Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 KNAUS camp Norimberk ****: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

KNAUS camp Norimberk ****

Poslední aktualizace před 7 let
B
berysoptikČlen
Přidáno před 7 let
Zdravím vás, kolegové
rád bych se s vámi podělil o positivní zkušenost s kempem v Norimberku. Navštívili jsme západní sousedy v termínu od 6.-8.5.2017.Stání jsme měli rezervované dopředu, ačkoliv to nebylo třeba. Záloha cca 17 EUR nám byla odečtena z celkové ceny (2 noci cena za vše 2dosp. + 2 děti,karavan, el.) 96EUR.
Kemp leží za fotbalovým stadionem FC Norimberk na konci ulice Hans Kalb Str. 56. Je ve vzrostlém lesoparku a musí říci, že větší klid jsem ještě nikdy nikde nezažil. Já tam neslyšel ani mluvit lidi. Zato jsem mohl pozorovat veverky a kachny. :)
Kemp je upravený, zásuvky na 22OV dostupné do 25metrů, ampérů dost. Topil jsem el. topením a OK.
Sociálky na velmi vysoké úrovni, čisté, kuchyně čistá, k disposici pračka za 4 Ečka. Výlevka na WC a malá místnost s TV. Za recepcí je malá restaurace, ale tam jsem nebyl. V kempu je i malá dětské hřiště tedy skluzavka, nějaká roura, houpačka, kývadlo a pinčesový betonstůl. Stáli jsme vzadu v rohu, neboť nikdy nevím, jestli v noci nebude moje nejmenší bulet. Ale to se nestalo.
No a kokolí. Navštívili jsme ZOO s delfináriem, to je SUPER a doporučuji. Stálo to komplet 31,5 EUR. ZOO je veliká a delfíny s lachtanama jsem nikdy neviděl. Představení výcviku delfínů ve 14:00 bylo super. Lze se tam i najíst atd.

Druhý den, jsme vzali děti do PLAY MOBIL parku a strávili tam cca 8hodin. Je to hotový splněný dětský sen. Moře atrakcí a vzhledem k tomu, že mám děti 3 a 7let, tak špička. Cena vstupného byla 33EUR.
No a já jsem se taky nenudil, šlapací motokáry jsem dal se synem snad 4x. Nikde nebyly fronty, nikde se nečekalo. Ani v restauraci. Všichni čtyři jsme se tam najedli a vyšlo to asi na cca 27EUR. Děti měli nějaké těstoviny, manželka brambory a maso a já 1/2 kuřete a hranolky. Takže se to dá. V budově, kde je restaurace je i mega herna s PLAY MOBIL figurkama a tématickými stolky. kupř. hasiči, policie, starwars, krotitelé duchů, letiště, dino atd......Dál je tu herní provazový park se skluzavkama. No a nesmí chybět obchod. V celém parku jsou bufety a i minigolf. Ten se ale platí zvlášť. Taky trampolíny a spousta všeho možnýho.
Takže děti se vyřádili. Rozhodně doporučuji. Jel jsem z Plzně a cesta s karavanem mi do kempu trvala 2hodiny a 40 minut.
Tak asi tak. Mějte se hezky a ať vám to frčí a šťastné návraty domů. ahoj
Bery
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: berysoptik

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,044,274 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13279 sekund | Průměrně za: 0.13279 (0) sekund | Dotazy: 43 | Použitá paměť: 1.56MB/2MB