Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Caravanman: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Caravanman

Poslední aktualizace před 6 let
tuaregtuaregČlen
Přidáno před 8 let
Já když jsem se jel podívat na karavan 250km, tak jsem si vzal pro jistotu sebou 10 kolíků. Karavan se nám líbil, zapltili jsme zálohu, prodávající v týdnu karavan přihlásil a další sobotu už jsme si pro něj jeli. Ale přesto jsem ještě před odjezdem zavolal a ujistil se že se nepřihodilo nic co by koupi zhatilo.
!yZdeněk 53,!o Milada 52,:i Buddy 3,5, Oskar 1, Hyundai ix35, 2,0 CRDi, 4x4, 135 kw, automat - Superb I, 2.5 Tdi V6,120 kw - Superb II, 2.0 TDi, 125 kw, DSG - Swift Corniche 15/2
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

SignBoss napsal:

Ono je to těžké. Teď jsem prodával vestavbu. A několik slibů po prohlídce bylo. Že určitě si vezmu, 100% zavolám jestli ano či ne.
Nikdo se neozval.
Prostě kdo první příjde zaplatí - má. Popřípadě na zálohu počkám do daného dne.
A samozřejmě v dnešní době není problém. Než někam jedu, tak předem zavolat a domluvit.


Souhlasím. Taky jsme u prodávaných aut měli spoustu "zájemců", kteří ho na "100%" vezmou. A také jsme byli naivně poctiví, protože jsme na místě rozhodnutému kupujícímu řekli, že musí vyčkat, protože jsme to slíbili lidem, kteří se ozvali první. Nakonec se několik zájemců, co se ozvalo předem, vůbec neobtěžovalo zavolat, že nemají zájem, či dokonce přijet. Mezitím si ten odmítnutý vybral auto jiné. Stalo se nám to prakticky u každého auta, co jsme prodávali a nikdy se z toho nepoučíme a utopicky chceme věřit ve férové jednání. Ale to se netýká jen aut...

Zároveň se mi stalo něco podobného jako kolegovi smekosek, přičemž v jednom případě jsem jel z Českých Budějovic do Tábora, kde jsem nabral mechanika na celý den a jel do Ostravy a zpět. Takže zabitý den můj i mechanika a najeto přes 800 km. A dát zálohu za něco, co jsem ani neviděl, je šílenost. Vždyť kdo ví, jestli to auto vůbec existuje.

Ono je to složité a každý, kdo se ocitl jak na straně prodávajícího, tak na straně kupujícího, subjektivně rozumí oběma úhlům pohledu a ví, že neexistuje univerzální recept na to, jak brát ohledy na všechny, včetně sebe samozřejmě.

Každopádně neexistuje právě nic jednoduššího než zavolat. Ale pokud se něco dohodne, tak to platí. A pokud si to jeden rozmyslí, to nejmenší ve zbytku slušnosti, co může udělat, je zavolat. V tomto případě měl schůzku zrušit prodávající. Kupující se pro své vlastní dobro mohl ještě ujistit, ale oznámit změnu situace měl bezesporu prodávající. Tak to vidím já...

Ale těžko hodnotit, když neznáme všechna fakta a podrobnosti.
Upravil Mikey dne 19.09.2016 20:29, před 8 let
O
oldjanČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

tuareg napsal:

Já když jsem se jel podívat na karavan 250km, tak jsem si vzal pro jistotu sebou 10 kolíků. Karavan se nám líbil, zapltili jsme zálohu, prodávající v týdnu karavan přihlásil a další sobotu už jsme si pro něj jeli. Ale přesto jsem ještě před odjezdem zavolal a ujistil se že se nepřihodilo nic co by koupi zhatilo.


Jasně, taky to tak dělám a ještě se mi nestalo, aby to zaskřípalo.
A když prodávám, tak prvnímu kdo složí zálohu a taky bez problémů. Ovšem když si někdo dohodne termín, že přijede, dalšího zájemce upozorním, že je v pořadí a dohodnem další možný termín a taky to funguje k oboustranné spokojenosti.

A když něco chci, tak už jsem poučenej, že nemůžu moc váhat, jinak to je fuč . Taky mi kdysi prodali auto pod nosem a namíchlo mě to, musel jsem to vyjezdit na kole, ale nenapadlo mě si myslet o tom člověku, že je hajzl, prostě přijel někdo jiný s penězma a odjel s autem. Já ho chápal, protože bych se zachoval stejně.
GrabiciGrabiciČlen
Přidáno před 8 let
Nechci nikoho obhajovat, ale mě právě "Caravanman" jako prodejce moc vyhovoval. Po předem domluvené schůzce byl doma. Jakožto začátečníkovi mi dal velký výklad o karavanech. Kvůli technickým věcem jsem si vybraný karavan nemohl odvést hned a proto jsem na místě zaplatil zálohu. Caravanman mi karavan za drobný poplatek asi po týdnu přivezl až domu (cca 160Km). Karavan mám již 4 roky a jsem spokojen. Pokaždé když něco svou neopatrností "rozbiju" a potřebuji náhradní díly, skvěle se domluvím na dodání jak nových tak starších dílů. Až se rozhodnu kupovat jiný, už vím za kým mám jít, u mě si dobré jméno udělal.
Honza + Lucka + Nicol
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 8 let
Hoši, hoši !!!!
Naplivat na někoho nasranou informaci je na netu ÓBR PROSTÝ.
Richard (Caravanman) je možná prostej člověk, ale určitě nejni ZMRD.
Člověk, co je nasranej, že jel 300km = Richard mu nestál ani za to, aby zavolal. Navíc si cenu řešil - xxxx.
No comment.
No nic. Naházet na kohokoliv špínu (byť pln spravedlivýho hněvu) je tady skanzen (vlastní zkušenost ).

Jsem rád, že většina lidí pochopila, že Richard prodal karavan typu - kdo dřív přijde, ten dřív mele.
Navíc cena byla vysoce solidní.
Takže našel ženicha v prvním kole. Proč by měl čekat na spekulanta? Je Richard snad nějaká dementní, vyjebaná bukvice?
Soráč, ale výroky typu "já zeytra přijdu" :P už jsme tady všichni slyšeli mockrát.

Smekosek: nemoh´si zavolat? bulels´po telefonu? tady si stěžuješ?
PROČS´ NEZAVOLAL, ŽE JEDEŠ?
Tady bulíš ?
Tady seš hrozně ukřivděnej?
OMG !!!!

To se tak ouplně nepovedlo, řekněme si.
Žes byl nasranej, je víc než jasný. To nikdo nezpochybňuje.

p.s. Richard je naše ne - konkurence - vzdálená 15km (dělá vobchod, ale my servis). Ale zastanu se ho. V tomto případku pokaždý !!!.
Tož tak.

Vočekávám, že pánové Smekosek, Midlum, možná Richard a vostatní mi to přijdou říct na férofku do držky: páč dáme společnej kaléšek a problém bude vyřešen, Věřte mi Kamarádi bejvalí,..... Nic se nejí tak horký, jak se vaří.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Já jsem typickej představitel toho, co řadu vjecí posere. Některý i několikrát po sobě !!!. OMG!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kdo z Vás je bez viny = nechť vezme malej ! šutr do ruky (dlažební kostky tam naštěstí !t nejsou) - byl jsem tam před teydnem :D
Nic se kúrwa - nejí tak horký, jak se vaří.
Errare humanum est.
Howgh.
Do psí kundy:
S láskou Karel Prokop - Váš servisák v aktivní službě.
C
caravanmanČlen
Přidáno před 8 let
Děkuji za všechny příspěvky. V jednom z mých prvních příspěvků jsem uvedl, jak probíhala návštěva a zájem "smékoška" o karavan. Mám zato, že někteří z Vás ho nečetli nebo špatně pochopili.

Proto znovu popíšu jak k celé situaci došlo a k čemu tu vlastně probíhá diskuse, či výměna názorů na předmětný postup při prodeji.

Jak jsem uvedl, zájemce sice tuto sobotu přijel, projevil o karavan zájem. Bohužel si karavan nezálohoval. V neděli se dostavil další zájemce a složil zálohu s tím, že karavan doplatí a odveze v pondělí. Tak se i stalo. Vzhledem k tomu, že se jedná rovněž o člena tohoto fóra, tímto bych mu rád poděkoval za příkladnou transakci.

Do budoucna doporučuji všem, kteří projeví vážný zájem o karavan a karavan nemohou z jakéhokoli důvodu ihned odvézt, aby si ho zálohovali. Samozřejmě mu vystavím potvrzení o přijetí zálohy.

Děkuji za pochopení.

Oh, teď jsem si přečetl i Karlův příspěvek.......ještě jednou mockrát děkuju nejen Karlovi za podporu.
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 8 let
Richarde (Lion Heart), Karel Ti kreje záda ne proto, že by tě až tak potřeboval, ale že ví, že seš rovnej chlap.
Zatím si stojím.
Je to prostý :).
Smekoška pln spravedlivýho hněvu cítil potřebu říct, co cítí. Nedeklasoval bych ho. Má svůj kus pravdy. Všichni se učíme.

NIKDO NEJNI DOKONALEJ, KURVA.
TAK SE S TÍM NAUČME ŽÍT.

ZEYTRA NĚCO POSERU JÁ.
A BUDU UPŘÍMNĚ RÁD, ZA SHOVÍVAVÝ REAKCE VÁS FŠECH.

Fšem hezkej večír, kamarádi bejvalí,...:_
Upravil Karel Prokop dne 19.09.2016 21:17, před 8 let
J
JanfraNováček
Přidáno před 8 let
Já bych taky nedala na nějaké sliby, zvlášť když se jedná o peníze. Ono se většinou říká, za dobrotu, na žebrotu.!)
Jirka VospalekJirka VospalekČlen
Přidáno před 8 let
Ne já ale v rodině jsme od Caravanmann kupoviali loni přívěs (osobně jsem byl jako konzultant přítomen), prohlédli, domluvili, ZAPLATILI zálohu a do tří dnů odjížděli. Vše v pořádku a dle domluvy. Termín mi dokonce upravil - po vzájemné dohodě. Za mě férové jednání. Jirka
Ixeo 710 i, Fiat
P
ppeppeČlen
Přidáno před 8 let
Párkrát jsem tady četl "Měl jsi zavolat, že vyjíždíš". Taky to není úplná jistota. Před X lety jsem kupoval dodávku. Našel jsem jednu v autobazaru taky nějakejch 250 km od baráku. Volal jsem, probral jsem stav a domluvil se, že mi ho do druhého dne (do konce pracovní doby) zarezervuje. Já říkal, že jestli je to tak jak říká a nebude tam nějakej zakopanej pes tak ho určitě beru. Druhý den dopoledne volám jestli je všechno Ok, že vyrážím. V bance vybral peníze a vyrazil. Když jsem dojel do autobazaru, tak mi tam prodejce řekl, že ho před hodinou prodal. Já mu říkám jak jsem tam volal, rezervoval atd.. On, že to byl kolega a ten šel ve dvanáct domů a nic mu neřekl. No co naděláte, ale taky jsem byl pěkně vytočenej. A ještě mě chlácholil, že to dobrá dodávka nebyla a nedoporučoval by mi jí. Jako kdyby každej mluvil o jiným autě. Klasika, bazaristi. Takže volat, ten den, že vyrážíte a jestli je všechno Ok, někdy prostě taky nestačí. Jinak, ale souhlasím a přijde mi to samozřejmý.
janiskaravanyjaniskaravanyČlen
Přidáno před 8 let
Tak milé zlaté...já takové materiál potkám docela dost...
Zavolá, pak x fotky, x mailu a SMS ,domluvim co připravil a pak nic...
Verze 2: telefonát na dili mám nebo nemám,
Ano, mám. Cena ok, vše ok. Ja už odjíždím do zahraničí a na poslední chvíli řeším kam nechat díl atd... Čtvrtek večer mám domluvení co pátek max do 18:00 výzvědné. Za týden díl je tam gde nechal.
Verze 3: Cesta kolem, zastaví, lednička,nosic na kola, vše super. Tak to připravte a pak zavolejte. Voláš jednou, jo , příjezdem, voláš po druhé, jo , příjezdem.... Hov.no..
Žádné rezervace pro lidi který neznám!!! Pro stálé zákazníky zády problém.
Hezký večer!!!

P.S. Ricarda znám a je skvělý chlap. Trh je trh a kdo první jede ten první ...
MB Sprinter 211cdi Black Edition

:_ truhlářská práce...take přestavby karavanu i obytných vozu :_

Náhradní díly pro karavany...

http://caravancz....

Jānis!lMarcela a T&M a O&A !Mwww.sidecarcermak.cz!M
S
smekosekNováček
Přidáno před 8 let
Zdravím vssechny.Chtěl bych se pochlubit novým přírůstkem,doufám,že bude dlouho sloužit. Na pana caravanman se nezlobím,kdo dříve přijde ten dřív mele,stačilo jen říci,nedáte zálohu,tak ho prodám. Teď ten nový
https://goo.gl/ph...Fgw2vwuWx8
JozaJozaČlen
Přidáno před 8 let
mě se nic neukazuje ........
H
Honza-PHČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

Joza napsal:

mě se nic neukazuje ........

Mě ano, jestli není problém u tebe.
Honza, Romča, Honzík (13)
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

janiskaravany napsal:

Tak milé zlaté...já takové materiál potkám docela dost...
Zavolá, pak x fotky, x mailu a SMS ,domluvim co připravil a pak nic...
Verze 2: telefonát na dili mám nebo nemám,
Ano, mám. Cena ok, vše ok. Ja už odjíždím do zahraničí a na poslední chvíli řeším kam nechat díl atd... Čtvrtek večer mám domluvení co pátek max do 18:00 výzvědné. Za týden díl je tam gde nechal.
Verze 3: Cesta kolem, zastaví, lednička,nosic na kola, vše super. Tak to připravte a pak zavolejte. Voláš jednou, jo , příjezdem, voláš po druhé, jo , příjezdem.... Hov.no..
Žádné rezervace pro lidi který neznám!!! Pro stálé zákazníky zády problém.
Hezký večer!!!

P.S. Ricarda znám a je skvělý chlap. Trh je trh a kdo první jede ten první ...



No Janis napsal jsi to dobre. V podstate je to nejak tak. Jen mne prekvapuje, ze to pises zrovna ty. Pred casem jsi se mi nabidl s pomoci sehnani starsiho monitoru na couvaci kameru. Uz je to par mesicu a nemam od tebe ani odpoved. Co si o tom myslet ? Vypada to jako ze slibem nezarmoutis. Tak treba ti toto pomuze jako dnes tak dulezita zpetna vazba. A mozna priste to klapne. :_

.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
M
matorskČlen
Přidáno před 8 let
Ja cakam od Janisa tiez na cenu prepravy na sk uz par mesiacov :-D, ale nic v zlom, nedalo mi, i tak som to nenahanal a vyriesil inak.
Franta 1970Franta 1970Nováček
Přidáno před 7 let
I když s křížkem po funuse bych se rád Richarda také zastal. Máme od něj karavan AVONDALE DART 510-5. Zakoupen 9/2013 za absolutně bezkonkurenční cenu ve skvělém stavu. Cokoliv jsem na karavan potřeboval Richard dodal. Doufám, že bude Richard karavany prodávat i dále. Jakmile se rozhodneme koupit novější, rozhodně se nechci obracet na někoho jiného.:_
Franta
copycopyČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

matorsk napsal:

Ja cakam od Janisa tiez na cenu prepravy na sk uz par mesiacov :-D, ale nic v zlom, nedalo mi, i tak som to nenahanal a vyriesil inak.



ste toho Janisa asi naštvali.. odvtedy už nič nenapísal, a od 01/2017 sa sem už ani neprihlásil
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 6 let
Ne,že se ani nepřihlásil,ale i jeho stránky zmizely. Tak asi zmizel .....:|
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
C
caravanmanČlen
Přidáno před 6 let
co jste chtěli tomu Jánisovi? Je už delší dobu v Belgii, dělá tam ve firmě, co se zabývá mj. přestavbami aut na obytné. Je šikovnej, umí několik řečí, není levej na ruce, tak se mu ani nedivím.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,818,669 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.29785 sekund | Průměrně za: 0.29785 (0) sekund | Dotazy: 150 | Použitá paměť: 2.4MB/2MB