Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 "chytré auto": TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

"chytré auto"

Poslední aktualizace před 7 let
korec80korec80Člen
Přidáno před 7 let
Ahoj lidi,

dnes jsem dostal echo o této věcičce:

https://www.t-mob...hytre-auto

máte s tím někdo osobní zkušenost???

Díky za postřehy Lukáš
bleriot11bleriot11Člen
Přidáno před 7 let
Zkušennost s tím nemám a ani asi mít nebudu....
Obávám se chvíle,kdy do odpadkovýho koše nepůjde hodit papír od nanuku,protože zrovna nepůjde internet. :)
P
PeterLČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

korec80 napsal:

Ahoj lidi,

dnes jsem dostal echo o této věcičce:

https://www.t-mob...hytre-auto

máte s tím někdo osobní zkušenost???

Díky za postřehy Lukáš


Je to vlastne GPS lokalizator s vlastnou SIM, prepojeny s OBD portom auta, cize ti dokaze odovzdat aj niektore informacie o stave auta.... Zasa taka prevratna zalezitost to nieje, podobne systemy sa uz roky bezne pouzivaju, napr v kamionovej doprave vo velkych firemnych fleetoch a pod.... Akurat sa to nasi komunikacni giganti snazia zabalit do krajsieho balicka, daju tomu velke farebne napisy, do nazvu nieco ako "smart" a hned sa to lepsie predava...:D
Peter, Zuzka a deti
korec80korec80Člen
Přidáno před 7 let
já vím na co to je a jak to slouží... :) Já jen hledám někoho, kdo s tím má OSOBNÍ zkušenosti, kdo to vlastní a jestli by nám všem nemohl poreferovat o tom jak je spokojený atd....

má to spoustu vychytávek, ale aplikaci která se musí stáhnout do mobilu, aby to fungovalo, tak spousta uživatelů v recenzích poplivalo, což mě je divný... a tak trochu pátrám. :)

Před časem jsem se zajímal o měření aktuální spotřeby v bydlíku (díky bohu mám už vyřešeno), tahle věcička to umí a mnohé další...
allfaallfaČlen
Přidáno před 7 let
Mám to.
Oznámí nastartování auta, dojezd auta, otřesy zaparkovaého auta.
Jinak vcelku nic jiného, spotřeba je nemsyslné číslo, snad jen evidence jízd, takže když mi přišla po 4 měsících pokuta za rychlost mohl jsem zjistit jestli jsem tu trasu jel.
Oznámení chodí s malým spožděním, nejdřív jde na server a pak na telefon. Hlavně musí ta aplikace v telefonu běžet na pozadí, jinak pochopitelně nic nepřijde. Proto pozor na šetřič baterie, aby apku nevypnul.
Kupoval jsem to loni okolo vánoc, byla sleva.
J
Jakub SatekČlen
Přidáno před 7 let
Používám na autech v půjčovně, vím kde jsou, jaký je stav baterie, kolik má auto najeto, jak s tím kdo jede (max.rychlost, max. otáčky motoru) a výhodu vidím v jednoduché diagnostice motoru na dálku. Na novém autě se ve Švýcarsku při cca 1500km rozsvítila kontrolka motoru, teď přes aplikaci je vidět přesně kód a popis chyby. Kupoval jsem za 1500,- včetně ročního předplatného.
---Specializujeme se na obytné vestavby KNAUS a elektroinstalace obytných vozidel ---
Jakub Satek Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
D
DDTČlen
Přidáno před 7 let
Používám to v RV. Jsem spokojen. Když se auto rozjede, okamžitě to pošle zprávu. Aplikaci mám na mobilu jak já, tak i manželka, takže oba hned víme, jestli se s autem něco děje. Když do něj nastoupím, pošle nám to zprávu o otřesech. To stejné by se stalo, kdyby nás někdo naboural.

Samozřejmě je v reálném čase vidět kudy se auto pohybuje. Kvůli tomu to máme. Pokud by auto někdo odcizil a byl to amatér, budeme jej moci stopovat. V případě profíka nepomůže nic, neboť v době rušiček GSM signálu se o poloze dozvím, až když rušičku někdo vypne.

Ale dává mi to trochu klidu, neboť jakýsi přehled v tom je. Určitě doporučuji nějaký GSM hejblátko, ať toto nebo jiné. Myslím, že před časem tady na fóru někdo řešil kráděž Rimoru a potom jej našel odstavené a vykradené někde v lese. S tímhle by si ušetřil pár dní strachu.
Knaus Van i650MEG, 2017
ZdendaZemdaZdendaZemdaČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj, kolega z práce kupoval - trochu zběsile - a od té doby jenom nadává. Pak přečetl fóra a zjistil téměř samá negativa vč. toho, že t-mobile to testuje na zákaznících. Tolik z druhé ruky. Je to informace stará ta rok, třeba je to dnes jiné a lepší.
Moje zkušenost je nulová, protože jsem si koupil za litr něco z číny. Zatím mohu doporučit. Mam to autě bez nutnosti koupit si SIM od t-mobile - dal jsem si tam svoji od VF se svým tarifem - výhodným. Na stálo schovaný a zapojený - jakmile se zapne klíček, nabíjí se. Pokud by někdo nezapl klíček - vydrží to 5dní. Je tam samozřejmě baterie svoje. Je to stále zapnuté a posílá to SMS, nebo přes data pozici do apklikace celou trasu. To mi přišlo zbytečné, platit za apku, takže jsem zvolil režim SMS pouze. Je tam mraky režimů které tam jdou nastavit vč. možnosti odposlechu zvuku co se děje právě v autě - má to mikrofon. Osobně používám pouze dva režimy - a) zavolám a zařízení mi pošle SMS s odkazem na mapu google maps kde s jedním proklikem zjistím, kde moje auto je. Nebo používám druhou, kdy mi auto automaticky pošle SMS, pokud se pohne z místa. Zapínám pouze v oblastech, kde se necítím dobře. Pokud by někomu stačilo pouze toto, mohu doporučit. Je to nějaký Helmer LK-505.
korec80korec80Člen
Přidáno před 7 let
Moc díky všem přispívajícím, za jejich zkušenosti.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: korec80, bleriot11, PeterL, allfa, Jakub Satek, DDT, ZdendaZemda

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,102,497 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.18303 sekund | Průměrně za: 0.18303 (0) sekund | Dotazy: 92 | Použitá paměť: 1.95MB/4MB