Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Vykradení v Marinelandu v Antibes - Francie: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Vykradení v Marinelandu v Antibes - Francie

Poslední aktualizace před 7 let
Mira a IvetaMira a IvetaNováček
Přidáno před 8 let
Tak došlo i na nás :@ Přijeli jsme na oficiální STPL u Marinelandu v Antibes někdy kolem deváté večer. Na místě již stáli 4 francouzské posádky. Zaparkovali jsme vedle nich a po dlouhé cestě (začátek naší dvoutýdenní dovolené, první opuštění auta po dvou dnech) jsme se rozhodli jít alespoň těch 500m koupit lístky na druhý den. Za 20 minut jsme byli zpět a přišel můj hloupý dotaz: "Ty jsi nezhasla ?". Ukradli notebook s nabíječkou na 12V, nevím k čemu jim bude s českou klávesnicí. Vyrvali a zničili autorádio s vyjížděcím panelem, které se jim nepovedlo celé vyndat. Urvali vnitřní roletu a to nejhorší, TY Zmetci my ukradli zásobu cigaret na celou dovolenou :v Naštěstí auto neporušené, včetně dveří.
Celou dobu bylo auto pod kamerových systémem a hlídač seděl zavřený v budce 15m od auta. Nikdo nic neviděl. Policie odmítla přijet na místo, že se máme dostavit my => asi k čemu??? Jako omluvu jsme nemuseli platit za použití STPL za tuto noc. Přes noc jsme totiž bydlíka postavili přímo doprostřed STPL a zůstali přes noc a po prohlídce Marinelandu okamžitě pryč z Francie.
Do Afriky už na dovolenou nepojedu....
Alkovna Mooveo C650 + posádka 2+2
T
TondaČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj,stejna zkušenost a také Francie,okolo karavany a nikdo nic neviděl. Myslíme si že zloději jezdí také karavanem a vše je domluvené s okolím,proste připravena past. My na tu policii jeli , protože jsem potřeboval protokol,sebrali nám i pásy. Tam jenom rituální sepsání,zbezne ohledani a nic. Zdravi Tonda.
Mira a IvetaMira a IvetaNováček
Přidáno před 8 let
Nám naštěstí peníze ani pasy nevzali, ty jsme měli s sebou. Přesně jsem čekal, že to jen sepíšou a nic.
Alkovna Mooveo C650 + posádka 2+2
upmanupmanČlen
Přidáno před 8 let
No tomu rikam pech, hlavne si nenechte kazit dovolenou, hlavne ze nemate vylomene zamky. My prave z duvodu letni kriminality zasadne nejezdime pres prazdniny a volime mimosezonni terminy, vsude je volno a nulova krimiinalita. No a kdyz uz nekam jedeme v lete, tak je to Italie na znama mista, do Nemecka nebo do Skandinavie. Hlavne hlavu vzhuru, zazitky vam nikdo neukradne.
Sport freaks family, havlicekpetr.cz, Dethleffs Globebus i 11 2010, ročně +100 dní v průměru na cestách, free camping rulez
antantČlen
Přidáno před 7 let
To je pech a zamčené auto bylo ?? Jinak asi GSM alarm se sirénou uvnitř...
L
LakyČlen
Přidáno před 7 let
To tě může potkat kdekoliv bez rozdílu na období sezony či nikoliv . To chce venkovní snímač pohybu než se přiblíží k vozu a silnou sirénou a nebo vlčáka v autě psu se bojí většina čmoudu .Nás okradli oba ale venku v Barceloně organizovaná parta profíku a nebo chodí ve dvou , samí nefachčenko přistěhovalci i bíli 3o tis v háji + naše kč . Od té doby už neposílám ani korunu na pomoc žádné nezjiskovce mám to předplaceno na doživotí .
Žijeme jen jednou.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Mira a Iveta, Tonda, upman, ant, Laky

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,042,221 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.17152 sekund | Průměrně za: 0.17152 (0) sekund | Dotazy: 69 | Použitá paměť: 1.77MB/2MB