Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 kam o vikendu k vode?: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

kam o vikendu k vode?

Poslední aktualizace před 8 let
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 8 let
Jsou tu velice zajimava mista kde kam za hranice CR ale ja bych rad nekam k vode (jezero, reka, splav) nekde tady v CR do okruhu tak 70km od Prahy. Rad bych zustal pres noc po cely vikend abych sebe a hafana mohl cely den rachat ve vode. Nechci platit za kemp a jeho sluzby ktere nepotrebuji, vodu i jidlo a piti si vezu, slunce mi sviti zadarmo na drahy solary takze opravdu hledam kousek kliny cisty studeny vody v cesku tak abych mel i stojici auto i tonouci psisko pod dohledem. Da se vubec neco takeho najit? Kdyz je voda pekna bud je tam drahy kemp a nebo alespon ze vsech stran tisic zakazu vjezdu. Obcas se najde nejaky ten splav na rece, ale najit v CR cistou reku kde se da vykoupat i plavat uz neni tak jednoduche. O placena koupaliste nestojim, vetsinou tam nesmi sabaka. Poradte, letost jsem kvuli pracovnimu vytizeni nemel jeste ani jediny celistvy pultyden volna a tak se koupu jen vecer ve sprse :-( O mori si letos muzu jen nechat zdat...
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
Upravil floridan79 dne 25.08.2016 15:29, před 8 let
floridan79 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
midlummidlumČlen
Přidáno před 8 let
Pokud Ti nevadí vzdálenost cca 95km a studená a mělká Želivka,přijeď do Želiva u Humpolce.Je to obyčejné tábořiště s neobyčejnou pohodou.
http://www.tabori...
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 8 let
Vzdalenost mi nevadi, spis jsem mel asi zduraznit slovo ZDARMA ktere jsem ovsem neuvedl. Proste misto u vody kde neni zakazano zastavit, stat, spat vnoci, vykoupat se atd... Kdyz jsem si spocital z ceniku 2 lidi obytnak a pes tak mi vyslo 130Kc/noc. To radeji projim nebo projedu na nafte za flekem kde po me nebude nikdo chtit penize jen za to ze se tam budu vyskytovat, ze existuju.

Abych jenom nechtel a nic nedal na oplatku tak jen uvedu jedno pekne mistecko u nas v Krusnych horach kde je velice prijemne koupani. Je to jezero, voda je suprstudena a tmava od raseliny, ale ofiko lze jen bez nocovani, vecer by vas vyhnal hajnej. Je tam vysoka na bok polozena trava vedouci az do vody a piscite dno takze vylezete prakticky cisty. uvedu odkaz na mapy cz i na google mapy:

https://mapy.cz/z...2&z=18
https://www.googl...,45t/data=!3m1!1e3?hl=cs

V okoli neni nic kde koupit moc, kousek ve vesnici Svahova je pekna hospudka na pivo... V okoli spousta cest "za zavorou" na kola super. Od Nemecka par km.

v USA se tento typ "kempovani" jmenuje BOONDOCKING
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
Upravil floridan79 dne 25.08.2016 17:37, před 8 let
floridan79 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
Jirka VospalekJirka VospalekČlen
Přidáno před 8 let
Zkus tábořiště Paraplicko za Železným Brodem, je to hne u Jizery.
Ixeo 710 i, Fiat
Honza KvHonza KvČlen
Přidáno před 8 let
Sz
A
ajuskaNováček
Přidáno před 8 let
Ahoj,

já byla letos v chatové osadě nad rybníkem-hnačkov http://www.nadryb... s dětma a manželem a docela jsme si to užili. Poblíž (na autě) máš Zoo, dinopark a tak dále. Takže děti se nudit rozhodně nudit nebudou. My jsme byli spokjeni, taková typická dovolená na chatě, výlety do pŕírody a majitelé byly velice pŕijemní.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: floridan79, midlum, Jirka Vospalek, Honza Kv, ajuska

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,872,368 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.17684 sekund | Průměrně za: 0.17684 (0) sekund | Dotazy: 77 | Použitá paměť: 1.84MB/4MB