Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Koupe auta: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Koupe auta

Poslední aktualizace před 9 let
O
Ondra_haslauNováček
Přidáno před 9 let
Ahoj, dnes jsme se zaradili mezi vas karavanisty, ac tedy jeste auto nemame, ale do 14-ti dnu by nam melo stat na dvore:-). Kupujeme starsi auto, tak bych se chtel zeptat tech zkusenejsich na co si dat pozor, co nemam prehlidnout a tak. Preci jenom je to dost penez cca 850 tis s dph, tak bych chtel poradit. Predem moc dekuji za odpovedi:-)
Pirat z RuzynePirat z RuzyneČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj, tak záleží jak se cítíš zdatný v technice obytek. Pokud moc ne, tak bych zajel k někomu kdo se tím živí i tady na fóru někoho najdeš a myslím, že ve srovnání s cenou auta za zanedbatelný peníz ti to prověří. Přeji pěkné zážitky, Pirát.
O
Ondra_haslauNováček
Přidáno před 9 let
Diky, mam to trochu komplikovany, bydlim s rodinou trvale v rakousku a auto jsem si vybral v praze, firma donako, tak nevim ci je to ok. Jedna se o fiat ducato 96 kw, alkovna plasy 70. Pokud by byl nekdo ochoten a mel cas, tak v sobotu jsem v praze a jdu nato kouknout...a pokud bude ok, tak kupuju:-))))))
Pirat z RuzynePirat z RuzyneČlen
Přidáno před 9 let
No pokud to máš takto komplikované, tak bych to asi opravdu řešil na profesioální úrovni kontrolou u člověka, který se tím živí. Za sebe mohu říci, že jsem si sám postavil vestavbu do Ducata, ale někomu radit při koupi obytky bych si netroufl. Ať už se rozhodneš jakkoliv, přeji šťastnou ruku při výběru. Pirát.
O
Ondra_haslauNováček
Přidáno před 9 let
Diky moc:-)
LEDdiodakLEDdiodakČlen
Přidáno před 9 let
Davat pozor je treba na vysku auta. :^ A to hlavne s ohledem, ze plnou vysku ma v celem pudorysu. Nejsou to kola na nosici uprostred strechy.
Zezacatku me to tu a tam prekvapilo kde jsem neco vzal. Nastesti vzdy jen mensi vetve. Vzit neco vetsiho by bylo neprijemne...
O
Ondra_haslauNováček
Přidáno před 9 let
Parada, my jsme si to vyzkouseli tenhle rok s polointegralem, a tak se nam to zalibilo, ze jdeme koupit a tesime se na nas prvni vylet aute. Je mi jasny, ze ta vyska je dulezita:-)
P
PeterLČlen
Přidáno před 9 let
Myslim ze skontrolovat obytne auto chce bud skuseneho amatera alebo profika. Takze urcite si so sebou zober poradcu, pripadne sa dohodni s predavajucim na kontrole v nestrannom servise. Ako sam pises, cena nie je srandovna a popalit sa clovek moze ani netusi na com....
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Ondra_haslau, Pirat z Ruzyne, LEDdiodak, PeterL

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,021,729 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.61353 sekund | Průměrně za: 0.61353 (0) sekund | Dotazy: 74 | Použitá paměť: 1.76MB/4MB