Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Uherské Hradiště: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Uherské Hradiště

Poslední aktualizace před 8 let
R
redy1968Nováček
Přidáno před 8 let
Dobrý den,
chystáme se letos s karavanem do oblasti Uherského hradiště na cyklorandění spojení s dobrým vínem. Nemáte někdo zkušenost s pěkným kempem nebo tip. Kemp nemusí být vhodný pro děti (klidný). Jsme 4 dospělý a rádi večer posedíme :-)
Dík

Radek
K
KulisČlen
Přidáno před 8 let
Dobrý večer,možná že bych nějaký tip měl.Zkuste Břestek centrum balonového létaní asi 10 km od Uh.Hradiště.Kemp je na louce u lesa kousek od velmi příjemné restaurace a cykloturistika možno na zámek Buchlovice,hrad Buchlov nebo na Velehrad.Velmi pěkné prostředí a mnoho cyklistických stezek..jen trochu náročnější,protože jedete buď do kopce nebo z kopce ale je to viděno očima skoro důchodce.Vše jsme vyzkoušeli v polovině června včetně balonového letu a byla to paráda:_
ErvinErvinČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj, možná se podívat na Salaš u Velehradu.E
Manželka Hana , vnuk Daneček 3r.
R
Roman OTRČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj, ještě doplní kemp Velehrad a v Ostrovské Nove Vsi, tam je jedno z nejkrásnějších prirodnich koupani v teto oblasti, ale jezdí v blízkosti vlak.
nozkanozkaČlen
Přidáno před 8 let
V této oblasti jsme byli vloni po prázdninách. Dal jsem na rady znalých viz vlákno: http://www.carava...ost_186526 a skončili jsme v kempu Salaš ve Velehradu. Absolutní klid, pohoda jen domácí je samorost. Ale podle mého gusta. Cyklostezka je hned u kempu. Slovácký dvůr v Ostrovské Vsi je pro mě úplně "umělý". Jen na prospektech a propagačních fotkách vypadá zajímavě.
Pro mě je Velehrad jasná a jednoznačná volba.
Petr 51!y + Jana 51
Dethleffs Eighty 515 DB + MB E-Klasse 350
dukeczdukeczČlen
Přidáno před 8 let
Kempy do 10 km od Uherského Hradiště - Velehradské třídy (centrum UH)

Přímo v Uherském Hradišti - kousíček od centra, vedle Slovácké tržnice je STPL pro 7 karavanů o délce 74 metrů, k dispozici je připojení k elektrice. Je to na relativně klidném místě. Viz foto.

Kemp Slovácký dvůr, 7,5 km. Novotou zářící moderní kemp, čisté nové sociální zařízení, velké sprchy, samostatné záchody, kuchyňka, restaurace. Funkční jezírko na koupání přímo v kempu. Ale pro karavany pouze plocha z betonových tvarovek, soukromí žádné, tráva žádná, viz foto. Ve středu parkovacích stání voda, na kraji výlevky. Navíc je kemp sevřený z jedné strany rušnou silnicí a z druhé strany kolejemi, takže velký hluk z obou stran. Velká výhoda je úplně rovná cyklostezka podél kolejí do Uherského Hradiště, která je navíc osvětlená.

ATC Salaš Velehrad. 9,4 km. Starší kemp, situovaný uprostřed lesa. Parkování na trávě, elektřina, voda a výlevka centrálně na jednom místě. Koupelny nově rekonstruované ve staré budově, jednodušší, ale velmi čisté a velmi udržované. Majitel dbá na večerní ticho. Celkově hrozně příjemný kemp, oproti Slováckému dvoru úplně jiná liga - v tomhle kempu je radost být. Spojení do Uherského Hradiště cyklostezkou s přímým napojením z kempu, cestou dva kopce. Zrovna tam probíhal sraz karavanistů, takže jsem nefotil, protože tam bylo hrozně aut.

Nefunkční kempy v mapě:
Faun-Manta, Kunovice, 4,8 km. Kemp je vedle nového venkovního koupaliště, jsou tam vidět pozůstatky kempu, ale kemp je zavřený, nefunkční.
Kemp Kámen, Ostrožská Nová Ves, 8,1 km, jen v mapě, na jeho místě jsou baráky.
dukecz Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: redy1968, Kulis, Ervin, Roman OTR, nozka, dukecz

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,663,321 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15292 sekund | Průměrně za: 0.15292 (0) sekund | Dotazy: 72 | Použitá paměť: 1.8MB/4MB