Přečetl jsem vlákno a bojím se doporučit :) Nejdříve jsem chtěl vlákno založit, ale po přečtení tohoto jsem narazil v diskusi na řeznictví Šutera. Tak za mne naprosto vynikající konzervy. Co se týče mne já sežeru všechno, ale pokud nad tím neohrnuli v létě na plachetnici nos děti a žena, tak fakt mazec. Navíc jsem jim po létu napsal a požádal je o dvě varianty na víc, jelikož pokud jsme jeli na loď nebo na ostrov na týden a dýl, chtěli jsme, aby to bylo pestřejší. Včera mne odpověděli že zařazují dvě chutě. Přeposílám z komunikace
,,Tento týden jsme vyrobili konzervu - uzené maso s křenovou omáčkou a příští budeme dodělávat další druh - vepřové na žampionech,,
Jsem s nimi domluven, že si je vyzvednu a ochutnáme.
Přečetl jsem si celé vlákno a musím napsat, že taky rádi ochutnáváme místní speciality kam cestujeme, taky manželka ráda vaří a vaří dobře, ale jsou chvíle, kdy se chceme věnovat celý den jeden druhému (koníčkám,rodině,dětem), nebo vaření není jednoduché s ohledem na čas a místo. Jezdíme pravidelně na jachtu na moře a tam se tyto konzervy hodí stejně jako když jsme každý rok v Chorvatsku na robinsonádě. V době obytného vozu jsem tohoto výrobce neznal, nicméně pokud se u mne něco do budoucna změní, tyto konzervy se stanou součástí našich cest.