Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Polsko Mazury a Litva - VMP, pidi gumák s motorem: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Polsko Mazury a Litva - VMP, pidi gumák s motorem

Poslední aktualizace před 8 let
F
fifa32Člen
Přidáno před 8 let
Ahoj,
zvažuji, že bych se se synem v létě vypravil na Mazury a možná na skok do Litvy. Prošel jsem tady vlákna k těmto oblastem, ale stále mám něco začátečnických dotazů (sice jsme byli 2x na vodě doma s kajakem a pár dnů jsme před pár roky strávili s opravdovým kapitánem na plachetnici na Mazurech, ale považujeme se pořád za zelené suchozemské krysy).
Tentokrát bychom to chtěli pojmout víc suchozemsky, bereme kola, ale když už tam budeme, nějaká max jednodenní vyjížďka po vodě by neškodila.
Dotazy:
- je na Mazury třeba VMP - předpokládám, že asi ano, ale dělal bych ho prakticky jenom pro tuto příležitost, koupi lodě neplánujeme

-je vyjet na Mazury v předpokládané konfiguraci přiměřeně bezpečné (synátor vyfasuje stejně pro jistotu vestu)? Předpokládám nafukovací SeaHawk III plus malý motor (oboje bych půjčoval od kolegy, nevím přesně výkon, ale byla to ta nejmenší kategorie, tuším 5 (kW nebo HP, jasně, vím že přepočet je 1,33 :) ), on na tom jezdí u pobřeží i v Chorvatsku ve dvou dospělých a dvou dětech, i když je to tak tak, nebo Baraka či Scout z půjčovny plus ten samý motor. Posádka já 52 cca 90 kg plus synátor 11 / cca 55 kg a svačiny. Když jsme tam jeli na plachetku, četl jsem, že tam dokáží být dost velké vlny, sice bych na tomhle za bouřky nevyjížděl, nejsem blázen, ale na druhou stranu jsme tam takovou malou spršku zažili (stálo nás to zlomený stěžeň, ne z bouřky, ale z pokusu o rychlé zvednutí motorovým navijákem, nezvedal jsem já, ale kapitán :@ ).

- nějaké tipy na půl až jednodenní výlet po vodě?

-a konečně Litva- nemyslím moře, ale nějaká jezera apod. Obdobně jako pro Polsko, je třeba VMP, nějaké tipy na obdobné výlety, ideálně i pro dětské rybaření.

Moc děkuji za všechny rady.
Upravil fifa32 dne 03.02.2016 22:50, před 8 let
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 8 let
V Mikolajkách na mole jsme si půjčovali proti pasu laminátku s Hondí BF 10. Měl jsem ji asi půlden cena byla velmi solidní (už si to nepamatuju). Půjčoven tam bylo vícero a půjčovali v pohodě. Na den bych tam nic netahal a gumu už vůbec ne. Na co.
Ve skluzu tam lítat nebudete a na kochačku ta laminátka byla O.K. VMP mám, ale nikoho nezajímalo. Ani kauci nechtěli.
F
fifa32Člen
Přidáno před 8 let
Díky za tip, kouknu na to, pod vlivem minulé zkušenosti mě nějak ani nenapadla možnost,že se tam da půjčit i něco jiného než skorojachta.
mikivanmikivanČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj jak píše Karel v Mikolajki půjčíš cokoli do 20Hp bez problémů a bez průkazu. loni jsme tam měli 10hp za 80zl na hodinu. Mrkni na moji galerii. Ahoj a dobrou plavbu. M.
Mirek a Lenka + Carado T334
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: fifa32, Karel Prokop, mikivan

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,083,642 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13835 sekund | Průměrně za: 0.13835 (0) sekund | Dotazy: 66 | Použitá paměť: 1.76MB/4MB