Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Splodiny: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Splodiny

Poslední aktualizace před 7 let
A
AmonČlen
Přidáno před 9 let
Tak to je masakr. Tryska kterou jsem koupil za 500 se prodává za 8 Kč. Dobrá rejžovačka.

Zkusím ty koupelny Ptáček, protože jsou asi v každém větším městě. Našel jsem ještě jeden návod na lednici a tam je napsána tryska: "Jet No.45". Jen nevím co to označuje když u té Mora je 0,28 ZP.

Vůbec mě nenapadlo že by to mohl mít běžný plynař a že se taková tryska používá také v něčem jiném než lednici. Dík za radu!
CoralekCoralekČlen
Přidáno před 9 let

Citovat

Amon napsal:

Mám taky tenhle problém ale asi ve větším rozsahu.

Trysku mám novou a měnili mě jí v karavan servisu, takže předpokládám že to by mělo být OK. Nevím jestli existuje více druhů trysek s různým průměrem, ale od výměny mě lednice kouří neuvěřitelným způsobem a to tak, že mám úplně černou mřížku včetně 15cm plechu nad ní. Nevím co je špatně, ale plynem to rozhodně není, protože mám už několikátou lahev a je to stejné. Tryska nová, komín čistý, láhev měněna několikrát. Jediné co mě napadá je, že tryska je moc velká (dirka) a protože to hoří moc velkým plamenem než má, tak více to kouří - je to možné?



Je to tak. Ja jsem nejdrive trysku sklepl aby mela mensi otvor. Pak ale zas lednice malo chladila. Tak jsem dal nebadal zatnul zuby a podle stitku na lednici objednal na karavan.cz novou. Od te doby pohoda. Tech 350Kc jsem musel rozdejchat.
Coralek
R
Roman OTRČlen
Přidáno před 8 let
Zdravím přátelé, mám podobný problém jak byl popsaný na začátku, ke konci bomby tam byl asi nějaký čurbes, lednička začala kouřit. Bombu jsme vyměnil, ale kouří pořád - pokusím se vyčistit jak bylo popsáno výše v tomto vláknu. Mám ale dotaz, čím očistit tu zakouřenou mřížku a bok karavanu. S tím co mám doma běžně to moc nejde, pomohl až CIF (něco jako tekutý písek), ale ten to dře moc - trpí lak. Nemáte někdo nějaký TIP čím to půjde dolů šetrnějším způsobem?
SapukiSapukiČlen
Přidáno před 8 let
Abych se k tomu vrátil, měl jsem zasviněný komínek, po pročištění lednice jede v pohodě. Cif bych na auto vůbec nepoužíval, zmatní lak. Nejlepší je odstraňovač hmyzu, který mají na myčkách.
Pavka01Pavka01Člen
Přidáno před 8 let
Mám podobný problém s čoudícím komínkem lednice.Po vyčištění (hodně sazí)je chvilku pokoj a pak zase začne být cítit a očuzuje mřížku.Od kamaráda který měnil regulátor za ten samopřepínací mám pujčený ten jeho zatím je to dobré.
R
Roman OTRČlen
Přidáno před 8 let
[quote]Sapuki napsal:

Abych se k tomu vrátil, měl jsem zasviněný komínek, po pročištění lednice jede v pohodě. Cif bych na auto vůbec nepoužíval, zmatní lak. Nejlepší je odstraňovač hmyzu, který mají na myčkách.[/quote

Díky, vyzkouším ten odstraňovač hmyzu, nic jiného nefungovalo ....

Automatické sloučení 12.10.2016 20:37:
Ahojte, díky za radu s odstraňovačem hmyzu, zabralo to. Plastový rámeček nešel, s tím jsem si nakonec poradil jemným šmirklem, takovým tím na houbičce, jako nová :-)

Mám ale ještě jeden dotaz. V autě bylo cítit spaliny z ledničky jak to kouřilo. Neutěšený stav zatěsnění je patrný na fotkách - přikládám odkaz. Přijde mi, že soudruzi v NDR udělali někde chybu. Poradil by mi prosím někdo, jak to vyřešit, abych měl jistotu, že spaliny nepůjdou dovnitř? V zimně při všem zavřeném by to mohl být problém.

Ilustrativní foto v příloze, další foto v odkazu: https://www.dropb...qbjwa?dl=0
Upravil Roman OTR dne 12.10.2016 20:37, před 8 let
P
PeterSČlen
Přidáno před 7 let
Cim cistite kominek, je nejaky original ocel-stetka ?
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Sapuki, vendy, pachta, Vasu, mile, simcha, igus, Coralek, Rudy, Amon, sidok, Roman OTR, Pavka01, PeterS

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,104,710 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15534 sekund | Průměrně za: 0.15534 (0) sekund | Dotazy: 82 | Použitá paměť: 1.87MB/2MB