Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Podlaha PVC: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Podlaha PVC

Poslední aktualizace před 8 let
I
IvanGSČlen
Přidáno před 8 let
Mám dotaz. Do americké dodávky GMC Vandura chci do prostoru o rozměrech 170x160 cm položit PVC místo stávajícího koberce. V tuto chvíli je pod kobercem deska tvořená zespodu laminátovým, asi 3 mm silným komůrkovým sendvičem (ten leží na plechové podlaze s prolisy) a na něm je nelepeno asi 5 mm něčeho jako filc. Na tom je už položen koberec. Pod PVC bych chtěl na na tu lamináto-filcovou desku položit něco pevného, ale tenkého, nechci snižovat světlou výšku v autě. Na to chci položit PVC a pak postavit a přichytit skříňky (budou uchycené i jinak). Tu pevnou vrstvu chci kvůli rovné podlaze bez prohýbání, když se po ní bude chodit (což u stávajícího koberce s vysokým chlupem nevadí). Nevím ale, jaký materiál zvolit, aby byl pevný, tenký, ale vlivem zátěže při chůzi nepraskal. Poradíte mi?
Pokud to hraje roli, tak jak jsem psal na začátku, PVC (i tato deska pod ním) bude v obdélníkovém prostoru 170x160 cm a budou na tom ještě skříňky (po jedné straně "linka" 110x50 cm, na druhé 70x40 cm).
Děkuji za radu a tip na vhodný materiál, popř. doporučení jiné skladby podlahových vrstev.
Martin_BrnoMartin_BrnoČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj,

zkus použít sandwichoový panel typu BOND. Jedná se o panel kde je ve středu černý nebo šedý polypropylen (PP) a z obou vnějších stran je hliníkový plech. Typicky to má celé tloušťku 2 - 5 mm. Je to lehké, pevné, nehořlavé a velmi snadno se to formátuje (pilou, nožem...). Prodávají prodejci plastových desek pro reklamu (Omniplast, Tuplex, Dencop...).
Martin
J
Jirka WČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj, chtěl bych dát na Dukato mezi přední sedačky (je tam velmi měká izolace čehosi) nějaký pevný materiál, aby se dalo lépe chodit zepředu dozadu. Byl by toto vhodný materiál? Nebo máte někdo lepší variantu? Stále se to musí překračovat, no nic moc.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: IvanGS, Martin_Brno, Jirka W

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,099,795 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13404 sekund | Průměrně za: 0.13404 (0) sekund | Dotazy: 62 | Použitá paměť: 1.72MB/2MB