Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 BARUM CZECH RELLY ZLÍN 28-30 8 2015: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

BARUM CZECH RELLY ZLÍN 28-30 8 2015

Poslední aktualizace před 6 let
G
gutČlen
Přidáno před 9 let
Mistrovství Evropy rally jezdců a spolujezdců (FIA ERC)
Mistrovství České republiky (MČR)
Citroën Racing Trophy CZ



Barum Czech Rally Zlín je dlouhodobě jednou z nejvýznamnějších motoristických akcí v České republice, v roce 2015 se pojede už popětačtyřicáté. Tradice zlínské soutěže úzce souvisí s popularitou rallysportu v této zemi, kvůli barumce se rok co rok na Zlínsko vydává několik desítek tisíc nadšených motoristických příznivců. Velkou důležitost této akce dokládá i nebývalý zájem médií, jen v loňském roce se akreditovalo celkem 306 novinářů ze sedmnácti států!

Dlouholetým partnerem zlínské soutěže je společnost Barum. Propojení značky nejúspěšnějšího a největšího domácího výrobce pneumatik s důležitým motoristickým závodem vytváří výhodné podmínky pro vnímání jak značky pneumatik, tak soutěže. Stejně jako v předchozích letech bude značka Barum hlavním partnerem i při 45. ročníku Barum Czech Rally Zlín.

Tato soutěž, která má centrum v moravském městě Zlíně, se postupem let propracovala až na samotný vrchol motoristických akcí v České republice a každoročně je nositelem řady novinek nejen v tuzemském rallysportu. Od roku 1983 je soutěž součástí mistrovství Evropy jezdců a od roku 2007 patřila rovněž do prestižního světového seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC), jehož promotérem byla světová televizní společnost Eurosport. Tento krok vedl k výraznému posunu ve vývoji barumky, což je patrné zejména na kvalitě startovního pole.

Od roku 2013, kdy se seriály IRC a Mistrovství Evropy FIA spojily v jeden společný a silný šampionát, přičemž Eurosport nadále zůstal ve hře jako hlavní promotér, pak Barum Czech Rally Zlín představuje jeden z pilířů kontinentálního šampionátu. I v roce 2015 bude patřit do desítky elitních soutěží zařazených do šampionátu FIA ERC.

Ředitelství rally bude stejně jako start a cíl soustředěno v krajském městě Zlín. Zahájení Barum Czech Rally Zlín bude předcházet technická přejímka konaná ve čtvrtek 27. srpna ve večerních hodinách v servisní zóně Otrokovice. V pátek 28. srpna proběhne v dopoledních hodinách v blízkosti Otrokovic kvalifikační zkouška a shakedown a v podvečer se uskuteční představení jezdců a spolujezdců.

Samotná rally odstartuje večerní diváckou Super RZ v ulicích Zlína, po které budou následovat dva plnohodnotné závodní dny. Celá rally bude zahrnovat 230 km rychlostních zkoušek s asfaltovým povrchem, přičemž nejvzdálenější místo je od centra soutěže pouze 50 km daleko. Tiskové středisko bude opět umístěno v budově rektorátu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Město Zlín se rozprostírá v úzkém údolí na rozhraní Valašska a Slovácka a je obklopeno lesnatou pahorkatinou, která poskytuje krásné a romantické scenérie. Město leží na východní Moravě a je vzdáleno 300 km východně od české metropole Prahy a 220 km od rakouského hlavního města Vídně.



Stojí za to vidět a vychutnat atmosféru Barum Czech Rally Zlín!

http://www.czechr... http://www.czechr...lly-naplno

Spousta doprovodného programu a.t.d.
martin Wmartin WČlen
Přidáno před 9 let
Tip na stáni s karavanem okolo trati Troják?
G
gutČlen
Přidáno před 9 let
Asi by to chtělo projet a podívat se na aktuální situaci. jinak mapy zde http://www.czechr...24829-mapy Star Relly Béreš https://www.youtu...lhzXF2Eds.

Automatické sloučení 26.08.2015 17:01:
Pitná voda, vylétí záchodu apod u nás info na SZ.

Automatické sloučení 26.08.2015 20:14:
Ve Zlíně bude bohatý program Škoda tam určitě bude mít hromadu atrakcí minulý rok tam bylo třeba autíčko taková pěkná motokára a zdarma na tom jezdili všichni kdo přišli.Něco jako škodovkou v každém počasí tak někde je postříkali vodou kousek dál na ně pustili mlhu hromada srandy, Defekt na čas ,,simulátor závodničky ,autodráhy

Předpokládám že Béreš udělá zase šou na městském okruhu https://www.youtu...2Kes1SFWtc

Bugatti relly to je taky nářez jak to posílají na těch tenkých olačkách do zatáček je vidět že se s tím někteří nemazlí. https://www.youtu...VnG3FqJkwI

Automatické sloučení 29.08.2015 06:57:
Výsledky automatické přetáčení. http://rally-base...scrolling/

Podle kategorie http://rally-base...zlin-2015/

Dívat se v ulicích Zlína te střechy obytky to je teda luxus přátelé to jsem považoval za nemožné. Tímto zdravím Martina domluva přes SZ. ( Nemáš strach o střechu ? )

BUGATTI GRAND PRIX https://www.youtu...GIVN4hX3Fo

Automatické sloučení 22.08.2018 03:49:
Opět aktuální.

http://www.czechr...ladni-info

Pěkné koukání Gut
Denke daran: Amateure bauten die Arche, Profis die Titanic!!
Upravil gut dne 22.08.2018 03:49, před 6 let
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 6 let
Gute co máš společného s Barumkou a vůbec s rallye ?
G
gutČlen
Přidáno před 6 let
Nic sěvtoborného ale jako každý ze Zlína se občas u něčeho vyskytnu. Šéf jezdí, tak okolo nás šla nějaká felda a Mitsubiši. Letos budeme taky z rodinou v servisu stav se.
Denke daran: Amateure bauten die Arche, Profis die Titanic!!
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 6 let
Já jsem myslel, že jsi další bývalý soutěžák, který se dal na karavaning. Nějakou dobu jsem se soutěžním věnoval a mám pocit, že podle nicku - Pospa sem občas zavítá i pražský Pospíšil který jezdil Integru.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: gut, martin W, Tomik Kralu

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,024,559 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.16610 sekund | Průměrně za: 0.1661 (0) sekund | Dotazy: 74 | Použitá paměť: 1.83MB/2MB