Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Kempy v Itálii: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Kempy v Itálii

Poslední aktualizace před 8 let
HarviciHarviciČlen
Přidáno před 8 let
Zdravím , chtěl bych poradit s výběrem kempů. Plánujeme 14 dní v Itálii v termínu od 18.6.2016. Oblast Toskánsko, občas moře, památky a cestou zpět Monako a Nice. Díky za tipy.
bousovacibousovaciČlen
Přidáno před 8 let
Tady jsou všechny kempy v Itálii
http://www.campin...
Jirka, Martina a Fido
HarviciHarviciČlen
Přidáno před 8 let
Jo děkuji. To znám, ale spíš jsem myslel osobní rady, co ano, který ne, tipy? Nebo je to jedno?
6aci6aciČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj, my jsme byli v Toskánsku loni touto dobou. Celé jsme to absolvovali po stellplatzech, kemp nebyl potřeba. Možností nepřeberně. A nebylo to drahé. Naopak na mnoha místech bylo stání i s vodou zdarma. Kdybyste měli zájem, jedeme příští týden s Nožkou na výjezd do Miletína. Tak pokud nefrčíte jinam, můžeme se vidět tam a sdílet informace (najdete nás snadno, máme naše logo na autě).
Nebo to dáme přes víkend dohromady a pošleme itinerář mailem.

Automatické sloučení 30.05.2016 21:16:
Poslaná SZ:)
Jarda navigátor, Lenka !y, Hanka !M 15 !u 6aci, obytka Žolík :_
Upravil 6aci dne 30.05.2016 21:16, před 8 let
V
vitosČlen
Přidáno před 8 let
My pro vyhledávání kempů používáme hodně http://cs.camping... Pěkně se dá filtrovat podle všeho možného.
Toskánsko je naše srdeční záležitost. Dobrý kemp v Sieně: http://www.sienac... . Do centra snadná dostupnost místní dopravou, dá se vyjíždět na výlety všude okolo. Případně http://www.parcod...iscine.it/ . A nezatracovat ani blízkou Umbrii, od jezera Lago Trasimeno je do Toskánska cca 10 km a přitom ceny tam jsou příznivější. Loni jsme byli týden v http://www.puntan.../?lang=en, ale až v září, s ACSI tam byla krásná cena. Dokonce je zde u výřivka zdarma :) a pokud si někdy čtete o Toskánsku, tak do Cortony (knihy Mayes Frances - např. Pod toskánským sluncem...) je to cca 10 km.
Eva
P
popkornaciNováček
Přidáno před 8 let

Citovat

Fandajana napsal:

Zdravím , chtěl bych poradit s výběrem kempů. Plánujeme 14 dní v Itálii v termínu od 18.6.2016. Oblast Toskánsko, občas moře, památky a cestou zpět Monako a Nice. Díky za tipy.



Ahoj,

doporučuji naplánovat dopředu a sehnat stellplatz vždy v okolí cesty. V Itálii jsou podle mého kempy předražené a vůbec neodpovídají kvalitou ceně. Alespoň podle mé loňské zkušenosti. Jeli jsme přes Dolomitskou magistrállu (nádhera) do Benátek zastávky den dva až na Sicílii a pak po druhém břehu zpátky, pár kempůbylo jakž takž, ale to až dooole na Sicílii a Kalábrii. Někdy to bylo katastrofální a ceny kolem 60 euro za karavan a rodinu a kupř bez teplé vody a špína a krysy pobíhající po živém plotě. Pravidelně jezdíme Francii, tam za 40 euro super služby, čistota a i animace. Je možný, že tam jsme měli víc štěstí. Spíme hlavně v kempech, jen sem tam cestou přespíme venku.
V Bibione jsme byli pro vyžití dětí, což teda musím doporučit, denně večerní pouliční programy, koncerty zdarma, skvělé nákupy a spousta českých dětí. Ale to jen na dva - tři dny, no a kempy super, s programem od rána do večera, učitelé salsy, večer muzikál a pod, ale pekelně drahé:o Nicméně jsme to dali. A bylo to super. Víckrát bych to ale už neudělala. Zkusit jsem to chtěla. Tak to od nás k Itálii. Jsme taky z benešovska...
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Harvici, bousovaci, 6aci, vitos, popkornaci

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,689,669 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.48600 sekund | Průměrně za: 0.486 (0) sekund | Dotazy: 71 | Použitá paměť: 1.79MB/4MB