Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Lehký přívěs cca 4m bedna, pro 4 osoby s kazetovým WC: BURZA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Lehký přívěs cca 4m bedna, pro 4 osoby s kazetovým WC

Poslední aktualizace před 7 let
PlonicePloniceNováček
Přidáno před 7 let
Ahoj všem. Už jsem tu před měsícem založila diskuzi http://www.carava...ost_233131
a od té doby jsme si doma ještě víc ujasnili, co vlastně chceme :-)

Takže úplný ideál by byl kousek, který má co nejnižší provozní hmotnost, ale v případě potřeby se dá dovybavit a na cestu trochu doládovat. Ideální by bylo třeba 600/1150 kg. Což je nereálný, jen píšu o tom ideálu. :D Těch 1150 celkové je limitní hodnota dle TP tahouna. Nízká provozní váha je pro nás hodně zásadní, přes 800 kg už bychom nechtěli jít a těch max 800 kg by mělo být se vším, co potřebujeme, viz níže (samozřejmě bez předstanu a držáku na kola, myslím ty věci na pevno).

Karavan by měl mít dvoje rozložitelné sezení. Úplně nejlepší by bylo, kdyby nad předním sezením/dvojležením ještě byla palanda pro jednoho (stačí aby unesla 50 kg), většinou jezdíme jen 3 lidi a kdybychom měli stále připravená 3 lůžka bez neustálého skládání/rozkládání, bylo by to super. Ta palanda není podmínkou, ale bylo by fajn, kdyby tam šla dodělat dodatečně.

Rádi bychom měli kazetový záchod a sprchovou odtokovou vaničku a bojler. Lednice na 220/12, plyn. Stabilizátor, dvojitá okna, sítě proti hmyzu, termorolety, funkční otevírání všech oken, půlené dveře. Dřez a sporák v překrytém stavu v jedné rovině. Hodil by se předstan nebo sluneční střecha a taky držák na kola. Manžel pokukuje po moveru a soláru, ale to už si vymýšlíme moc :)

Cena - rozpětí může být různé, dle stáří a vybavenosti, ideálně kolem 100 tis, ale když to za to bude stát, dali bychom i 150 tis.

Karavan bychom nejraději koupili až na jaře, ale kdyby se naskytl nějaký neodolatelný kousek, koupili bychom hned.

Díky,

Ploníci
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 7 let
Víc diskuzí, víc karavanista :v
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
PlonicePloniceNováček
Přidáno před 7 let
SignBoss - chápu to dobře jako narážku na to, že jsem během jednoho měsíce založila dvě diskuze? Já v nich vidím velký rozdíl - v první jsem si nechala radit, jaký vlastně mám chtít karavan, dostala jsem řadu velmi přínosných odpovědí jak veřejně, tak pomocí SZ, ale ještě jsem nic nekupovala.

Nyní už (i díky předchozí diskuzi) zhruba víme, co chceme, tak jsme zadali poptávku po karavanu, protože už jsme rozhodnuti kupovat.

Diskuze na téma "jaký karavan..." a "koupím karavan" mají přeci úplně jiný charakter, ne?
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Plonice, Franta REZAC

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,827,654 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.11304 sekund | Průměrně za: 0.11304 (0) sekund | Dotazy: 60 | Použitá paměť: 1.72MB/2MB