Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Zloději jsou všude: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Zloději jsou všude

Poslední aktualizace před 7 let
C
chataNováček
Přidáno před 7 let
Je úplně jedno kde zastavíte s obytkou. Je to jen otázka štěstí nebo náhody. Z těch mnoha lidí s obytkama co znám, jen jednoho zatím nevykradli - zatím!! Některé dokonce opakovaně a hlavně ve Španělsku nebo ve Francii. Nám se to stalo letos 2x na integrovaném Carthagu.

Poprvé na jaře ve Valencii na rušné ulici ve dne, když jsme si šli prohlédnout město. Dostali se do auta bočním oknem, které lehce vypáčili, je to takové "slabší" místo. Jedna klička se ulomí a ostatní už povolí. To jsem neměl alarm, tak jsem ho po návratu hned doplnil včetně pohybového čidla uvnitř. Koupil jsem si také mechanické zabezpečení proti odcizení auta, takovou tu "hokejku na volant".

Podruhé na podzim v Řecku kousek od Méthoni. Stáli jsme druhý den u pláže kde bylo jen pár lidí. Šli jsme se vykoupat, chvíli si povídali asi 100m od auta s jedním Rakušákem, jak on jezdí do Řecka 20 let a nemá problém. Po cca hodině jsme se vrátili do auta na kafe, no a zase bylo vykradené. Ty lumpové se dostali dovnitř stejným bočním oknem jako jejich Španělští kolegové. Je pravda, že jsme měli smůlu, pár dní předtím nám odešla siréna od alarmu. Neodradila je ale ani blikající kontrolka na přístrojovce a viditelně uzamčený volant spolu se samolepkami na oknech upozorňující na elektronické zabezpečení. Kdyby ale houkla siréna, možná by utekli??

Nakonec jsme si řekli, že to vlastně dobře dopadlo, že nás "jen okradli". Kde to vlastně žijeme? Je to daň za přílišný humanismus a demokracii?
Příště pojedeme do Itálie, tam nás ještě neokradli. Slyšel jsem takový názor, že na Sicílii je to v pohodě, mafie si to tam prý hlídá, aby jim tam turisti nepřestali jezdit, tak nevím.........
Můj názor na obytku je ten, že Tě určitě vykradou, je jen otázka kdy a kde !!!
Tak přeji všem hodně štěstí v nadcházejícím roce 2017
S pozdravem Chata
chata
W
walibukČlen
Přidáno před 7 let
Je to daň za přílišný humanismus a demokracii?

Neviem o nikom koho by okradli Švédi, Nóri, Fíni. Nezdá sa mi že by tam nebola demokracia a že by boli nehumánni.

To že Vás okradnú v cudzej zemi je daň za Vašu zvedavosť a bohatstvo. Všetci zlodeji vedia, že v obytných autách a karavanoch vozíte mnoho zaujímavých vecí, ktoré sa dajú predať. Spoliehať sa na humanismus a demokracii nie je namieste, funkčný alarm je v tomto omnoho lepší.
C
chataNováček
Přidáno před 7 let
Walibuk má pravdu, funkční alarm by asi pomohl, to ale ví každý.
Na humanismus a demokracii dávno nespoléhám, z toho jsem už vyrostl. Jenom že právě díky přehnanému humanismu a demokracii se v Evropě živí spousta nemakačenků, a podvodníků co jsou na podpoře a jen koukají co dostanou zadarmo, případně ukradnou a prodají.
Já měl první obytňák v roce 1981, Avii po domácku přestavěnou, objel jsem celej Balkán i NDR, tenkrát jsem jinam nemohl, a nikdo se mě ani nepokusil vykrást, žádnej alarm a nic jsem neměl. Ne že bych chtěl aby se ty časy vrátily, to ani náhodou !!
Jenže právě během posledních pár let, díky té své "Evropské" politice, se vlastně stala Evropa pro svobodné cestování nebezpečnou. Němci, Rakšáci, Francouzi či Italové (nakonec asi i Češi a Slováci) atd. sice už nemusí kopat kanály, zametat ulice a makat hodně manuálně, zato ale nemůžou svobodně cestovat.
To je ta daň o které jsem mluvil v mém příspěvku !!!
Chata
chata
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: chata, walibuk

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,854,539 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.20983 sekund | Průměrně za: 0.20983 (0) sekund | Dotazy: 60 | Použitá paměť: 1.72MB/2MB