Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Jak vozíte svého psa ?: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Jak vozíte svého psa ?

Poslední aktualizace před 7 let
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
Vozíte vašeho psa v kleci, přepravce nebo zkrátka odděleného od posádky auta ?
Všichni víme, že existuje možnost, že pes na volno, který je po nehodě v šoku, může napadnout vlastní
posádku, ostatní účastníky nehody nebo záchranné složky. A tady nemusí pomoci sebelepší výcvik.
Pochopitelně nemám na mysli pejsky typu Yorki, Čivava ap. i když i oni za jízdy můžou vymyslet třeba to, že právě teď je
nejlepší místečko u páníčkových nohou pod pedály .......


.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
J
jirhavČlen
Přidáno před 7 let
Máme Yorki a čivavu,v osobáku mají tašky (používáme na přepravu na kole) připnuté bezpečnostním pásem.V obytce mají skládací klec,umístěnou a zajištěnou pod stolem.V kempu pužívají klec venku jakou boudu když chtějí klídek. Klec je skládací,(máme už 10let)dostatečně velká a při složní (za pár vteřin) nezabírá místo.Bereme ji pro jistotu i na delší návštěvu tam, kde by pejskové mohli někomu vadit,nebo někam zaběhnout. Jirka !y

http://www.baron....00468.html
Upravil jirhav dne 04.05.2017 08:37, před 7 let
jarous350jarous350Člen
Přidáno před 7 let
Border Kolie - v naprostý většině volně v kufru. Na cestu do Švédska byl v kleci, protože jinak by byl zavalenej spacákama, karimatkama apod.
Když jsem jel naposled na sběrnej dvůr, tak na volno, ale už tam moc volna neměl :)
jpeg.cz/images/2017/05/04/wI1M2.jpg
CHATEAU LA CAR 380
r.v. 1988 :^
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 7 let
https://goo.gl/ph...CCpJV3W3d6



Jedině takhle. Mladé v kleci (prikurtovana), máma na úvaze v postroji do bezpečnostního pásu . Viděla už jsem moc rozflakanych aut a bohužel i potlucenych psů z nich.
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
1jgs - Milan1jgs - MilanČlen
Přidáno před 7 let
Naši labrador a kokr jezdí na volno v autě. Když dostanou povel,s radostí naskočí a už netrpělivě čekají na start. Nejraději se střídají se v ležení mezi sedadly, často leží pod stolem za sedadlem řidiče nebo na zemi u kuchyňské linky. Když jsme na cestách dlouho, jsou tam naběhaní, že si chodí dáchnout do pelechu, který mají pod jednou ze zadních podélných postelí.
Milan :_
__________________________________
Všude dobře, :x tak co doma :^ ???!!!
J
jirhavČlen
Přidáno před 7 let
jarous350jarous350Člen
Přidáno před 7 let
Milan: Jo tak to závidím, že si ty tvoji psi i lehnou. Ta naše prdlá borderka si lehne až po několikahodinové jízdě po dálnici, protože tam moc nemůže sledovat (chytat) protijedoucí auta.

Jirhav: Legislativa je naštěstí napsaná natolik vágně, že se z toho vykroutí kdokoliv :-) Krom toho se pes svojí hmotností neliší od jiného druhu nákladu, kterej většina lidí taky nemá vůbec zajištěnej. Video v odkazu je k hovnu (pardon), protože na zadním platě může bejt buď čivava nebo opravdu ten znázorněný plyšák. A větší pes se nejdřív stejně potká se zadníma opěradlama, bez ohledu na to, jestli by byl v kufru něčím poutanej.
CHATEAU LA CAR 380
r.v. 1988 :^
Upravil jarous350 dne 04.05.2017 15:46, před 7 let
1jgs - Milan1jgs - MilanČlen
Přidáno před 7 let
Vyřešíš nařízení zprava a vypadne na tebe zleva. Vyřešíš to levé a další ti spadne na hlavu. Rezignoval jsem. Hasičák mám doma propadlej, revizi na komín, který nepoužívám nedělám. Přístřešek na karavan na hranici pozemku vyřeším se sousedem u sedmičky a postavím ho na černo. Občas jedu rychleji než mám ... a psa vozím v autě v kufru a v karavanu jak už jsem popsal. Hlavně se z toho nepodělat.
Jo a taky mám s autem nadváhu.

A až mi na to všechno přijdou, jen doufám, že mě rovnou nezastřelí. A že mi letící pes při čelním nárazu zlomí vaz? Stejně už možná budu mít v té době době nos vraženej do náklaďáku.

Dát psa v karavanu do klece, tak se mnou 14 dní nepromluví. A ještě mi ta klec poškrábe lino a odře nábytek. A co váha?!

Neříkám, že je to tak správné. Nikomu neradím aby to tak dělal taky. Otázka byla jak vozím svého psa.

K tomu všemu jsem minulej týden jsem zjistil, že mi v kole chybí odrazky.
Milan :_
__________________________________
Všude dobře, :x tak co doma :^ ???!!!
jarous350jarous350Člen
Přidáno před 7 let
Klec má sama o sobě hladké dno, takže tam pes v zatáčkách klouže. Když mu tam dám pelech, klouže i s tím. Jediné, co by to vyřešilo, by bylo tam něco nalepit, třeba koberec.
Když je normálně v kufru, tak stojí na všech 4 a dívá se v klidu z okénka, i když v zatáčce pískaj gumy.

Milan: Revizi na komín nedělám i když v něm topím. Za prvý jsem si komín stavěl sám a revizáka pozval jen na vstupní revizi kvůli kolaudaci, za druhý je skoro novej a za třetí vidím jeho stav, když si ho štětkou za pětikilo čistím sám. Razítko nemám a i kdybych ho měl, tak s ním radši budu razítkovat manželku. Většina revizáků stejně dělá revizi odborným pohledem ze vzdálenosti 30m, takže to zvládnu sám a líp.
CHATEAU LA CAR 380
r.v. 1988 :^
Upravil jarous350 dne 04.05.2017 15:12, před 7 let
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 7 let
Já bych to vůbec nepodceňoval. Už jsem viděl jak nepřipevněná rezerva utrhla zadní sedáky a vysadila spolijezdce při nehodě předním oknem ven z auta. Lehce si určitě spočtete jak se změní hmotnost dvacetikilového psíka při banální nehodě s přetížením 10G.
prcek61prcek61Člen
Přidáno před 7 let
bububu určitě se něco stane hasičáky mám taky propadlý a teď sem se koukal po 17 letech do komína a je čistej jako Grosův nákup bytu :D:_ a moje psi připoutat za jízdy netuším jak když ani obojek nenosej a nemám zádržný systém:D prostě to neřeším
jarous350jarous350Člen
Přidáno před 7 let
Balení mléka, basu piv, atd. taky zajišťovat? Jak? Když vezu kola na přezutí, tak mám v kufru vlastně další 4 rezervy.
CHATEAU LA CAR 380
r.v. 1988 :^
librilibriČlen
Přidáno před 7 let
Pes s náma jezdí na zadním sedadle v postroji připoutaný za zámek pasu. Má prostor pro koukání z okna a v létě si lehne pod sedadlo - je tam chladněji.
Libor + Šárka + pes
JozaJozaČlen
Přidáno před 7 let
my vozíme psi místo druhé řady sedadel (německý ovčák 2 ks) a mezi předníma sedadlama máme nataženou síť ...jinak by mě mohl některej sedět na klíně.

Omezovat riziko je dobrý, jenom si myslím, že při event. nárazu by v obytce přiletělo tolik věcí, že ten pes by bylo to poslední.....


a tak heslo dne zní

" Jenom se s toho neposrat "
prcek61prcek61Člen
Přidáno před 7 let
jojo vono dostat telkou do palice asi taky dobrý !M
ScooterMartyScooterMartyČlen
Přidáno před 7 let
Leží v pelíšku pod stolem za sedačkou řidiče. Dobře to není, ale jak psáno výše, jen odpovídám na položenou otázku...
Martin (1971) a Lucie (1974) a vždycky nějaký ten pes..., 608 463 502, Abbey GTS 517 a Ford Galaxy II 1.9 TDi 96kw. Dříve Renault Master Pössl.

Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.
Benjamin Franklin
tomkoptomkopČlen
Přidáno před 7 let
U nás má své místo a ani jí nenapadne ho opustit do té doby než jsme na místě.
tomkop Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
jarous350jarous350Člen
Přidáno před 7 let
Naopak, je to velmi dobře. Rozhodně mnohem lepší než kdyby si lehnul pod brzdovej pedál nebo na palubní desku.
Dneska za mnou jel pick-up asi 20km a celou dobu měl postavenej kelímek s kafem na kapličce budíků, ze kterého průběžně popíjel. Za prvý přes něj měl dost omezenej výhled a za druhý kdybych nečekaně šlápnul na brzdu nebo se on musel něčemu vyhnout, tak by to bylo asi zajímavý. Každopádně mě tím dost ohrožoval, protože jsem byl fascinovanej natolik, že jsem skoro furt čuměl do zpětnýho zrcátka místo před sebe.
CHATEAU LA CAR 380
r.v. 1988 :^
misusmisusČlen
Přidáno před 7 let
Nasi psi (2ks flat coated retriever) lezej kde chtej,jeden hlavne mezi prednima sedackama a druha vetsinou v posteli nebo na sezeni za sedadlem ridice a obcas couraj po aute a hledaj flek kde sebou prastej.
HatitiHatitiČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Joza napsal: .... mezi předníma sedadlama máme nataženou síť ...jinak by mě mohl některej sedět na klíně.
Omezovat riziko je dobrý, jenom si myslím, že při event. nárazu by v obytce přiletělo tolik věcí, že ten pes by bylo to poslední.....
a tak heslo dne zní
" Jenom se s toho neposrat "

Tak nějak ...
... u nás síť mezi sedadly a pesani leží na zemi v chodbičce. Víc možností nemají. Nicméně je to stejně 2x35 kg flákoty ... :o
Takže si dovolím citovat: " Jenom se s toho neposrat " ... :_
!y+!u+!i+:i+:i
"Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká aby byl a je, tak má bejt to co je a nemá bejt to co není, jak tomu v mnoha případech je!" :^
(Pan Jan Werich)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,021,944 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.24311 sekund | Průměrně za: 0.24311 (0) sekund | Dotazy: 134 | Použitá paměť: 2.23MB/4MB