Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 topení a lednice: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

topení a lednice

Poslední aktualizace před 7 let
budvarcibudvarciČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj, mám velikánskou prosbu. Jsem začátečník, koupil jsem obytné auto Fiat Ducato 1990. Mám tam topení Traumatic a nejde mi zapnout. Ventilátor hučí, ale nic nefouká. Dále tam mám nezávislé topení a ani nevím, jak ho zapnout. Když jsem dal kolečko nahoru, tak fouká studený vzduch, a když ho dám dolu, tak se zapne a za chvilku se vypne. A poslední problém je lednice, která chladí pouze na 220V. Co s tím???? Jsem úplně bezradný. Kdyby se našel i někdo, kdo by se se mnou na to mohl podívat někdy o víkendu, klidně dojedu. Moc dík.
budvarci Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
M
matorskČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj, mozno preto to nejde lebo je to traumatic :-D
Ale k veci, skus sa pozriet dozadu za to kurenie, asi budes mat vypadnute hadice co idu do rozfukov, ked tam uz budes, vymontuj to a vycisti, ja som tam mal dost bordel, ale zalezi ako sa kto o to pred Tebou staral. A kurenie samotne Ti ide zapnut? Myslim bez rozfuku. Chladnicka to bude to iste, ak chladi na 220 je to podla mna dobre (na 12V ide len za jazdy), bude ju treba len vycistit, horak, daj dole spodnu mriezku z vonka a opartne horak vycisti (je v pravo pri pohlade zo zadu na chladnicku). A to pridavne kurenie je na naftu? Skus skontrolovat ci tam ide. Skus napisat o tom aute viac, ci dlho stalo a pod, lebo mi to pride ze sa o to niekto asi nestaral, tak budes musiet vycistit toho viac.
budvarcibudvarciČlen
Přidáno před 7 let
Moc díky za odpověď. Topení jsem již zprovoznil. Zapojil jsem a vyčistil trubice a vyměnil tužkové baterie. :-) Ale co s tou lednicí, fakt nevím.
M
matorskČlen
Přidáno před 7 let
A hori Ti plamen? Ono ja mam taku proceduru, zapnut plyn :-D aj na flasi aj ventilom s hviezdickou, prepnut to prave otocne koliesko na najvacsa plamen, podrzat chvilu stlacene a potom stukat kym sa nezapali, hlavne kukaj cez to male okienko na chladnicke (vo vnutri) ci hadze iskru.

Automatické sloučení 23.08.2017 07:47:
Stukat s tym cervenym som myslel :-)
Upravil matorsk dne 23.08.2017 07:47, před 7 let
Z
ZmudovciČlen
Přidáno před 7 let
Když jsme u té lednice,trošku se připojím s problémem. Na 220V funguje normálně, ale na plyn má problém přes jiskru chytnout. Po čtvrt hodině jsem mu dal plamen ze zapalovače a na první šup. Chvíli jsem nechal běžet na plyn, poté vypnul a zase zkusil jiskrou. Už vše funguje ,ale mám strach,že se může opakovat. Nevíte, kde může být chyba?
Lednice Electrolux 4230a s manuálním zapalováním.
lubodanolubodanoČlen
Přidáno před 7 let
Pred tebou príspevok o tom hovorí že musíš pozerať či dáva iskru stále.To okienko je síce malé, tú iskru je slabo vidieť preto niekedy musíš pomali hlavu strčiť do chladničky.No píšeš že už to funguje možno len po prvý krát keď si otvoril ventil to dlhšie trvalo pokial plyn natlakovalo do trysky.
M
matorskČlen
Přidáno před 7 let
Tak tak, aj mne ked mam plyn dlho vypnuty trva dlhsie kym sa to zapali resp sa tam plyn dostane :-). Este ja som mal problem napriklad na sporaku s iskrou a to taky ze "neiskrila" o to co mala, tj to nevedelo zapalit plamen, skus sa na to pozriet, ale este mi vysvetli ako si mu dal plamen zo zapalovaca?
Z
ZmudovciČlen
Přidáno před 7 let
Použil jsem něco takového:
https://www.miluj...400517.jpg
Dal jsem to přímo nad hořák a šlo to v pohodě
M
matorskČlen
Přidáno před 7 let
A to zo strany chladnicky, ci z vonka zo strany mriezky? Pytam sa preto, lebo ja to mam z oboch stran uzavrete, neviem ako by som tam take nieco strcil :-D.
Z
ZmudovciČlen
Přidáno před 7 let
Z venku přes spodní mřížku. Je tam ještě takový krycí plech, kvůli tomu musí být zapalovač takový.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: budvarci, matorsk, Zmudovci, lubodano

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,043,818 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14163 sekund | Průměrně za: 0.14163 (0) sekund | Dotazy: 91 | Použitá paměť: 1.91MB/4MB