Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Tryska k lednici: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Tryska k lednici

Poslední aktualizace před 15 let
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Mám dotaz neví někdo kde by se dala sehnat nová tryska k lednici Elektrolux trojkomb.Je to takovej malej děravej plíšek strčenej do kostky s hořáčkem.Nějak je mě asi zvětčila ta dírka a moc to hoří.
Ludek LiberecLudek LiberecČlen
Přidáno před 15 let
Volej do Velimi p. Čecha , ten ti poradí 728629603
RobertRobertČlen
Přidáno před 15 let
Dojdi za nejbližším plynařem, určitě je bude mít. Ruku do ohně bych za to nedal, ale před týdnem jsem ji měl venku a vypadá přesně tak, jako mám doma v kotli.
Robert a Hanka, Fokus + karavan Home-Car
milvalmilvalNováček
Přidáno před 15 let
Moje lednice nefungovala jak by měla od samého začátku. Chladila, cestovala, poskytovala co měla, ale děsně smrděla. Ten smrad z hoření se vracel komínkem digestoře i do auta měl jsem obavu o zdraví posádky. 3 návštěvy v servisu u prodejce a nic, tak jsem z valašska vyrazil po objednání do čech za Čechem:
Servisman mi na trysce hořáku (prohnutý plech s dírkou) ukázal 15cm výšku plamene způsobenou velkým otvorem vzniklým jeho nesprávným čištěním nebo možná už z výroby namísto 7-8, tím pádem jde moc plynu a málo O2. Vyměnil se celý hořák, protože mám celý autobyt i lednici v záruce, zdarma.
A je to. Velim doporučuju, lidský přístup bez machrování a podle mojí zkušenosti tomu asi fakt rozumí.
milval
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Tak už to maká jak má Čech z Čech poslal novou trysku a je to v pohodě .Právě na tý velikost dírky záleží ta stará tryska měla velkou smrdělo to a nad mřížkou se dělal bordel takovej hnědej sajrajt.Všem dík.
K
KristofaciČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj, přesně tohle teď řeším. Už jsem dal nový hořák vč. trysky, ale lednice pořád smrdí. Dokonce jsem vyprázdnil LPG nádrž a načerpal nový plyn, abych se s tím netrápil třeba kvůli špatné kvalitě plynu. Nenapadá Vás nějaké řešení? Díky
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Co sem se bavyl s panem Čechem tak záleží na přesným typu lednice každá má jinou trysku .Zřejmě tam záleží na přesný velikosti tý dírky.
K
KristofaciČlen
Přidáno před 15 let
Dnes jsem vymetl komínek a očistil usměrňovač tahu (taková spirála z plechu v komínku). No, bordelu tam bylo dost. Smradu ubylo, jen nevím jak byl cítit původně. Tak si asi budu muset jít čuchnout někam k sousedům. :)
jurajsnvjurajsnvČlen
Přidáno před 15 let
Po cca roku mám s lednici problém - málo chladí na plynu. Na elektrike OK. Predpokladám upchaté cesty. Mám otázky:
1. Sú zásahy do plyn. zariadenia bezpečné? Zatiaľ som to neskúšal.
2. Ak mi niekto odporučí, že áno - načo si mám dať pozor. Predpokladám, že to bude upchatá tryska - pliešok s dierkou o ktorej tu hovoríte.
Ďakujem všetkým za pomoc!
HrochHrochČlen
Přidáno před 15 let
Vzhledem k tomu, že máš lednici v záruce, nechceš to radši nechat na autorizovaném servisu ?
jurajsnvjurajsnvČlen
Přidáno před 15 let
Servis mám dojednaný u predajcu. Myslel som, keď sa Ti niečo také stane napr. v Grécku, tak je to len na moje rýchle riešenie.
Inak žiadne chladené pivo:)
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Měl sem to samí na lektriku bez problémů na plyn nic moc.Já měl přicpanou trysku.U měje to tak odendat spodní mřížku zvenku na autě pod ni je plechová krabička která chrání hořák před větrem ta se rozdělá dva šroubky potom se oběví taková kostka do kerý vede trubička s plynem zezhora je tam teplotní čidlo a piezo zapalovač.Drží to jeden šroubek ten se povolí celí se to vysune rozdělá .Když se vyšroubuje ta trubička tak je vevnitř takovej plíšek s malinkou dírkou.Tu je potřeba vyčistit bacha je to poměrně tenkej plech a snadno se třeba jehlou dírka zvětší a to je chyba pak to hoří moc .Takže profouknout nebo něco jemějšího .Pak to dát dohromady a mě to zas krásně mrazí.
josef slechtajosef slechtaČlen
Přidáno před 15 let
Taky jsem měl problémy slednicí.Na elektriku mrazila výborně a na plyn to byla bída. Tak jsem pročistil trysku a kominek a ono to nešlo vůbec.Zavolal jsem tedy panu Čechovi a on mě poradil abych skusil vyměnit tlakový ventil. Já jsem ho vyměnil za nový a lednice mrazí jako nová.A musím podotknout že tato lednice má 26 roků, tak že to už je veterán. To byl celý můj problém s lednicí.
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 15 let
Tak pánové pan Čech Vám vzkazuje že jestli ho budete drbat tak nebude radit on už je chudáček uplně přepracovaný :D:D:D
jurajsnvjurajsnvČlen
Přidáno před 15 let
Ďakujem všetkým (zdravím Vás pán Vidmoch), veľmi ste mi pomohli, ďakujem za Vašu ochotu a rýchlosť reakcie. Bol som to otvoriť, plech v pohode, horák v pohode, k dýze som sa však nedostal - odskrutkovanie hranolku nemožné. Tak som vyčisti aspoň komínček a točený plech v ňom. Následne som s tým bol v Košiciach v servise San Trade - po nahriatí to šlo už ľahko. Dýza (pliešok) a hranolček po vyfúkaní a prefuknutí potrubia plynom OK. Je tam výborný chalanisko - technik, ktorý všetko vie spraviť, aj majiteľ servisu, ktorý má skúsenosti a vie tiež poradiť. Chladnička ide výborne. Vďaka za Vašu ochotu a Váš čas! Prajem všetko dobré!
Upravil jurajsnv dne 12.05.2009 14:07, před 15 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Kristofaci, Tajfun, Ludek Liberec, Robert, milval, jurajsnv, Hroch, josef slechta, Petko

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,039,673 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.16276 sekund | Průměrně za: 0.16276 (0) sekund | Dotazy: 108 | Použitá paměť: 2.03MB/4MB