Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Itálie - Grado: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Itálie - Grado

Poslední aktualizace před 7 let
Petr ZemanPetr ZemanČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj všem. Právě jsme se vrátily ze slunné Itálie. Momentálně nemáme žádnýho bydlíka, tak jsme tam jeli jen se stanem. Byly jsme v Gradu, v campu Tenuta Primero. Kemp super vybavený, záchody uplně super a čisté a hlavně v dostatečném počtu, sprchy taktéž a co víc, spousta dřezů na mytí nádobí i s odkapávačema. Teplá voda celý den. Bohužel jedny záchody byly rozbité a uzavřené a samozřejmě to byly záchody které jsme měli kousek od našeho placu. :-) Kemp je hrozně veliký a co mě překvapilo, tak neuvěřitelně klidný a je tam i supermarket. Bohužel moře přímo u kempu není moc dobré. Je plné trávy a to jak na dně, tak i na hladině. Když je odliv tak je to ještě horší. Naopak když byl příliv tak vody byl dostatek a pak bylo moře zhruba 20 metrů použitelné bez trávy, jenže jen pro děti. Je tu velice pozvolný vstup takže v místě kde už byly trávy byla voda tak pod kolena. Každopádně v samotném protilehlém cípu Grada je ohromná pláž Azzuro. Jsou tam samozřejmě místa se slunečníky, ale je tam i část pláže uplně volná. Tam je moře uplně čisté a super. Viditelnost až do dna byla do hloubky cca 2 metry. Všude mraky mušlí, takže děti se vyřádí. V Gradu jsou modré zony parkování, stejně jako v praze. 0.75 EU za půl hodiny, 1.50 EU za hodinu, nebo 6 EU za celý den. Parkování které je v té poslední ulici před plážema, tak tam je parkování za 10 EU na celý den. Je lepší tam vyrazit ráno dřív. Poměrně rychle se to zaplní a pak se blbě hledá místo a krouží se tam městem třeba půl hodiny než někde někdo odjede. Jinak cesta aod nás od Zruče nad Sázavou byla přes D1, Pelhřimov, Jindřichův Hradec, Dolní Dvořiště, kde je těsně před čárou benzínka Tank ONO, kde stojí benzín 27.50 kč, samozřejmě otevřená non stop. Jsou tam dokonce dvě. Dál Linz Salzburg, Villach, a pak za Palmanovou už je sjezd na Grado. Cesta volná, bez uzavírek a problémů. Všichni jedou spořádaně, takže cesta pěkně ubýhá a není třeba se stresovat. Poplatky: 1 průjezd v Rakousku St Michael cca 12 EU a dálnice v Itálii cca 11 EU. Plus 275 kč za rakouskou 10 denní známku
Petr, Monika a malej Péťa a malinkatá Šárka !y
Martin MrakMartin MrakČlen
Přidáno před 7 let
Přímo v Gradu je velký stlplatc.

http://www.carava...&rs=20
Martin
Facebook- Martin Havelka
S
slepenejČlen
Přidáno před 7 let
grado je zátoka plná bláta letos jsme to tam projeli a bláto všude ahoj
Martin MrakMartin MrakČlen
Přidáno před 7 let
Při odlivu tam zůstávají laguny, ve kterých blato je, to je pravda, ale netvrdil bych, že je to zátoka plná bláta. Velkou nevýhodou Grada je fakt, že si tam člověk moc nezaplave, protože ještě 300m od břehu je voda po kolena. Ale na druhou stranu kdo má malé děti, tak se tam nemusí bát velkých vln atd...
Ale čím víc informací o dané lokalitě tady bude, tak tím líp se bude případným zájemcum vybírat lokalita.
Martin
Facebook- Martin Havelka
ravykravykČlen
Přidáno před 7 let
My byli v Gradu před čtyřmi lety v kempu Al Bosco http://campingalb... Kemp nebyl zlý, koupání v bazénu na pláži nebo přes dlouhé molo rovnou do vody. Nebylo to špatné, ale byli jsme doštípaní, jako by italští komáři rok nesáli. Nepomáhalo naprosto nic, co jsme si dovezli. Účinější byly místní patladla, ale tak na 60%. Z toho důvodu mě tam v nejbližší době nic netáhne.
Ford Rimor Bluecamp Sky 50
(47+43+11+7)
Petr ZemanPetr ZemanČlen
Přidáno před 7 let
Bláto tam rozhodně nebylo, voda byla uplně úžasná, teplá a čistá. Dost mě to překvapilo. A komáři byly,ale nebylo to o nic horší než třeba u nás na chatě. Na noze mám 3 štípance. Doma na zahradě to chytnu třeba za jedno odpoledne. Bydlíme u Sázavy. ;-)
Petr, Monika a malej Péťa a malinkatá Šárka !y
G
gutČlen
Přidáno před 7 let
Jezdili jsme do Grada dokud se tam dalo parkovat na divoko před tím parkovištěm a STPL u té sportovní haly. Minulý rok jsme parkovali na tom šrěrkovém place a dostali jsme poslední den 50 e pokutu v hotovosti nějakých 27 e. Tak jsme letos byli více na jihu .
Na komáry platí Aulin tropical.

By letos v Gradu Ďuri Chorvato Slovenský cyklista který tam žije celé léto a pomáhá čechům ?
Pokud ho uvidíte nepije pivo má rád paštiky. Bývá hned za brankou u sportovní haly na lehátku poblíž stojí kolo.

http://www.carava...d_id=16374

Automatické sloučení 31.07.2017 17:27:
Mám i nějaké fotky parkoviště ale nejdou vložit pokud je někdo vložíte pošlu na email.

Automatické sloučení 31.07.2017 21:28:
.
Denke daran: Amateure bauten die Arche, Profis die Titanic!!
Upravil gut dne 31.07.2017 21:28, před 7 let
gut Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
P
ppeppeČlen
Přidáno před 7 let
Je asi pravda, že v Gradu je moře takový nemoře, ale je to asi tím, že je Grado už taková zátoka, kde vidíš na druhý břeh přes moře a to je u moře trochu divný. My jsme byli http://www.villag...pa.com/cs/ .
z dlouhého mola se dalo mořem dojít na takový písečný ostrov a tam směrem do otevřeného moře, bylo moře už pěkný. Když jsme tam tenkrát poprvé přišli k moři, tak byl odliv a ani ta nejmenší vlnka. Kluci říkali co to je? To je jako moře? To léto už jsme měli za sebou stranu středozemního moře a tam si vln užili dost. Tak tohle nečekali. Nakonec tam bylo, ale fajn, tak bych ke Grado zas tak špatně neviděl.
mich@lmich@lČlen
Přidáno před 7 let
Grádo je krásné a zajímavé město, které určitě stojí za návštěvu. Na koupání doporučuji pláž beach Costa Azzurra 45.680288, 13.375178 . Tam je vody relativně dost a i v moři pěkné koupání. Byli jsme tam už několikrát a naposled letos v červenci na tři dny cestou a město nezklamalo. Grádo a okolí je ideální na kola, což vřele doporučuji i pro přesun na pláž z kempu, nebo Stellplatzu.

Michal
Michal a Martina + dva kluci 17 a 12
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Petr Zeman, Martin Mrak, slepenej, ravyk, gut, ppeppe, mich@l

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,841,030 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.19338 sekund | Průměrně za: 0.19338 (0) sekund | Dotazy: 89 | Použitá paměť: 1.93MB/2MB