Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Zvlněná střecha: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Zvlněná střecha

Poslední aktualizace před 7 let
lubos1lubos1Člen
Přidáno před 7 let
Zdravím vespolek, mám dotaz na střechu obytky. Vyměnil jsem tento měsíc starší Adrii za zánovního Rimora a po náhodném pohledu na střechu jsem zjistil že jsou na ní dvě nebo tři vlny vysoké asi 5 - 7 cm. Na laminátu. Pohmatem jsem zjistil že laminát není přilepen po celé ploše jako v případě Adrie. Jelikož v dobu kdy jsem to zjistil bylo asi 30 st., říkal jsem se že až bude chladněji, střecha se vyrovná. Ale omyl, vlny jsou na střeše stále i při 20 st. Máte někdo podobné zkušenosti ? Je to normální, nebo se jedná o výrobní vadu? Díky za názory...
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let
Určitě to normální není , špatně přilepeno nebo po tom chodil nějaký vazoun . Když myji střechu tak našlapuji jen po krajích .
Žijeme jen jednou.
copycopyČlen
Přidáno před 7 let
Ak je tá strecha z laminátu, tak to normálne nie je.

Automatické sloučení 30.07.2017 10:42:
daj si do prekladača http://www.promob...gt-wellen/
Upravil copy dne 30.07.2017 10:42, před 7 let
STMaxSTMaxČlen
Přidáno před 7 let
Bohužel u aut jako je Rimor, XGO a podobné to normální je. Prakticky nemám radu jak to opravit. Mám to na střeše taky. Výrobce to pěkně ojebal a celou střechu kvůli tomu měnit nebudu. Zatím jsem nikde nepozoroval že by to mělo na něco vliv tak to neřeším.
K
KoralovciČlen
Přidáno před 7 let
Také jsem to řešil, v místech, kde je "bublina" na polointegráči nebo přechod z rovné části na alkovnu(pokud není dvojitá podlaha) střecha přilepená není, je jen položená a přilepeny jsou kraje, je to kvůli roztaživosti materiálů, přesně jak se píše v odkazu od copyho.
Já osobně jsem se díval na několik nových obytnáků - najeto 0 km co měly přechody a měly to také ( Mobilvetta, Roller, Chausson)
pachtapachtaČlen
Přidáno před 7 let
Střechu nelepí kvůli roztažnosti materiálů ale úspoře výrobních nákladů.Boky jsou lepené a střecha ne? Boky jsou vidět ,ale střecha za běžného provozu NE.
Hanka a Pavel
copycopyČlen
Přidáno před 7 let
laminát na streche nie je lepený po celej ploche, pretože je na streche položený, a teda gravitácia ho pritláča k podkladu. Na rozdiel od bočných stien.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: lubos1, Laky, copy, STMax, Koralovci, pachta

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,688,073 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13828 sekund | Průměrně za: 0.13828 (0) sekund | Dotazy: 75 | Použitá paměť: 1.82MB/4MB