Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 nováčik: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

nováčik

Poslední aktualizace před 7 let
Miki8Miki8Nováček
Přidáno před 7 let
Ahoj.Volám sa Miro/Miki/51,moja trvalka Danka55,vnúčatá Kristián11,Matej7,Miško4,Liliana10 a Vaneska5.Asi pred dvomi rokmi sme si dotiahli malý príves Knaus.Nakolko mám velmi kladný vztah k Českým zemím,kde som sa aj vyučil,naša prvá cesta viedla do Chlumu u Třeboně/kemp Březák/.Po týždni sme sa vrátili domov,mimochodom bývame cca 12km od Senca,vymenili sme pár vnúčat a vzhladom na obmedzený rozpočet a nízky vek Miška sme zakotvili v Malých Levároch-kemp Rudava.Po týždni cestou domou sme sa ešte na jednu noc zastavili v kempe v Kuchyni.A potom neuveritelne pomaly ubiehalo 10 pracovnych mesiacov.Na ďalší rok som prezmenu zase vybral Česko.Navštívili sme Šiklák,Stříbrňák v H.K.,Vřešťov,dračí zámek u Jičína,Český ráj,Strážnice a hajde domov.Už teraz sa deti vypytujú,kedy pojdeme na dovolenku.No neviem,či sa nám to niekedy podarí vo dvojici.Ale už sa tešíme na leto a po dlhom rozhodovaní zase vyhralo Česko a Morava.A tých pesničiek čo sa tam zas naučím.No nič,ešte tie káry -strieborna kia sportage a knausík.Tak zatial sa majte a tešíme sa na ďalšie stretnutia s fajn ludmi.
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Miro já to mám naopak.Mé cesty vedou většinou na Slovensko s mnoha krásnými záźitky.Ať se daří Petr.
Miki8Miki8Nováček
Přidáno před 7 let
Ahoj Peter,dík a nápodobne.Miro
ChippChippČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Miro,vítej do rodiny stejně postižených lidiček a užívej s rodinou pohodové výjezdy.Mirek
Mirek!y,Alena:y+Wiki a Týna:i. Toyota Land Cruiser 120+Sterling Elite Emerald!^!@
Miki8Miki8Nováček
Přidáno před 7 let
Ahoj Mirku.Dík za privítanie.Ak máš nejaké typy na dobré kempy vhodné aj pre deti,napíš.Budem rád.Prajem vela šťastných kilometrov.Miro
ChippChippČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Miro,my již máme pouze čtyřnohé děti,tak vybíráme kempy podle toho,kam můžou psi.Napiš jaké kempy vyhledáváš,jestli větší s atrakcemi,nebo menší a klidnější.
Pár tipů:
Vranovská pláž-nové kaskádovité stání pro karavany,atrakce pro děti.
Yacht club Pavlov-v sezoně sice dost obsazený,ale klidný a čistý.
Kemp Pohoda Únanov u Znojma-sousedí s koupalištěm.
Kemp Jindřiš u J.Hradce-klidný udržovaný kemp,majitel ochotný,patří k tomu i malý průzračný rybníček 500m od kempu.

My jezdíme na sezonu sem: http://www.milavy...
Karavan tam máme v sezoně postavený a vyjíždíme odtud na výjezdy.
Mirek
Mirek!y,Alena:y+Wiki a Týna:i. Toyota Land Cruiser 120+Sterling Elite Emerald!^!@
Miki8Miki8Nováček
Přidáno před 7 let
Mirku dík za typ.Najviac sa mi pozdáva ten kemp Jindřiš,okolo Vranovskej pláže sme prešli vlani,mojej polovičke sa to zdalo velké,tak sme si pozreli Vranov nad Metují a cestou zpet sme narazili na muzeum motocyklov.Určite je tam toho viac k videniu.Tam pojdeme až sa trochu oťukáme.Ten Pavlov može byt fajn zastávka,veď nemusím mat stále Gambrinus,aj dobré vínko neni zlé.Teraz som si pozrel www.milavy,aj to vypadá pekne.Vidím že je to kúsok od Strakonic,tam sme predvlani prenocovali v nejakom vodáckom kempe blízko letiska,na druhý den sme boli v Hošticích na coutry fest.Michala Tučného.Zrovna tam hrali Zelenéči,bol to pre mňa super zážitok,pri ich pesničkách som sa hrával s vláčikmi.Tak možno sa niekde stretneme.Pozdravujem,Miro.
ChippChippČlen
Přidáno před 7 let
My jsme byli v Jindřiši moc spokojeni.Na Mylavách je také hezky a točí tam krom jiného taky Gambrinus.Mirek
Mirek!y,Alena:y+Wiki a Týna:i. Toyota Land Cruiser 120+Sterling Elite Emerald!^!@
P
PilotekČlen
Přidáno před 7 let
Ja tiež veľmi rád Moravu a Čechy. Veľmi sa nám páčilo:

- vo Frenštátě pod Radhoštěm (krásny kemp je celý zároveň dopravným ihriskom pre deti), požičiavajú bicykle aj kolobežky zn. Kostka v 3 veľkostiach (aj dospelák si schuti zajazdí a môžete si na nich vyjsť aj do mestečka resp. do okolia na cyklotrasy). Za plotom kempu tečie potôčik, hneď vedľa kempu reštaurácia (zrub) s letným dvorom s malým detským ihriskom, v lete stánok so zmrzlinou, v bezprostrednom susedstve netermálny akvapark (zato férová cena, krásne trávniky, pekné nové tuším nerezové bazény a tobogán), v pešom dosahu okolo potôčika menšie markety otvorené aj cez víkend,

- v Dvůr Králové nad Labem - drahší ale pekný malý kemp s drevenými chatami v štýle Afriky, veľkými zrubovými altánmi so stolmi (všetko slamené strechy), drevené "eko" detské ihrisko, menším bazénom a malou kruhovou teplou vírivkou, s výhľadom na velľký výbeh zvierat (zebry, 2 žirafy, pakone) a nad tuším 3 noci v cene s celodenným vstupom (môžete zostať dokedy chcete, hoci aj do tmy - má to svoje čaro, areál opustíte kedykoľvek cez turnikety) do vedľajšej rozsiahlej ZOO zameranej na Africkú faunu.
Peugeot J5 2.5D Knaus Traveller 570 1992 náš veterán :-)
Miki8Miki8Nováček
Přidáno před 7 let
Tak Jindřiš určite navštívim,moja chce vidiet aj babičkyne údolie takže spravím si nejaký ten okruh cez českú Skalicu a Frenštát.Aj keď na samé presuny je lepšie obyt.auto,ale veď mám čas.A nácvik rozkladania predstanu nieje na škodu.Občas je pri tom sranda.A PILOTEK-to si tak rýchly vodič,alebo na niečom lietaš?Miro.
P
PilotekČlen
Přidáno před 7 let
Nie, nie, na mojom staručkom Peugeot J5 obytniaku s hladkým dieselom lietam tak maximálne do 100 km/h GPS a som rád. Tú prezývku mi dal kolega v prvej práci, keď som sa (za mlada) po schodiskách vždy presúval v pokluse. A prezývka mi už prischla.
Peugeot J5 2.5D Knaus Traveller 570 1992 náš veterán :-)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Miki8, zemanekpetr, Chipp, Pilotek

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,022,882 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.17294 sekund | Průměrně za: 0.17294 (0) sekund | Dotazy: 96 | Použitá paměť: 1.96MB/4MB