Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Ski amade - aktuální info: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Ski amade - aktuální info

Poslední aktualizace před 2 roky
P
Pavel SČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj. Na P6 jsme stáli od čtvrtka do neděle. Vše bez problémů.
Pro uložení lyží a bot jsme vyzkoušeli skidepot v hlavní budově u toalet. Ráno byly boty suché a vyhřáté. Jsou tam skříňky pro 2 nebo 5 párů.
Jinak vše je jak píše Chosé.

Pavel
Elddis Tornado GTX + Citroen C5 Tourer
K
kutil1Člen
Přidáno před 7 let
Ahoj, máte někdo souřadnice P6?
Pokud se tam koupí permice, máte odkaz na mapku, co se dá vše na ni na lyžích projet?
R
RudyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

kutil1 napsal:

Ahoj, máte někdo souřadnice P6?
Pokud se tam koupí permice, máte odkaz na mapku, co se dá vše na ni na lyžích projet?

Vše najdeš zde, a to v češtině https://www.hauser-kaibling.at/cs
P
PupČlen
Přidáno před 7 let
Tak aspoň pro nás nové něco písněte :-)
Honza 58 !y !@, Hanka 48 :k !u, Ondra 6 :z
P
Pavel SČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj všem. Včera jsem se vrátil z Hauser Kaiblingu.
Vše je stejné jako loni P6 v pohodě. Jen jsme v noci nevyjeli nahoru bylo nasněžíno. Ráno v 7hod nás vzbudila obsluha parkovište, že je uklizeno a posypáno ať si přejedem.
Čágo Pavel
Elddis Tornado GTX + Citroen C5 Tourer
B
bohunaNováček
Přidáno před 6 let
Zdar.
Potvrzuji. Stojim na P6 - Hauser Kaibling. Znaceno uz od mekace. Je tu tma a klid. Vcera jsem prijel cca v pul devaty vecer, od te doby tu stojim. Prijizdi a odjizdi obytnaky, pres noc jich tu cca dvacet stoji (mozna 15). Na sjezdovku je to asi metr :-) .
Skol!
MaPikMaPikČlen
Přidáno před 6 let
Reiteralm - Camping hotelu Brunner, oblast Schladming. (najděte si na webu detaily). Já ověřeno z praxe - služby si nastavíte sami !t Přípojka na elektriku, WC, sprchy nebo bez ničeho. Jste hned u sjezdovky a v pohodě :z

Bacha, dvě místa - první u hotelu, kde jsou místa rozebraná několik let předem (opakované pobyty). Druhé kousek dál (najdete), kde se to točí, závora je pořád nahoře, když přijedete navečer a “nadivoko” zkuste štěstí :)

Ski depozit za 2EUR s vyhříváním na 2 páry lyžáků a lyží. Super, ráno máte vše vysušené a nevyhne vám vaše vestavba !M

Automatické sloučení 01.01.2018 10:19:
[quote]MaPik napsal:

Reiteralm - Camping hotelu Brunner, oblast Schladming. (najděte si na webu detaily).

http://en.hotel-r....at/_5.htm
!y
Upravil MaPik dne 01.01.2018 11:19, před 6 let
K
kutil1Člen
Přidáno před 6 let
Ahoj, máte někdo aktuální zkušenost z ledna 2018 - stání s obytkou blízko sjezdovky Ski amade? Stačí bez elektřiny, jen možnost nocování, konkrétní tip?
ujezdaciujezdaciČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

kutil1 napsal:

Ahoj, máte někdo aktuální zkušenost z ledna 2018 - stání s obytkou blízko sjezdovky Ski amade? Stačí bez elektřiny, jen možnost nocování, konkrétní tip?


Hauser Kaibling parkoviště P6 pořád platí. První víkend v únoru zde bylo asi 20 aut.
Aleš+Olga
ujezdaci Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
S
standa boritelNováček
Přidáno před 6 let
Nemáte někdo zkušenost se stáním ve středisku weisssee? - parkoivště přímo u lanovky.
Děkuji
NemaludNemaludČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

ujezdaci napsal:

Citovat

kutil1 napsal:

Ahoj, máte někdo aktuální zkušenost z ledna 2018 - stání s obytkou blízko sjezdovky Ski amade? Stačí bez elektřiny, jen možnost nocování, konkrétní tip?


Hauser Kaibling parkoviště P6 pořád platí. První víkend v únoru zde bylo asi 20 aut.


Bohužel nejsem nositelem dobrých zpráv
Dnes jsme byli "všechny obytky" pracovníky parkoviště v Hauser Kabilinku vykázány z P6. Když jsem se ptal na důvod, zda li je to kvůli chystanému koncertu který tam za týden bude či něčemu jinému. Bylo mi sděleno něco velmi škokujícího. Prý někdo vyprázdnil WC nádrž do sněhu za rozvodnou skříň a proto již šéf tohoto areálu pod kterého spadá i parkoviště rozhodl s okamžitou platností dále netolerovat noční stání obytných vozů na tomto parkovišti a to jak tuto, tak i další sezony ! Pokud se tedy dotyčný neslituje na přesrok, můžeme si tuto destinaci vyškrtnout díky nějakému debilovi, (slabé slovo) ze seznamu míst kde se dá prenocovat u sjezdovky :(
T
Tomas a RadkaČlen
Přidáno před 6 let
:c Tak to je moc špatná zpráva, jezdíme tam moc rádi. Nikdy jsem tam neviděl nikoho nic vylévat a vypouštět, vždy jsem si myslel, že v Rakousku si tohle nikdo nedovolí, je to šok. Spousta slušných lidí, kteří mají rádi lyžování, přišlo o další ověřené místo na bezproblémové parkování u sjezdovky.
Bohužel i u nás na horách jsem se letos v zimě přesvědčil o tom, že některým lidem OA do ruky nepatří. Častou praxí je nechávání prokapávání odpadních nádrží pod auto, aby jim nezamrzla výpusť :(
P
Pavel SČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj.
Tak to není dobrá zpráva. Zrovna jsme se tam chystali na lyžovačku za 14 dní.
Takové prase chytit za ruku a teh hajzlík mu vylít do obytky.
Pavel
Elddis Tornado GTX + Citroen C5 Tourer
STMaxSTMaxČlen
Přidáno před 6 let
Nemalud: tak to jsme stáli vedle sebe :) Já se to dozvěděl po lyžování také. Nechápu to. Stál jsem tam od neděle. Na WC jsem šel poctivě vylévat jen jednou a to jsem měl špatný pocit že jim ty čisté záchody tak zasmradím. Někdo se s tím hold nepáral vůbec. Na jedné ruce bych spočítal karavany co tam celou dobu stáli. Českých RZ bylo jen pár, vesměs se tam střídali Rakušani se Slovincema. Přejel jsem nakonec do Flachau kde je to sice k záchodu dál, ale lyžování super.
S
standa boritelNováček
Přidáno před 6 let
My se vrátili z této oblasti včera. Vzhledem ke zprávám, které tady kolovaly jsme měli domluvený kemp v Reiteralmu. Za dvě noci jsme platili 40 euro, ale nutno dodat, že jsem se na platbě byl domlouvat večer kdy majitel podával večeře hostům hotelu a byl evidentně ve spěchu. Vzal si 40 euro bez jakéhokoliv dokladu. Navíc jsme nepotřebovali elektriku ani žetony do sprch. Takže nevím jestli je to tak běžná praxe. V kempu jsou čisté a teplé sociálky a místo na kompletní servis.
V hotelové restauraci vaří ale je to taková "pokleslá" gastronomie k panence s pepřovou omáčkou dostanete čerstvé jáhody, pomeranč a hroznové víno. Vícekrát bychom tam už nejedli ( porce byly ale obrovské)
Viděl jsem, že tam mění i německé plynové láhve. Cena denního skipasu 2+2 necelých 150eur včetně záloh na čipy ( lyžování nás ale moc nenadchlo celkem hodně lidí)
Ráno jsme přejížděli do Ramsau, parkování přes den přímo u stadionu, celý den jsme strávili na běžkách cena za osoubu na všechny tratě je lidových 12euro děti zdarma. Pokud si chcete půjčit běžky není problém i pro děti přímo v arálu. Set na bruslení pro dospělého na celý den 25eru 10eru na odpoledne. Večer můžete zajít do lázní které jsou přímo u stadionu. Mají tam wellnes kde můžou i děti je trochu starší ale za cenu 40euro pro celou rodinu se to dá. Je tam několik saun, pára, infrakabina, knajpůf chodník.... smozřejmě vstup do bazenů.
My jsme večer pokračovali do cíle naší cesty a to byl Sölden. Protože jsme nechtěli riskovat, že nás budou v noci vyhánět z parkoviště u lanovky tak jsme cca od půlnoci byli na parkovišti u Sparu při vězdu do údolí k Söldnu 47.229174, 10.857143 noc proběhla bez problémů nikomu jsme nevadili. Ráno jsme nakoupili - otvírají v 7:15
Co se týká lyžování Söldenu tak je to naprostá pecka, má to ovšem pár podmínek, první je ta, že je potřeba být u spodní kabiny před 8hod a být mezi prvními :) je totiž potom problém se dostat nahoru na ledove kolem 10hod se začínají tvořit fronty u přístupových lanovek. Za toto ranní vstávání budete odměněni mašestrem a prázdnými sjezdovkami které jsou tak široké jak u nás dlouhé :D My jsme parkovali u kabiny gighijochbahn 46.974197, 11.009642 V noci byl na všech parkovištích zákaz campování
Cena skipasu 2+2 170eur. Ceny v jídelnách jsou pak stejné jaké v celém Rakousku. Doporučujeme samoobslužnou restauraci nahoře na ledovci u spodní stanice kabinové lanovky Tiefenbachbahn.
My jsme měli objednaný camp v Längenfeldu

[iframe]https://www.camping-oetztal.com/[/iframe]

Volných míst bylo v campu poměrně dost takže asi ani není nutné rezervovat. V lepším kempu jsme asi nebyli, sociálky krásně vytápěné, teplá voda kolik chcete, žádné žetony. U recepce velká děcká herna, posilovna. V kempu prvotřídní restaurace s vynikající kuchyní. Za dvě noci jsme platili včetně včetně elektriky 95eur což mi příjde adekvátní za ten komfort. Měnil jsme plynovou láhev cena 34eur. 200m od kempu je aquadom - termál park - vřele doporučuji. Cena cca 2+2 cca 75eur když jdete po 18hod tak můžete být až do 23hod jinak je to cena za 3 hod. Lístky jsme kupovali na recepci kempu a prý to bylo ze slevou 10%.
Hned za kempem začínají místní běžkařské okruhy jak na klasiku tak na bruslení, jsou prefektně upravené a nic se tam neplatí, nebo alspoň my jsme nic neplatili. Krátký okruh je i osvětlený. Přímo v kempu je sauna za 5eur na osobu.
Cesotu zpět jsme se opět stavovali v Ramsau tentokrát jsme nocovali na parkovišti přímo u stadionu a nikdo nám nic neřekl ( nic nevypouštíme, centrálu jsme nepoužívali)
Upravil Fun dne 05.12.2018 13:04, před 5 let
Roman235Roman235Člen
Přidáno před 6 let
Hauser Kaibling P6 nás ráno 24.2. upozornili, že nocování není možné. Jak jsem se dočetl tady , že někdo vylil wc kazetu ???? Tak to je pěkný magor.....jezdili jsme sem rádi.

Automatické sloučení 25.02.2018 12:56:

Citovat

STMax napsal:

Nemalud: tak to jsme stáli vedle sebe :) Já se to dozvěděl po lyžování také. Nechápu to. Stál jsem tam od neděle. Na WC jsem šel poctivě vylévat jen jednou a to jsem měl špatný pocit že jim ty čisté záchody tak zasmradím. Někdo se s tím hold nepáral vůbec. Na jedné ruce bych spočítal karavany co tam celou dobu stáli. Českých RZ bylo jen pár, vesměs se tam střídali Rakušani se Slovincema. Přejel jsem nakonec do Flachau kde je to sice k záchodu dál, ale lyžování super.


Zdravím!!!
mám dotaz ohledně Flachau , dá se na parkovišti nocovat???
díky
Upravil Roman235 dne 25.02.2018 13:56, před 6 let
STMaxSTMaxČlen
Přidáno před 6 let
Ve Fachau je velké parkoviště a všude cedulka ze se nesmí stát přes noc. My stáli na menším parkovišti těsně před tím velkým. je to první odbočka už ve Flachau doleva na příjezdu od dálnice. Ta první doleva je přímo na ta velká parkoviště. než se ale k nim dojede (je to jen pár desítek metrů) tak se odbočí doleva na malé parkoviště kde se parkuje i přes noc. Stálo tam už i několik osobáků. Na zemi už byl sníh a jen každé ráno tam projede pluh aby se neřeklo. (ta velká parkoviště byly čisté bez sněhu). přejeli jsem tam ve dvou právě z Kaiblingu a do soboty už tam s námi stálo dalších asi 7 aut. Vůbec nikomu to nevadilo. Na záchod se dá dojít k lanovce.
STMax Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
NemaludNemaludČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

STMax napsal:

Nemalud: tak to jsme stáli vedle sebe :) Já se to dozvěděl po lyžování také. Nechápu to. Stál jsem tam od neděle. Na WC jsem šel poctivě vylévat jen jednou a to jsem měl špatný pocit že jim ty čisté záchody tak zasmradím. Někdo se s tím hold nepáral vůbec. Na jedné ruce bych spočítal karavany co tam celou dobu stáli. Českých RZ bylo jen pár, vesměs se tam střídali Rakušani se Slovincema. Přejel jsem nakonec do Flachau kde je to sice k záchodu dál, ale lyžování super.


JJ :), zrovna jsem se na vás chystal večer zaklepat na seznamovačku u jednoho chlazeného !^, a nějaký d...l mi to takto překazil :(

Doufám že až vás příště uvidíme, tak to už vyjde :-)

Mi jsme se přesunuli do kempu k Reiteralmu, protože jsme chtěli být v pěší vzdálenosti od kabinky. Cena slušná. V hotelu ke kterému patří kemp jsme nejedli takže nemohu hodnotit.

Velice mile nás překvapil lyžařský areál Reiteralm. při srovnáním s Hauser Kabilink a Planai méně lidí a super 8. mi kabinka s vyhřívanými sedačkami uvnitř :-) V pátek jsme tam jezdili skoro sami :-)
MTSMTSČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, plánuje někdo Velikonoce na lyžích ?
:z
Jirka + Alena + Renault Master - MTS-2
https://www.carav...i_id=41587
STMaxSTMaxČlen
Přidáno před 5 let
Díky tomuto příspěvku nejde načítat na mobilním telefonu celou diskuzi!!!! Ten vložený leták to celé uplne rozhodí.

Citovat

standa boritel napsal:

My se vrátili z této oblasti včera. Vzhledem ke zprávám, které tady kolovaly jsme měli domluvený kemp v Reiteralmu. Za dvě noci jsme platili 40 euro, ale nutno dodat, že jsem se na platbě byl domlouvat večer kdy majitel podával večeře hostům hotelu a byl evidentně ve spěchu. Vzal si 40 euro bez jakéhokoliv dokladu. Navíc jsme nepotřebovali elektriku ani žetony do sprch. Takže nevím jestli je to tak běžná praxe. V kempu jsou čisté a teplé sociálky a místo na kompletní servis.
V hotelové restauraci vaří ale je to taková "pokleslá" gastronomie k panence s pepřovou omáčkou dostanete čerstvé jáhody, pomeranč a hroznové víno. Vícekrát bychom tam už nejedli ( porce byly ale obrovské)
Viděl jsem, že tam mění i německé plynové láhve. Cena denního skipasu 2+2 necelých 150eur včetně záloh na čipy ( lyžování nás ale moc nenadchlo celkem hodně lidí)
Ráno jsme přejížděli do Ramsau, parkování přes den přímo u stadionu, celý den jsme strávili na běžkách cena za osoubu na všechny tratě je lidových 12euro děti zdarma. Pokud si chcete půjčit běžky není problém i pro děti přímo v arálu. Set na bruslení pro dospělého na celý den 25eru 10eru na odpoledne. Večer můžete zajít do lázní které jsou přímo u stadionu. Mají tam wellnes kde můžou i děti je trochu starší ale za cenu 40euro pro celou rodinu se to dá. Je tam několik saun, pára, infrakabina, knajpůf chodník.... smozřejmě vstup do bazenů.
My jsme večer pokračovali do cíle naší cesty a to byl Sölden. Protože jsme nechtěli riskovat, že nás budou v noci vyhánět z parkoviště u lanovky tak jsme cca od půlnoci byli na parkovišti u Sparu při vězdu do údolí k Söldnu 47.229174, 10.857143 noc proběhla bez problémů nikomu jsme nevadili. Ráno jsme nakoupili - otvírají v 7:15
Co se týká lyžování Söldenu tak je to naprostá pecka, má to ovšem pár podmínek, první je ta, že je potřeba být u spodní kabiny před 8hod a být mezi prvními :) je totiž potom problém se dostat nahoru na ledove kolem 10hod se začínají tvořit fronty u přístupových lanovek. Za toto ranní vstávání budete odměněni mašestrem a prázdnými sjezdovkami které jsou tak široké jak u nás dlouhé :D My jsme parkovali u kabiny gighijochbahn 46.974197, 11.009642 V noci byl na všech parkovištích zákaz campování
Cena skipasu 2+2 170eur. Ceny v jídelnách jsou pak stejné jaké v celém Rakousku. Doporučujeme samoobslužnou restauraci nahoře na ledovci u spodní stanice kabinové lanovky Tiefenbachbahn.
My jsme měli objednaný camp v Längenfeldu

https://www.campi...tztal.com/

Volných míst bylo v campu poměrně dost takže asi ani není nutné rezervovat. V lepším kempu jsme asi nebyli, sociálky krásně vytápěné, teplá voda kolik chcete, žádné žetony. U recepce velká děcká herna, posilovna. V kempu prvotřídní restaurace s vynikající kuchyní. Za dvě noci jsme platili včetně včetně elektriky 95eur což mi příjde adekvátní za ten komfort. Měnil jsme plynovou láhev cena 34eur. 200m od kempu je aquadom - termál park - vřele doporučuji. Cena cca 2+2 cca 75eur když jdete po 18hod tak můžete být až do 23hod jinak je to cena za 3 hod. Lístky jsme kupovali na recepci kempu a prý to bylo ze slevou 10%.
Hned za kempem začínají místní běžkařské okruhy jak na klasiku tak na bruslení, jsou prefektně upravené a nic se tam neplatí, nebo alspoň my jsme nic neplatili. Krátký okruh je i osvětlený. Přímo v kempu je sauna za 5eur na osobu.
Cesotu zpět jsme se opět stavovali v Ramsau tentokrát jsme nocovali na parkovišti přímo u stadionu a nikdo nám nic neřekl ( nic nevypouštíme, centrálu jsme nepoužívali)
Upravil Fun dne 05.12.2018 13:05, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,151,531 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.26287 sekund | Průměrně za: 0.26287 (0) sekund | Dotazy: 153 | Použitá paměť: 2.42MB/2MB