Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Slovensko/Termálne kúpalisko v Kremnici: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Slovensko/Termálne kúpalisko v Kremnici

Poslední aktualizace před 14 let
M
matusČlen
Přidáno před 14 let
Každého, kto rád kombinuje kúpanie na termálnom kúpalisku s návštevou historických pamiatok, turistikou a cykloturistikou /aj v horskom teréne/, určite zaujme pobyt v historickom meste Kremnica bohatom na kultúrne pamiatky / okres Žiar nad Hronom/, na strednom Slovensku. Navyše v blízkom okolí sú ďalšie zaujímavé destinácie.
Termálne kúpalisko Katarína s liečivou vodou /pohybové a nervové ústrojenstvo/ spolu s kempingom je otvorené od 1.5. do 30.9. Výhodou ubytovania v prijateľnej cene je, že všetci ubytovaní v kempe majú voľný vstup na kúpalisko po celý deň, vrátane večerného kúpania. A tak môžu v pohode každý deň kombinovať rôzne aktivity s príjemným leňošením na kúpalisku.

www.kupaliskokrem...
Upravil Fun dne 22.11.2009 18:48, před 14 let
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 14 let
Mohu potvrdit. Zastavili jsme se tam naskok předloni cestou domů a bylo to fajn. Kemp jsme objevili úplně náhodně, původně jsme jeli do jiného na druhém konci města, ale vůbec jsme nelitovali. Kemp je ale poměrně malý, spíše zařízený na ubytování v chatách a tak jsme měli trošku problém se zaparkováním. Také vjezd do kempu byl trošku komplikovaný, ve směru od silnice to je ostrá pravá zpátečka z kopce do poměrně úzké brány. Tak jsem to řešil tím, že jsem při příjezdu i při odjezdu jel ulicí rovně dolů pod kopec, tam jsem soupravu otočil a z této strany už to bylo dobré. Jinak všude čisto, nové sociálky a kuchyňka, teplá voda ve sprchách celý den a personál ochotný. Na koupališti to bylo taky fajn a dodnes vzpomínám na jednoho plavčíka. Chlap cca 50 let, fešák, postava sportovce, ženě se jen kroutily uši. Ten chlap jen tak procházel po koupališti ale kam se otočil, tam se omladina okamžitě umravnila. Stačilo mu jen zvednout obočí nebo ukazovák, maximálně hvízdnout a byl klid (a žádné připomínky). To se jen tak nevidí. Kremnice je krásné město a okolí také. Máme v plánu tam ještě někdy vyrazit a rozhodně si vyčleníme delší dobu.
Zdraví
Luboš a Dáša
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: matus, Lubos a Dasa

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,716,476 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15298 sekund | Průměrně za: 0.15298 (0) sekund | Dotazy: 59 | Použitá paměť: 1.71MB/2MB