Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 výměna anglických zásuvek za české: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

výměna anglických zásuvek za české

Poslední aktualizace před 7 let
Honza1312Honza1312Člen
Přidáno před 7 let
Přejí hezký sluníčkový den a zdravím karavanisty., Potřebuji vyřešit pár technických věcí, tady na fóru jsem zatím adekvátní odpověď nenašel. Mám anglický karavan a chtěl bych vyměnit originální anglické zásuvky (viz foto) za české. Používám nyní sice redukce, ale ty ze zásuvky "trčí" a někdy překáží. Samozřejmě bych mohl koupit téměř jakoukoliv zásuvku v jakémkoliv barevném odstínu, ale jde mě o to, že ty originální mají rozměr 8 x 8 cm, některé jsou zapuštěné a některé jsou přišroubovány přímo na stěně na krabičce 8 x 8 x 3,2 cm. Nechtěl bych nějak upravovat otvory, něco zbytečně přizpůsobovat. Jestli máte někdo zkušenost( nejlépe od majitele angličana) byl bych rád za každou radu, popř. odkaz kde je koupím, popřípadě by se hodilo i foto.
Další můj dotaz je, jak popř. kde máte umístěn satelitní přijímač uvnitř karavanu s ohledem na připojení 230V, koaxiálu a jeho propojení s televizí. Já ho mám nyní ve skříňce u televize, ale při sledování televize musím mít otevřeny dvířka od skříňky protože dálkový ovladač přes dvířka nefunguje. Také by se hodila nějaká fotka. Děkuji za rady.
Peugeot Rifter 98 kW, 130 k, Sterling Europe 530
Honza1312 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
ChippChippČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
zkus zavolat do Burimexu,tyhle zásuvky mění normálně a maji je i skladem(maji odkaz na hlavní stránce v sekci "prodejci").K té televizi,některé karavany mají anténní vývod vedle zásuvky na 220V,popřípadě je lepší koaxiál dotahnout k zásuvce,kde bude televize.
Mirek
Mirek!y,Alena:y+Wiki a Týna:i. Toyota Land Cruiser 120+Sterling Elite Emerald!^!@
BuerstnerBuerstnerČlen
Přidáno před 7 let
Pokud se týká umístění satelitního přijímače, řešením by bylo koupit přístroj s možností připojení externího IR čidla - na př. tento:
Amiko Micro HD. Neznám ale všechny okolnosti, tak to musíš zvážit.
fidofidoČlen
Přidáno před 7 let
Zásuvky jsem pořešil v Hornbachu, potřeboval jsem stříbrné a tam mají dobrý výběr a hlavně si sebou můžeš vzít tu anglickou a srovnávat. Angláni mají u zásuvek dost ostré rohy, ale dají se sehnat. Výměna v celém karavanu je cca 1hod. práce. Já si ještě 2 přidal.!)
Co setýká satelitu, tak tuner je vestavěn v televizi, takže nic dalšího neřeším.:^
Fido&Fidorka
Martin OrelMartin OrelNováček
Přidáno před 7 let
Ahoj,
přesně tak, jak píše níže jeden z nás, v Burimexu mají všelijaké druhy, výměna trvá 10 minut, já je vyměnil všechny https://www.svetk...vky-schuko , pak jde jen o barvu ....M
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Honza1312, Chipp, Buerstner, fido, Martin Orel

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,689,835 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.17108 sekund | Průměrně za: 0.17108 (0) sekund | Dotazy: 67 | Použitá paměť: 1.76MB/2MB