49 | Použitá paměť: 1.63MB/2MB