Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Navigace: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Navigace

Poslední aktualizace před 16 let
luciferluciferČlen
Přidáno před 17 let
Tu nemám, ale za pokus to stojí. Postup by měl být stejný. Když to bude zlobit, tak stačí restartovat navigaci a je to jako předtím.
BobikBobikČlen
Přidáno před 17 let
zitra to udelam dekuji
_
_mchČlen
Přidáno před 17 let
Mám na vigaci VLM a už několik let funguje bezvadně a mapa do ní stojí cca 300Kč.:D
_
_mchČlen
Přidáno před 17 let
Tea jednu chybičku má,občas ji nechci používat a ona nejde vypnout.:D:D:D
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 17 let
Ale zase vie aj variť.:D
Upravil Charlie dne 16.07.2007 10:34, před 17 let
_
_mchČlen
Přidáno před 17 let
I jiné užitečné věci jako třeba ..... a tak.:b
MilaMilaČlen
Přidáno před 17 let
Ahoj Bobici já mám ALL 4 a jsem v celku spokojen. Je tam kompletní západní evropa, solidní Chorvatsko, Pobaltské státy, Bulharsko, Rumunsko,Turecko, Srbsko a Černá Hora jen hlavnější tahy. Nás, Slováky a Maďary počítám do té západní Evropy.
Ahoj Milan a Stáňa:)
BobikBobikČlen
Přidáno před 17 let
Ahojky Milo tu ani neznam ale hlavne že ma dobre mapy Bobik ps. kdy prijedes na nejaky srazik :b
MilaMilaČlen
Přidáno před 17 let
Ahoj Bobíci. Rádi měkam vyrazíme ale problém je čas. Až do konce září máme jedinou možnou sobotu 21-23.9. Pak někdy v říjnu bych razil do termálů a v listopadu s vnoučaty do Krakova.
O všech srazech se dozvídám tak pozdě, že už máme vytvořený plán. My se Stáničkou žijeme strašně, jsme akcemi a cestováním zaneprázdněni.
Ahoj a těším se zase někdy někde.
LubosNLubosNNováček
Přidáno před 17 let
Ahoj všem, používám (a pár lidí kolem mě) TOMTOM, teď 6.10, nebo 6.30 (stále něco zkouším nového). Jako stroj mám MDA VARIO + BT 20. kanálový přijímač. Jsem zatím spokojen, ale už se dívám po Compact III (Roman to už týrá). Mapy - celá Evropa (my a na západ od nás pořádná, zbytek hlavní trasy a větší města) + speciální malý balíček (ČR, PL, SK, H). Tam je i hradecká dálnice co ještě nestojí). Navíc jako bonus používám dost "bodů zájmů - POI" jako policejní hlídky, ČS,... a k tomu i SW pro vlastní editaci POI.
M
merfanČlen
Přidáno před 17 let
Na dobrou radu Bobíka jserm zakoupil MIO 720 a to prostě nemá chybu. merfan
V
Vojta z HradceČlen
Přidáno před 17 let
Vlastním navigaci MIO +710 FE již dva roky a jsem s tímto zařízením maximálně spokojený a to díky pracovníkům prodejny ENTER Polička, kteří mi tento přístroj doporučili, naučili mě s ním pracovat a zajišťují mi softvérový servis. V současné době mám maximální množství mapových souborů, POI a další.
Uvažujete-li někdo o koupi nové GPS jakékoliv značky s kvalitním servisem, tak plně zodpovědně doporučuji kontaktovat ENTER Polička. Jsou na internetu.

Zdraví
Vojta z Hradce
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 17 let
Nedám dopustit na Tom tom.
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 17 let

Citovat

Roman Pce napsal/a:
Nedám dopustit na Tom tom.


Ahoj Romane, trochu se nám tu víc rozepiš, kolik jsi s ním ujel, kdy tě zklamal, v kolika státech jsi s ním byl, jak dlouho ho máš apod. To platí pro všechny, jsme zvědaví na vaše zkušenosti.;););)
Fun
Smile
J
jirhavČlen
Přidáno před 17 let
Tak já mám PDA Mio 550 a v něm Tomtoma6.Mapy mám celé evropy,doplňuji ty nejnovější.Doplňění o body POI není problé,upozornění na nové radary ,obchoďáky a prostě další věci je z Netu bez problému.Přehrávám MP3,filmy,fotky,různé hry a další.Mám možnost i Wifi a bluetooth připojení.Nevýhoda je delší doba po připojení k GPS (do 1 min),to je cena za více ůčelnost PDA.Výhoda je použití jako PC celý týden.Popisovat výhody navigace nemá cenu,jen možnost kdykoli odbočit z cesty(nakoupit ve městě) a pak se zpět vrátit na trasu je k nezaplacení.Zatím jsem neměl potřebu sahnout při cestě po mapě.Před jízdou se do mapy kouknu,to kvůli přehlednosti,pak už detaily nechávám na navigaci.Je dobré si projít trasu v navigaci před jízdou,abychom si ověřili kudy nás vede a nebyli překvapeni za jízdy.Jinak to nemá chybu,prostě kdo nemá navigaci je dneska,,Mrtvej Homolka" Tak ahoj.Jirka:f
LubosNLubosNNováček
Přidáno před 17 let
Jak to tak pročítám, dospělý chlap se od malého kluka liší jen cenou hraček.....
....kdo si hraje nezlobí.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 17 let
Tak s Tomtomem jsem doslova projel skoro celou Evropu. Česko,Slovensko,Maďarsko,Polsko,Rakousko,Itálie,Německo,Francie,Španělsko,Anglie,Holansko,Belgie,Dánsko. No tak to je vše. Nikdy mne nenechala na slepo.
Jirka 100HLJirka 100HLČlen
Přidáno před 17 let
Co říkají odborníci na podzimní novinku Panasonic STRADA CN-GP50N s 5-ti palcovým diplejem? Ta výbava států je zajímavá, vč. Slovinska, Makedonie, Řecka a atd. Cena myslím taky.
www.audiocar.cz/detail-auto-navigace-...n-474.html :x
Upravil Jirka 100HL dne 04.09.2007 12:47, před 17 let
MilaMilaČlen
Přidáno před 17 let
Mám navigaci 4ALL a v červnu jsem aktualizoval mapy právě kvůli Slovinsku, Albánii Makedonii, Řecku, Chorvatsku, Srbsku. Mapy nefungovali plnohodnotně v zásadě v žádném ze států. Jen snad Řecko a Chorvatsko a to jen místně. Trvale se mi strácela naplánovaná trasa navigace hlásila nemám počáteční nebo koncový bod. V Srbsku, Albánii a Makedonii to bylo nejhorší. Strácela pozice a pomalu se nedalo jet ani jen jako podle mapy. Nabyl jsem dojmu, že jsou udělané podklady udělány horkou jehlou a zatím je nemají dobře souřadnicově zpracovány. Uvidíme za pár let až bude zase v plánu tento kout Evropy a já budu aktualizovat mapy.
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 17 let
My máme několik navigací ve služebních autech, pak v soukromém.

Služebně je to systém od Blaupunktu - zde to super funguje zejména v Z.Evropě, včetně hlášení a dalších služeb, bodů zájmu, hotelů a propojení na telefony, TMC atd. U nás nic moc. Pak jsou sem také dost drahé mapy.
Jinde TomTom a musíme říci, že s ním máme jen ty nejlepší zkušenosti. Pravda, navigaci bereme jako doplněk mapy. I tak s ním nebyl jediný problém. Nyní v Norsku nás bez problémů dovedla vždy k cíli. MIO mělo ale několikrát problémy - pravda, to bylo asi spíše nezkušeností obsluhy přátel.
Obecně si myslíme, že MIO má líbivější grafiku, hodně našich kamarádů jej preferuje, nyní má asi lepší mapy a vyhrává silně v různých testech.
Tolik náš názor o kterém netvrdíme, že je správným obrazem stavu.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,007,271 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.23678 sekund | Průměrně za: 0.23678 (0) sekund | Dotazy: 141 | Použitá paměť: 2.28MB/2MB