Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Ahoj další karavanisti se hlásí: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Ahoj další karavanisti se hlásí

Poslední aktualizace před 7 let
PabloGSPabloGSČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj všem, hlásíme se jako karavanoví nováčci.
Po letech cestování na motorce a dalších mnoha letech strávených s upravenou kempovací/spací DiscoveryII po cestách necestách, jsme zjistili, že přeci jen vyhledáváme víc a víc pohodlí. Několik posledních dovolených, které byly směřované jako obvykle do hor, jsme pojali jako pomalý průjezd horami, ale potom rychle pryč a někam do kempu na břehu moře. Poprvé jsem si v kempu s offroadem připadal tak nějak divně, no ale to nebránilo tomu, že jsme se seznámili se spoustou nových kamarádů s bydlíkama, získali nové kamarády a poslední tři roky už je volba jasná, už se celý rok těšíme jak na moře, tak na ty úžasný lidičky okolo domečků na kolech.
Postupně jsme se začali zajímat o věci okolo karavanů a bydlíků a tak nějak jsme zjistili, že ta velká lednička, postel, sprcha by nebyla marná.
Byl to boj, Discoveru jsme prodávali po cestě z dovolené 3 roky po sobě, potom jsme přijeli domů a řekli ještě ne, ještě rok si ji necháme.
Loni to bylo to samé, Monika to brala už jako kolorit, vykecáme se a život pojede dál ve starých kolejích. Mě to ale vrtalo v hlavě, tak jsem se loni v září zastavil inkognito v Hykru, jen tak podívat na karavany. No a byl jsem v pytli.
Následující týden Monice říkám, "co kdybysme zajeli na víkend ke kamarádovi Péťovi do Plzně a cestou se třeba jukli na karavany?" "Tak jo.." Cestou do Plzně jsme se stavili v Hykru, pan majitel nás pustil do novýho voňavýho karavanu Weinsberg 420QD...., byli jsme z něho hotoví, pro dva ideál, děti už máme dospělý, vnoučata se ještě neplánujou.....
Poděkovali jsme a odjeli celí uchvácení k Péťovi ogrilovat maso. Ráno jsme se rozloučili a zpátky domů do Podkrkonoší.
Na D5tce povídám v autě, nestavíme se ještě podívat na toho Weinsberga?
:-O Monika: "Ty ho chceš koupit?"
Já: "Vždyť je nádhernej tobě se nelíbil?"
Monika: "Jo je úžasnej, ale co Discovera?"
Já: "Já jsem tě tím nechtěl stresovat, ale v pondělí na ni přijde kupec"
M: "Ty jsi teda podrazák, to je hnusný, je vidět, že tě za tech 30 roků ještě neznám!! No tak se tam teda stavíme."
Přijeli jsme do Hykra, pan Horký se už uculoval a říkal "Chcete se ještě podívat na tu čtyřistadvacítku? Já budu mít čas až tak za 20 min., tak tady máte klíče a zatím si ji prohlídněte sami, klidně se tam i natáhněte"
No co vám budu povídat, za hodinu už byla sepsaná smlouva a jeli jsme domů.
Povídám Monice: "Hele, uvědomuješ si, že to je ranec, a budu muset šáhnout hluboko do rezerv, který měly být na důchod?"
M: "Nojo ale důchodu se lásko taky nemusíme dožít, a když se ho náhodou dožijeme, tak už aspoň nebudeme muset shánět karavan :-)"
No a tak jsme se ocitli tady, zatím jsme ještě v očekávání, maringotka by nám měla dorazit z fabriky v průběhu března/dubna, už se nemůžeme dočkat:-)))
O
onkeLČlen
Přidáno před 7 let
Zdar Pablo. Proč jste si nenechali jako tažné vozidlo Diskošku? Vždyť nechat karavan v kempu a vyjet si nějaký fajn kopec je taky způsob....:) Tak se mi zdá že se osobně asi neznáme, ale určitě jsme se viděli, podle tvého nicku PabloGS jsem tě zaznamenal i na fórech GS a LR. Evidentně máme podobně dobrý vkus... :) nicméně já zvolil trať s obytnou dodávkou byť mě lákal off karavan za defika.... ať se ti daří.
OnkeL aka Lukes
PabloGSPabloGSČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj, nick Lukes samozřejmě znám :-)
No důvodů k prodeji bylo víc. Jednak peníze za Disko posloužily na část karavanu, potom vyššší spolehlivost novýho auta a hlavně hmotnost soupravy. Na kombinaci s Diskoškou bych si musel dodělat BE.
Kromě toho mě Golf připadá v řadě věcí vhodnější. Víc jak třítunová Disko s nižším výkonem, by se s tím trápila mnohem víc, než 2 tunový Golf se 110kW. A potom se mi na VW líbí funkce stabilizace přívěsu při rozkmitání, nižší spotřeba, větší komfort atd....
Ale na ježdění do hor, jsme si nechali GS, na který jsem kvůli Disku měl strašně málo času :-))
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: PabloGS, onkeL

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,679,172 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14919 sekund | Průměrně za: 0.14919 (0) sekund | Dotazy: 55 | Použitá paměť: 1.65MB/2MB