Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 frankia: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

frankia

Poslední aktualizace před 9 let
L
lang5764Nováček
Přidáno před 9 let
Zdravím Vás, předem se omlouvám zda toto téma zde pasuje,ale chtěl jsem se zeptat jestli tady mezi Vámi je někdo kdo má Frankii , zaujala mě a rád bych věděl Váš názor, vůbec nevím koho se mám zeptat
předem děkuji za názor a zajímavé poznámky

http://suchen.mob...amp;noec=1
ropropČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj,

Frankia je vic než dobrá značka, i ten motor 2,8 je nezmar a auto vypadá krásně..... Co se mi nelíbí je malý vnitřní prostor a uspořádaní lůžek v kombinaci s garáží, sponí lůžko jakoby nebylo kvůli garáže a pak lez nahoru do postelí. Pokud´bych šel do váhy vozu nad 3,5t, tak určitě s délkou větší než 6,5m a s větším vnitřním prostorem. Předpokládám, že máš větší rodinu a ta se tam uvnitř nehne. Ta sedačka vypadá luxusně ale zabírá hodně prostoru. Já mám 6.9m s větší volnou plochou a při čtyřech radši sedím venku nebo zalezu do postele. Každému doporučuji si radějí půjčit auto a vyzkoušet v praxi to, co v něm chce provozovat. V mém případě bych hodně ušetřil, ale zase bych neměl radosti ze změny!).
https://www.zonerama.com/rop1

Já už nic nemusím
L
LipicaniČlen
Přidáno před 9 let
Auto vypada hezky, Frankie je kvalita, jen dobre zvaz pro a proti vahy nad 3,5t... (co se tyka vahy, je zde toho napsano hodne)
ScooterMartyScooterMartyČlen
Přidáno před 9 let
Auto vypadá pěkně, to vnitřní uspořádání je věc individuálních potřeb, ale přes 3,5t bych já osobně nešel. Myslím, že se najde podobné do 3,5. I když tam pak zas budeš válčit se skutečnou hmotností... :)
Martin (1971) a Lucie (1974) a vždycky nějaký ten pes..., 608 463 502, Abbey GTS 517 a Ford Galaxy II 1.9 TDi 96kw. Dříve Renault Master Pössl.

Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.
Benjamin Franklin
pospapospaČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj. Mám Frankii A700BD a nedám na ni dopustit. Je sice z roku 2003 ale když ji stále udržuješ a hýčkáš,tak je to v pohodě. Velká garáž,dvojitá podlaha je v zimě k nezaplacení a hlavně je kvalitně zpracovaná.Mohu jen doporučit. Kdybys potřeboval podrobnější info tak přes SZ.
Radek KNAUSRadek KNAUSČlen
Přidáno před 9 let

Citovat

pospa napsal:

Ahoj. Mám Frankii A700BD a nedám na ni dopustit. Je sice z roku 2003 ale když ji stále udržuješ a hýčkáš,tak je to v pohodě. Velká garáž,dvojitá podlaha je v zimě k nezaplacení a hlavně je kvalitně zpracovaná.Mohu jen doporučit. Kdybys potřeboval podrobnější info tak přes SZ.


Jak jsi na tom se skutečnou váhou? Radek
pospapospaČlen
Přidáno před 9 let
Mno,nic moc. Vážil jsem,když jsme jeli na závody do Itálie. V garáži malá motokára a pár kusů nářadí-cca 80kg. Nafta tak 1/4 nádrže,voda cca3/4 nádrže,jinak vše naloženo tak,jako na běžnou cestu(oblečení,jídlo atd).Chyběla pouze posádka. Včetně mne řidiče 3520 kg.Když přičteš 2 děti + manželku,přibude zhruba 170 kg.
( a to je štíhlá :D) Musíš ale stát při nakládce auta u dveří a přísně cenzurovat jejich " NEZBYTNÉ" věci a oblečení
myssakmyssakČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj, mám 700BK, předtím 600ED. Na Frankii nedám dopustit, težko ji něco vytknout, akorát se musíš smířit, že pokud ji máš do 3,5t, jezdíš stále nad limit. Ta co máš v hledáčku má celkovou hmotnost 4t, tedy s váhou nebudeš mít problém, ale budeš platit mýto a musíš vlastnit řidičák C.
M+K+K+K - Frankia 700Bk
L
lang5764Nováček
Přidáno před 9 let
no já jsem ted zjistil ,že ty auta 700bd prostě nejsou do 3,5t prostě nejsou nikde nic nidko nic neprodává jenom je jedna za 35000 a ta je 4t ale je krásná
tak co si mám jinýho koupit
to už je jak vw t4 111kw lang rastand ty taky nejsou

http://suchen.mob...ion=700+bd
myssakmyssakČlen
Přidáno před 9 let
Hledal bych spíš v Itálii, tam mají myslím taky omezení 3,5t, v D je to jinak. Třeba tady je jedna ... koli váží nepíšou, ale v papírech si myslím tu celkovou 3,5t bude mít, kolik váží skutečně prázdná je otázka, ale bude to tak 3,4t :D
http://www.camper.../stile.css
M+K+K+K - Frankia 700Bk
7
700BDNováček
Přidáno před 9 let
Mam A 700BD temer 10 let a az na detaily s nastavbou vzdy spokojenost. Vyhody: ALKO podvozek, dvojita podlaha, velka nadrz na 150 litru vody, velmi velka garaz a dostatek dalsich uloznych prostoru.
Podvozek Fiat Ducato 2,8. Je to obecne vcelku spolehlivy sluzebnik, ac jsem musel menit turbo a petku v prevodovce. Proti novym vozum ponekud vyssi hlucnost motoru. Naopak vyhodou je porad jista jednoduchost, minimum elektroniky a soudobych komplikovanych vymyslenosti.
Je to papirove do 3500 kg, coz je vyhoda, ale nesmi nas chtit vazit. Protoze k tomu se blizi v podstate prazdne. Ruzna dodatecna vybava zveda tu deklarovanou papirovou pohotovostni hmotnost cca 3140 kg (markyza 4 m, solarni dobijeni, klimatizace, trezor, nosic skutru, zaves, TV, satelit, menic napeti, druha palubni baterie), ale treba i pribory, luzkoviny, atlasy a podobne karavanisticke "hlouposti" ji vyznamne zvedaji. Pak staci zabalit na 14 dnu dovolene, dva dospeli, dve deti a na vaze mame poctivych 4200 kg. Coz auto na tohle prave stavene je, "Cecko" take mam, ale to papirove pretizeni bychom stejne neukecali...
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: lang5764, rop, Lipicani, ScooterMarty, pospa, Radek KNAUS, myssak, 700BD

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,259,559 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.23080 sekund | Průměrně za: 0.2308 (0) sekund | Dotazy: 101 | Použitá paměť: 2.01MB/4MB