Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 žárovky H4 LED SMD: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

žárovky H4 LED SMD

Poslední aktualizace před 14 let
TonikTonikČlen
Přidáno před 14 let
Prosím vás, možná někdo z vás koketoval s myšlenkou, že se zbaví starostí s věčně praskajícími halogenkami H4 (stejné to bude i u H7 nebo H1) v hlavních světlech, zainvestuje (cca 400 - 600,- ks) a nahradí své stávající "výrobce světla" za moderní vyrobené technologii LED.

Já tak učinil a v Aukru pořídil pár i s poštovným za necelé 4 stovky.
LEDky jsou naprosto imunní na časté zapínání a podle slov výrobce vydrží to co auto.
Řada SMD by se dala přeložit jako - ultra svítivé. (Na cyklo blikačce dokáže 1ks diody člověka doslova oslepit) Byl jsem zvědal co dokáže 18 diod každé žárovky odražených přes čirou optiku.
Udávaná spotřeba 6W pro obě světla, by pro karavanistu byla výzvou. Já ji u osob. auta neřešil.

Žárovky svítí efektním namodralým světlem. Po setmění jsem jel udělat test.
Takový propadák jste nevyděli ! Světelný výkon je přirovnatelný tak čtyřem párům parkovacích světel = v 70km/h nevidíte ani ň!
Varuji všechny před jejich nákupem. K nákupu by vás neměla zlomit ani častá 50% sleva.

PS: Protože svítí do všech stran, tak jsem se je rozhodl umístit na strop garáže.!M
Upravil Tonik dne 07.02.2010 23:16, před 14 let
Tonik Připojili následující obrazek:
h4.jpg
H
homatČlen
Přidáno před 14 let
Pár rad pro žárovky:
vždy měnit obě, i když praskne jenom jedna (pro potkávací a dálková světla)
nenahrazovat žárovky napodobeninami žárovek:
- nemusíte projít technickou, protože nepůjde nastavit světelný tok
- H7 se používá pro světlomety s čirou optikou, originální H7 žárovky mají snížené vyzařování ultrafialového záření, které plast na světlometu ničí. Napodobeniny H7 mají pouze stejnou patici = zašednou plastové kryty světlometů
- nedávat na auto HID xenonové sady, kromě problémů s nesplněním technického stavu vozidla, je velká pravděpodobnost odpálení některého spotřebiče nebo jednotky v autě.
Omnia mea mecum porto

!y!u:a:a
miromiroČlen
Přidáno před 14 let
To Tonik: Tie žiarovky niesú použitelné. Ich popis je "Žárovka není schválena pro provoz na pozemních komunikacích. Určeno pro tuningové účely." Myslím, že v klasickej pätici si ešte na LED žiarovky nejaký čas počkáme. Ak máš inteligentnejšie auto narazíš pri výmene za LED aj na problém čislo dva: bude ju indentifikovat ako vypálenú. V takomto prípade je treba osadiť predradný výkonový rezistor podľa záťaže.
HrochHrochČlen
Přidáno před 14 let
Toniku díky, taky mne to lákalo. Nakonec jsem to vyřešil LED světly pro denní svícení a žárovky H7 tudíž používám pouze v noci, takže snad nebudou tak rychle "umírat". Výrobci už na tom pracují - první vlaštovka je Opel Insignia, kde výrobce nabízí LED hlavní světlomety od Helly.
TaboraciTaboraciČlen
Přidáno před 14 let
Jak píše Hroch ,instalací denních světel odpadlo praskání H7 a místo klasických jsem si připlatil a dal H7 Osram Silvestár +90%.Jsou výrazně svítivější mají standartní vatáž a příkon.Teď jsou v Autokelly v akci a stojí 475 za 2 ks.
Deda LebedaDeda LebedaČlen
Přidáno před 14 let

Citovat

Taboraci napsal:
Jak píše Hroch ,instalací denních světel odpadlo praskání H7 a místo klasických jsem si připlatil a dal H7 Osram Silvestár +90%.Jsou výrazně svítivější mají standartní vatáž a příkon.Teď jsou v Autokelly v akci a stojí 475 za 2 ks.

Jenom lehká oprava: žárovky Osram Silver Star mají zvýšenou svítivost o 50%. O 90% vyšší svítivost mají Osram Night Breaker. Nedoporučuji je ale kupovat z důvodu velmi špatné kvality
TaboraciTaboraciČlen
Přidáno před 14 let
Ano ano,Děda Lebeda píše správný název,vzal jsem omylem druhou krabičku do ruky a tupě to opsal,cena je správná.S reklamacema problém není a když by byl tak Autokelly reklamace uznává.Za celou dobu prodeje nějaká reklamace je(Fabie,ale tam praskne cokoliv)ale vymění¨jí bez problému.Kdyžtak je i nižší řada žárovek.Ale konec konců si tam každý může dát co chce.To byla moje osobní zkušenost.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Tonik, homat, miro, Hroch, Taboraci, Deda Lebeda

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,926,276 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15382 sekund | Průměrně za: 0.15382 (0) sekund | Dotazy: 84 | Použitá paměť: 1.9MB/2MB