Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Gril na uhli: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Gril na uhli

Poslední aktualizace před 5 let
MartasikMartasikČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj jaky používáte do karavanu gril na uhlí? Koukal jsem na Cobb - zajímá me osobní zkušenost, nebo jaky doporucujete - nemam žádné zkusenosti. Doma používám plynový s nepřímým ohrevem, do karavanu je velký a z důvodu nezávislosti bych preferoval na uhlí.
Martin
SolnySolnyČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj, perfektní je lotus gril http://lotusgrill.de/de/lotusgrill/. Používáme dva roky a paráda. Rozpálený je hned a minimální spotřeba uhlí. Dá se koupit i napodobenina za menší peníze, třeba v loni v lidlu měli něco podobného.
tabbitabbiČlen
Přidáno před 7 let
Od té doby co máme Cobb, tak jsme ani při grilování doma už nepoužili žádný jiný gril, vždy vyndavám Cobba z karavanu. Maso, ryby, zeleninka prostě paráda.
Používáme do něj obyč. brikety, nekupujeme ty originální kokosové.
Laika X650R
KotaKotaČlen
Přidáno před 7 let
Já bych šel asi do nižší cenové hladiny. Který je požitelnější na občasné grilování...?
Typ 1 - https://www.eva.cz/zbozi/70851/gril-f...-fzg-1001/
Typ 2 - https://www.eva.cz/zbozi/70849/gril-f...-fzg-1000/

Šlo by o občasné grilování. Jednička se dá složit a je méně náročná na místo, ale musel bych jí vždy vyčistit. Dvojka bude náročnější na uložení, ale uhlí mohu z domova vozit uvnitř a případně jí odvézt domu bez čištění.

Co používáte, co Vám přijde lepší?
bleriot11bleriot11Člen
Přidáno před 7 let
V karavanu mám tu ten z Lidu:
http://akce.najdi...-gril.html
Naprostá spokojenost,nezabere žádný místo.
KotaKotaČlen
Přidáno před 7 let
Koupil sem ten samý, ale při sbalení ho budeš muset vždy vyklepnout. V kempu žádný problém, mimo už to může být těžší... Proto mě zaujal ten druhej typ, menší, zavírací...
bleriot11bleriot11Člen
Přidáno před 7 let
S tím čištěním není problém,po akci a dohoření je tam popela jak z hospodskýho vajglovníku.Už ho mám 2 roky.Doma používám webera s kopulí a že bych z něj byl odvázanej se říct nedá.
SvondSvondČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj, Lotus gril je nejlepsi :-)
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 7 let
Já mám radši plynový gril ale z těch na uhlí co jsem viděl je ten Lotus fakt asi nej ...
Zdeněk 69 Alena 61, vnuk Péťa 19 občas i Matěj 12
MartasikMartasikČlen
Přidáno před 7 let
Všem dekuji za příspěvky
Martin
M
mstrČlen
Přidáno před 7 let
Máme Cobb, na cestování je to fajn, samozřejmě musí se počkat, než se to rozehřeje, takže třeba na kuře je potřeba si vyhradit tak hodinu a půl až dvě od zapálení k podávání. Používáme klasické brikety, postříkam tekutým podpalovačem, zapálím pod tím tuhý podpalovač, spotřeba je malá - cca 10-12 briketek na jedno použití. Je to ideální pro jídlo na 4 lidi max. Výhodou je skladnost a možnost to přenést, grilovali jsme třeba na pláži. Čištění je otrava, ale to asi u každého grilu na uhlí.

Za běžnou cenu mi to ale přijde moc drahé, já to kupoval s cca 60% slevou před pár lety - celá sada lehce nad 2000 - dnes takovou akci asi jen tak nenajdeš. Jak psali přede mnou, v Lídlu mají občas napodobeninu Lotusu a ta se asi vyplatí pro tento typ grilu více - nejsem si jist, podobnou napodobeninu jsem viděl i v Bauhausu, tam prodávají ale i originály.
mstr Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 7 let
Já koupil v Lidlu. Stojí pár korun, nečoudí. Dá se koupit i v Aldi nebo Hoferu, pokud jezdíš za hranice, ale stejně jako v Lidlu, musíš sledovat, až ho budou mít v akci. Většinou to bývá v květnu nebo červnu. Klidně si ale na lidl napiš a zeptej se, rádi ti řeknou, kdy ho plánujou. Já ho kupoval v německém lidlu za 50€, u nás byl tuším za 1700 (ale nevím to jistě).



Mikey Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
J
jirhavČlen
Přidáno před 7 let
Začínal jsem s klasikou na brikety,že to trvá delší dobu než se na něm dělá mi tak nevadilo, jako to vychladnutí aby se dal zabalit.To už většina odjížděla a já vysypával popel.Proto jsem přešel přes el. na plyn a je to pro mne pohodlnější a rychlejší.Ono se to pořád vylepšuje a Lotus bude již o něčem jiném.I u plynu není gril jako gril ať je to na karavaning nebo na zahradu(tam přidávám do plynového Webera voňavý dřevěný štěpky), a tak debata který a na co je věčná. Jirka !y
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
Po mych zkusenostech z radou grilu bych prave z duvodu nezavislosti volil gril plynovy.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 7 let
Taky používáme Cobb již asi 5 let, dá se požít i jako otevřené ohniště, když chtěj děti opékat na dřevě, dá se přenášet i za průběhu grilování a nespálíš se, z venku je studený. používáme kokosové brikety (ne originál), nerozpadají se a nedělají bordel. Dá se strčit celý do myčky je z nerezu a hlavně funguje. Pečeme v něm chleba, děláme dětem palačinky, maso je jasný, ale nespálí se ani 2,5kg špalek masa a nehlídáš ho a za 2 hod přijdete k hotovému šťavnatému masíčku !j
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
M
mariaČlen
Přidáno před 7 let
my používáme už několik moc let ten nejsprostší litinový kotlík z marketu za 399Kč. Nemám strach ho nechat v noci venku. Dá se použít i jako otevřené ohniště. Když doslouží, skončí v kontejneru.
tomasvtomasvČlen
Přidáno před 7 let
Karavaning sa snažím zjednoduchšiť ako sa dá. Gril tento rok ruším a kúpil som veľkú grilovaciu panvicu z kempingového shopu.
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 7 let
Kdo přemýšlí o Lotus grilu může koupit levnější variantu od Tescomy:

https://eshop.tes...party-time

/nemám vyzkoušeno/

:_
Zdeněk 69 Alena 61, vnuk Péťa 19 občas i Matěj 12
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 7 let
Kdybyste někdo měl zájem o gril z Lidlu, který jsem zmiňoval výše, bude opět k mání od příštího čtvrtka za 1.490,- !r

http://www.lidl.c...p;id=77690
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 7 let
V dodávce jsem vozil klasický hranatý na 4 nožkách. Ale ta doba .Než se rozehřál, pro mě trest. Někde jsem viděl grilovat na Lotusu. Což se mi líbilo až na cenu. V Lídlu mi utekl. Takže díky Mikey. Zajedu si pro něj ihned po ránu Snad nějaký čas vydrží.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,033,577 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.21795 sekund | Průměrně za: 0.21795 (0) sekund | Dotazy: 136 | Použitá paměť: 2.24MB/2MB