Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Innsbruck - Lago di Garda bez dálnice: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Innsbruck - Lago di Garda bez dálnice

Poslední aktualizace před 10 let
L
LipicaniČlen
Přidáno před 10 let
Přeji všem hezký den!

Zajímá mne, zda se dá bez problémů přejet od Innsbrucku k Lago di Garda bez použití dálnice. Je zde popsaná cesta z Innsbrucku do Itálie, to by neměl být problém, ale jak je to dále?
Jel někdo tuto cestu? Pokud ano, jakou cestu je nejlépe zvolit, kde se zastavit, jaký je zde povrch silnice, stoupání apod...
Zatím jsme vždy jezdili po dálnici, ale ted máme dostatek času, tak bych rád něco viděl... Díky
M
mstrČlen
Přidáno před 10 let
Dale se jede po silnici :-). Nevim, jakou trasu zvolite z Innsbrucku, ale z Brenneru vede mimo dalnice i normalni silnice, jen se dost zdrzite - a vetsinou ta silnice klesa - i tak na ni neni nic, co by vylucovalo jeji pouziti beznym autem ci obytnakem. Na Google maps si ji lze celou projet.
PeropPeropČlen
Přidáno před 10 let
Tak já takto jezdím pravidelně a úplně v pohodě. Cesta i povrh je vcelku dobrý. Je ale fakt,že se většinou snažím jet v dny volna,kdy je menší provoz. ale pokud nechvátáte tak je to dobré. Ale nepamatuji si přesně cestu,poněvadž zadám do navigace cíl s vyloučením dálnic a o víc se nestarám. Na trase jsou pěkná místa kde se vyplatí zastavit. Šťastnou cestu. per.
cestovatel ze Šumavy;y
L
LipicaniČlen
Přidáno před 10 let
Díky! Ještě se zeptám, jak je to s přenocováním v těchto místech??? Je kde nabrat vodu? Tolerují stání, nikoliv kempování, na horských odpočívadlech???
1jgs - Milan1jgs - MilanČlen
Přidáno před 10 let
Ta cesta z Innsbrucku do Bolzana úplně v pohodě. Dost vesnic, ale silnice OK. Žádné přkvapení nečekej. Do sedla stále kopec, dolů pak pořád z kopce. Rakouská strana zakázaná pro přívěsy. Kotroluje se, platil jsem.

Bez problémů se dá stát přímo na Brenneru. Je to ale u silnice, dálnice a železnice. Na přespání OK, ale klidu moc neužiješ. Z rakouské strany je po cestě do sedla několik parkovišť, jsou ale většinou z kopce. Zajímavé pohledy na dálniční Europabrucke. V Itálii se taky něco na přespání najde. Máme vyzkoušené parkoviště u fotbalového hřiště trochu stranou od silnice. Je třeba odbočit u pevnosti (v případě zájmu bych dohledal). Pak je po cestě tunel, kde se dá stát na původní staré cestě, V Bolzanu u výstaviště je možnost bezplatného servisu a dá se i přespat.
Milan :_
__________________________________
Všude dobře, :x tak co doma :^ ???!!!
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Lipicani, mstr, Perop, 1jgs - Milan

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,901,890 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13021 sekund | Průměrně za: 0.13021 (0) sekund | Dotazy: 71 | Použitá paměť: 1.79MB/2MB