Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Maďarsko/Pápa: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Maďarsko/Pápa

Poslední aktualizace před 3 roky
mengic333mengic333Člen
Přidáno před 12 let
Parada, doobeda voda, potom obed a postel v bydliku a zasa ideme do vody. Sme sami v celom kempe. Treba si dat pozor na navigacny. Poslal ma cez Csornu, otras cesta, este obchadzka. Naspat idem cez Gyor.
54!y+45!f+24!u+17!l
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 12 let
Že to tam je paráda to vím.Jezdím tam asi 6let.
Ale postavili nějaký nový vnitřní bazén s vyžitím pro děcka????
Na netu něco mají ale stránky jim nějak nefungujou.
Chtěl bych to zjistit alespoň do jarních prázdnin.
Děkuji všem za odpověď.
Jirka
POSÁDKA Adria Matrix
P
Petr a MirkaČlen
Přidáno před 12 let
Ted jsem koukala na stránky nic nového jsem neviděla, tobogán, ten malinký bazén vedle pro prcky, a plavecký dětský bazén

http://www.varker...
Petr a Mirka
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 12 let
Právě pro to jsem chtěl informaci od mengic333.Ale bohuželmto asi nepochopili.V Pápě se mělo v roce 2011 poměrně hodně investovat.V létě tam otevřeli něco novýho venku(nový tobogány a td)A údajně tam je přistavěná jěště další nová budova.
Jirka
POSÁDKA Adria Matrix
P
Petr a MirkaČlen
Přidáno před 12 let
já si myslím kdyby to tam bylo že by se určitě už pochlubili na stránkách:x
Petr a Mirka
mengic333mengic333Člen
Přidáno před 12 let
SORRY. Musim aj pracovat. Sto metrov od kempu je vchod do termalu. Druhy je asi o sto metrov dalej. Pri pokladni som ukazal karticku z kempu a dostali sme listky, mohli sme chodit do kempu a spet do termalu, ako sme chceli. 1000forintov zaloha za kluc od skrinky. 1300 na osobu sauna. Baby boli, vraj super a ochotna obsluha. Len... 500forintov zaloha za uterak do sauny. Nevratili. Ludia mali v saune svoj. V prvej budove velky plavecky bazen a mensi detsky so smyklavkou. Bufet, hanbace, pizza a tak. Prechod do druhej budovy chodbou okolo dvoch squashovych kurtov, potom samoobsluzna jedalen(len obed). V druhej budove sedaci bazen od 12 rokov, velky bazen s prieplavom von, mensi bazenik s hribom pre deti. Vonku bazen a jeden mensi nad nim asi meter. Na poschodi sauny. V tejto budove je aj restauracia. Masaze a wellness sme neskusili. Tretia budova nieje dokoncena, ma tam byt saunovy svet.
Este ku kempu. Maju tam platz na karavan za 12 eur, max 4 dni. Su nalavo za recepciou, medzi betonovym parkoviskom a socialkami. Socialky prerabaju, ale polovica uz je hotova, paradne. Zaplatili sme pred obedom a slecna povedala, ze do vecera mozeme ostat v kempe.
To jirkac, posli dotaz ak chces vediet nieco viac
54!y+45!f+24!u+17!l
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 12 let
Díky za odpověď.Tak,že uvnitř zatim nic novýho.Bylo to vyčerpávající.
Tak zatím nevím jestli tam na jarní prázdniny pojedu nebo jestli zvítězí Sarvár.
Jirka
POSÁDKA Adria Matrix
mengic333mengic333Člen
Přidáno před 12 let
V Sarvari sme uz boli , ale len na otocku. V Pape sa nam pacilo, len sme nestihli ist do mesta, vraj 9 kostolov. Ale videl som madarsku gardu nazivo, mali nejaku seansu. A Interspar bol super, dobre sme nakupili.:D
54!y+45!f+24!u+17!l
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 12 let
V Sarváru jsem byl loni 3x .Tak jsem se chtěl opět vrátit do Pápy.
Tak,že mám zatím dilema,kam jet na jarní prázdniny.
Ale asi nějaký termály to opět vyhrajou.
Jirka
POSÁDKA Adria Matrix
salisaliNováček
Přidáno před 12 let
Minulý týden jsme byly na tři dny v Pápě. Sociálky, sprchy a vůbec úprava a čistota v kempu na snad nejvyšší možné úrovni, jakou si možu pod pojmem kemp představit. 50m parcela v cenníku znamená STPL před kempem. Vzhledem k počasí byla otevřená i venkovní věž s tobogány, tak jsme toho řádně využily. Dost nás zaskočilo, jak mají přísné podmínky pro majitele psů. Venčit psa je nutno chodit před kemp a za jakékoliv ucvrknutí v kempu nebo bobek i kdyby jste ho 100x sebrali hrozí vyhazov z kempu. Domluva v kempu i termálech německy bez jediného problému. Všechno ostatní co je tu už napsáno možu potvrdit, doporučit a byly to velice příjemně ztrávené tři dny.
Renault SCENIC II 1,9 dci 88kw + 5ti metrový HEBEDÍK
sali a jitřenka + westík barnabáš
mikivanmikivanČlen
Přidáno před 12 let
Ahoj písni!o taky si to rád přečtu. M. :_
Mirek a Lenka + Carado T334
mengic333mengic333Člen
Přidáno před 11 let
Tak ideme pozriet cez jarne prazdniny /4.3./, ci uz postavili saunovy svet.

Automatické sloučení 07.03.2013 19:15:
Bol som sklamany.
54!y+45!f+24!u+17!l
Upravil mengic333 dne 07.03.2013 19:15, před 11 let
malinamalinaČlen
Přidáno před 11 let

Citovat

mengic333 napsal:

Tak ideme pozriet cez jarne prazdniny /4.3./, ci uz postavili saunovy svet.

Automatické sloučení 07.03.2013 19:15:
Bol som sklamany.


Takže žádná změna, nic nového ?? pořád přemýšlím kde ten saunový svět má být....
patapataČlen
Přidáno před 11 let
Ahoj,
rad bych tam zajel na velikonoce. Tak se chci optat proc jsi nebyl spokojeny? Mam dva prcky 6 a 8 let tak jesli muzu jake to tam je pro decka.

diky
Patrik
malinamalinaČlen
Přidáno před 11 let
V lété venkovni bazeny tobogany hodnotim pro deti super, ale v zime vnitrni maly jeden stary tobogan, za mne v tohle obdobi skoda tam jezdit.
mengic333mengic333Člen
Přidáno před 11 let
Najviac ma sklamalo, ze boli uzavrete prieplavove bazeny von. vraj budu otvorene az od maja. Vnutri nic moc, to je pre deti urcite lepsi Sarvar. A v plaveckom bazene bol trening nejakych deti a madarsky trener po nich hucal jak Atila do utoku. Nabuduce Sarvar. !)
54!y+45!f+24!u+17!l
alobrdalobrdČlen
Přidáno před 11 let
CHci se zeptat,proč byly proplouvací bazény uzavřené-vždyt je to propojené-to tam také něco opravují ?Nebo se chodí dveřmi?
mengic333mengic333Člen
Přidáno před 11 let
Neviem preco to uzavreli, ale boli spustene zelezne zabrany aby voda neprudila. Mozno maju problemy s teplotou termalnej vody. Vonkajsie boli napustene, ale plne listia a teplota vody na nule. :@
54!y+45!f+24!u+17!l
J
Jira a EvcaČlen
Přidáno před 11 let
Zdravím.V Pápě jsme byli loni v říjnu (Šárvár byl plně obsazen i s vnějším parkovištěm, tak jsme jeli zkusit něco jiného).Kemp je suprovej, sociální zázemí i pro úplně malé nemělo chybu a v létě tu musí být moc pěkně.Ale do termálů už mě nikdo nesdostane.Voda je možná léčivá to nechci zpochybňovat, protože jsem to ani nestihnul nějak zkouknout.Ve vnitř je jediný malý bazének pro děti, kde jsem myslel , že si naše malá trošku začvachtá.Bohužel tam byl nějakej mladej plavčík, který se semnou začal hádat že v bázenku já nesmím být, mohu pouze sedět na kraji a mít nohy v bazénu, ale stát v něm a držet dítě nemůžu.Ani po vysvětlení, že dcera ještě nechodí a když jí do vody posadím, tak má vodu u očí a žábry nemá, nepochopil.Z dětí jsme tam byli jediný, nikomu jsem ani nemohl překážet, nepochodil jsem.Poslal nás do druhého bazénu určeného pro děti, ale ten byl již plavecký, kde jak již někdo zmínil také probíhala výuka plavání (jak jsem se dozvěděl plavání je tady rozšířené a výuky jsou během celého dne) a opravdu jsem neslyšel nikoho tak řvát na své malé svěřence jako tady. Píši tento příspěvek pouze jako mojí zkušenost, né abych někoho odrazoval od návštěvy lázní.Ale s malou mimo letní sezónu opravdu pouze Šárvár
HribHribČlen
Přidáno před 9 let
Tak jsme se dnes vrátili z Pápy.
Pár postřehů:
1. kvůli svátkům to byl spíš český než německý či maďarský kemp - vůbec to nebylo špatné.
2. opakovaně problémy já i ještě jedna posádka s placením kartou - povedlo se až po vytažení karty na 3.-í pokus - nutno silně tlačit na tlačítka.
3. ač to nemají a nikdy neměli na webu, tak před ještě 4 lety akceptovali CCI kartu pro slevu. Dnes již tomu tak není, takže nutno kalkulovat s plnou cenou a příplatkem za platbu kartou (ten je uveden seriózně v ceníku).
4. V nejteplejším bazéně voda 38 stupňů - nebylo to v minulosti teplejší?
5. WI-FI v kempu je bezplatně jen pro 1 připojení - další připojení se platí na recepci za heslo!

Hřib
Václav (Hřib), Jitka + svišťata: Šimon, Tobiáš a Anička
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,048,417 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.22430 sekund | Průměrně za: 0.2243 (0) sekund | Dotazy: 133 | Použitá paměť: 2.21MB/4MB