Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Albánie NP Thethi: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Albánie NP Thethi

Poslední aktualizace před 8 měsíců
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj z montenegra ,chci se zaptat zda někdo neví jak vypadá příjezdová cesta do Thethi .Nevím zda tam mám trápit svoji vestavbu.Díky Petr.
E
EXPEDICE APALUCHAČlen
Přidáno před 8 let
S vestavbou určitě ne!!! Tady jestli jí máš rád. Byl jsem tam před 14 dny. 15km před Thethi, kdy se před tebou otevře údolí skončí asfalt a začne neskutečná cesta. V tandemu jsme to nedali ani na těžké motorce :( Ještě bylo ošklivé počasí, tak jsme to otočili. Na tvé moto dle avataru to dáš v pohodě.
T
TomČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

zemanekpetr napsal:

Ahoj z montenegra ,chci se zaptat zda někdo neví jak vypadá příjezdová cesta do Thethi .Nevím zda tam mám trápit svoji vestavbu.Díky Petr.


Asi bych to neriskoval, vloni jsem tam potkal alkovnu, staré ducato, ty zvuky od auta a zevnitř auta byly dost šílený. Na motorce to projedeš a pokud nejsi úplný začátečník, tak i ve dvou.
Tom
PetrMPetrMČlen
Přidáno před 8 let
Loni jsem tam byl, ale na kole. Potkali jsme nějaké dva dobrodruhy ze Slovenska, kteří to jeli v osobáku (VW Touran) Prorazili dvě gumy a poškodili vedení nafty na spodku. My jsme měli doprovodnou dodávku starého Mercedesa, ta to s námi absolvovala bez problémů. Osobákem a ani těžkou obytkou nebo vestavbou bych to nejel.
Upravil PetrM dne 31.05.2016 16:45, před 8 let
PetrM Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 8 let
Mám tomu rozumnět že 15 km před Thethi se dá po asfaltce dojet a někde zaparkovat vestavbu a zbytek na motorce?Je ta cesta bez těch 15ti kilometrů dobrá pro vestavbu kterou mám rád(balkánská míra)?
E
EXPEDICE APALUCHAČlen
Přidáno před 8 let
Ano. SH21 je asfaltová daleko za Bogu. Dokonce v horách je úplně nový asfalt. Mrkni na face Expedice Apalucha, jsou z cesty fotky.
Upravil EXPEDICE APALUCHA dne 31.05.2016 18:37, před 8 let
EXPEDICE APALUCHA Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 8 let
Díky za rychlé a ověřené info.Teď jedeme na jih ale v červenci při zpáteční cestě zkusím.Petr
M
milanpČlen
Přidáno před 8 let
Pred dvoma rokmi bol asfalt až do sedla nad dedinou Boga. Ale ked máš vzadu zavesene to endurko tak auto nechaj dole pri jazere napr. http://www.lakeshkodraresort.com/ a daj si to celé dokola. Ale tesne pred Theth sme stretli aj Patrol s obytným privesom....
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 8 let
Áno endurko mám sebou.Projeli jsme černohorské pobřežì jezera kde moc mìsta na kempování nebylo(divoko) tak musela posloužit na dvě noci rozšířená cesta.Albánskou část neznám takže dík za typ.Petr
T
TomČlen
Přidáno před 8 let
Vloni byl asfalt směrem od Kopliku až sem 42.3886536N, 19.7198947E je tam velký kříž cca 1600 m nad mořem, začátkem července se tam budu pohybovat, tak Ti můžu dát info. Ještě bych doporučil SH 20 od Hani i Hotit do Tamare, samozřejmě na enduru. Ten kemp co Ti doporučil kolega je na Albánské poměry luxus a rok od roku vybavenější.

Automatické sloučení 01.06.2016 12:49:
A pokud by jsi hledal kemp u moře ta doporučuji http://www.kampingpaemer.com/
Upravil Tom dne 01.06.2016 12:49, před 8 let
PetrMPetrMČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj, Jak píše TOM, asfalt končil u té cedule. Je tam ale dost velký plac k parkování, viděl jsem tam stát obytku. Kousek od toho je i slušná restaurace, kde jsme jedli. Dolu do údolí Thetu už vede jen kamenitá cesta (naše doprovodná dodávka to zvládla). Dál podle řeky Lumi i Thetit je taky jen kamenitá cesta. Cesta dál vede jen přes sedlo Le i Keg a pak zase dolu do Prekal, pak už je zase asfalt. Cesta dolu do Thetu a podél řeky je překrásná, možná nejhezčí co v té oblasti je k vidění. Na moto enduro to určitě dáš bez problému, já to jel celé na kole. V Albánii se ale i ty kamenité cesty dost velkým tempem asfaltují, takže za pár let už ta divočina nebude ono.

Automatické sloučení 01.06.2016 21:48:
Ještě malé lákadlo :_
Upravil PetrM dne 01.06.2016 21:51, před 8 let
PetrM Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 8 let
Začátek července to je i můj termín kdy bych tam chtěl být,teď se posunujeme na jih AL po pobřeží tak se Tome možná srazíme ,Petr
T
TomČlen
Přidáno před 8 let
My sem http://www.lakeshkodraresort.com/ přijedeme 2.7.2016 navečer na dvě až tři noci, ještě nevíme přesně, záleží jaké bude počasí v horách a potom pokračujeme dál do Řecka.
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 8 let
Jen poděkování rádcům a potvrzenì jejich infa že až na Šikmé sedlo(snad se tak jmenuje někde jsem to zahlíd) nad Thethi s obytkou v pohodě a velký plac na parkování(spali jsme tam 3 dny).Náhodné a i když krátké setkánì na tomto místě s jedním z nich,Tomem, bylo fajn čímž ho extra zdravím.Petr
R
Roman OTRČlen
Přidáno před 8 měsíců
Ahojte, chci se zeptat, jestli se dá obytkou dojet až do Theth. Na webu albania-cestovani jsem četl, že už je asfalt až do Thethu a dokonce ještě 10km jižněji.
Máte někdo aktuální zkušenost jestli je to opravdu tak?

"Doprava do Thethu
Kvalitní asfaltová silnice nyní vede ze Skadaru až do Thethu. V mnoha serpentinách překonává sedlo Qafa e Thorës, které s nadmořskou výškou 1775 patří k nejvyšším bodům, kam lze v Albánii vyjet obyčejným autem. Od listopadu do května bývá silnice neprůjezdná kvůli množství sněhu ve vyšších polohách. Ze Skadaru vám jízda zabere tak dvě hodiny.
Nově dostala asfaltový povrch také silnička vedoucí z Thethu asi šest kilometrů na jih do malebné osady Ndërlysaj."
S
SmileNováček
Přidáno před 8 měsíců
Ahoj, před týdnem jsme se vrátili z motorek z Albánie a bohužel se po asfaltu dostaneš až do Theth. U cedule Thetu tedy asfalt konci a ve vesnici se jezdí po kamení. Píšu bohužel, protože si pamatujeme ještě ten offroad a dobrodružství. Dnes tam dojede každý a také to tam podle toho vypadá. Pro místní a Albánii určitě dobře, pro motorkáře děs a odskrtavame další misto, které ztratilo původního ducha.
krizik1krizik1Člen
Přidáno před 8 měsíců
No a nebo můžete přijet z druhé strany strany a tam nám to trvalo Pandou 4x4 osm hodin Grin
Carlos-zrxCarlos-zrxČlen
Přidáno před 8 měsíců
Přesně jak píše Smile, taky jsme tam letos byli na motorkách, jeli offroad 3 hodiny z jihu a pak po asfaltce domů. Je fajn, že tam obytkou můžu vzít rodinu, ale genius loci už to tím nenávratně ztrácí.
R
Roman OTRČlen
Přidáno před 8 měsíců
Ahojte, všem díky za komentáře, jedeme Albánii poprvé, těšíme se...
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: zemanekpetr, EXPEDICE APALUCHA, Tom, PetrM, milanp, Roman OTR, Smile, krizik1, Carlos-zrx

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,698,585 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.25322 sekund | Průměrně za: 0.25322 (0) sekund | Dotazy: 135 | Použitá paměť: 2.22MB/4MB