Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 omezeny budget, male-velke predstavy: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

omezeny budget, male-velke predstavy

Poslední aktualizace před 7 let
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Jakube,
taky lítám na PG, vozím s sebou i loď, kola, inline, lezení, spoustu outdoorových záležitostí, většinou i děti a přítelkyni a šel jsem cestou pořízení staršího obytňáku. Celoročně a stále v procesu. Z hlediska ceny a komfortu je to nejrozumnější. Je jedno jestli vestavba nebo obytka. Hlavně co nejjednodušší, opravitelné a funkční. Mým snem je udělat si jednou vestavbu do dodávky nebo sundavací nástavbu na valník 4x4, ale to je všechno o penězích a o času, takže se časem uvidí. Hlavně až mě děti pošlou k čertu a bude to pouze pro dva. Myslím že pořízením staršího, vybaveného auta získáš čas na své koníčky, ušetříš spoustu peněz a zorientuješ se v tom, co bys případně někdy vyrobil a co vlastně potřebuješ. Ono totiž teorie a sny jsou jedna věc a ve skutečnosti to pak může být jiný. Nenápadnost neexistuje. Obytnou dodávku pozná trošku znalý člověk na první pohled. A víc místa na vybavení, věci a na žití na úkor velikosti bydlíka taky není na závadu. Ale jak říkám, proti vestavbám ani čárku. Ono toho místa není nikdy dost a zvlášť když ti tam přistane nějaká sličná PG :) Já bych pro tyto účely rozhodně trval minimálně na lednici, wc, pořádným topení a totální nezávislosti na elektrice ... a to od samého počátku. Ty odkazy od kolegů nevypadaj špatně.
V každým případě držím palce ať už se rozhodneš jakkoli přeji fajn lezení a měkké přistání :)
Yetti
skywalkerskywalkerNováček
Přidáno před 7 let
Ahoj, take pridam svoji zkusenost, nejen kvuli spolecnemu PG konicku :)

Pred 3 lety jsem dostal moznost poridit obytnou alkovnu viz muj avatar. Predtim jsem mel malickou dodavku Fiat Talento r.v.93 a byl s ni max spokojeny. Projezdili jsme s ni pulku Evropy bez jedineho problemu. Pouze rozkladaci postel, lednicka, drez, nadrze na 20 l a topeni. Myslel jsem si ze ve svych 28 letech jsem jeste na "velky" obytnak mlady, z podobnych duvodu jako ty.

Nicmene rozdil v komfortu oproti obytce je znacny, at uz WC, prostoru, izolaci atd. Pokud bych mel v aute travit vice casu jako popisujes ty, o nicem jinem bych nepremyslel. Iluze nenapadnosti dodavky je mylna jak uz bylo zmineno vyse.

Pro tebe je hlavni aby auto bylo max. odpudive pro zlodeje a to kolikrat "ošuntělá" obytka splni lepe nez dodavka. Take doporucuji tomuto bodu venovat zvysenou pozornost, preci jen nebudes na dovolene a jedno vykradeni muze byt fatalni. Mas psa? :)

Muj zaver je tedy podobny jako vetsiny ostatnich, stara, ale udrzovana obytka, bez koroze, idealne atmosfericky diesel a zapracovat na ochrane pred zlodeji.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: JakubToSemJa, Karel Prokop, Joza, jk1000, mekie, JurajSK, frantajetel, Pilotek, roman29, walibuk, PhanTom, IvanGS, Yetti, skywalker

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,032,981 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.11154 sekund | Průměrně za: 0.11154 (0) sekund | Dotazy: 49 | Použitá paměť: 1.64MB/2MB