Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Výměna 2kg PB bomby v Itálii: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Výměna 2kg PB bomby v Itálii

Poslední aktualizace před 9 let
C
CammouflageNováček
Přidáno před 10 let
Přátelé, nemáte někdo zkušenost s výměnou "českých" 2kg PB bomb v Itálii? Případně pokud nejde vyměnit, dá se vzít v Itálii něco na zálohu co je bodobných rozměrů a se stejným systémem / závitem? Případně písněte u zkušenost s jinou velikostí bomby pokud máte.
Moc děkuju.
SisatejSisatejČlen
Přidáno před 10 let
Myslim si, ze vymenit nejdou. Reseni je mozna prejit na Campingaz lahve (R901, R904 a R907). Nemaji sice zavit kompatibilni s ceskou, ale kdyz se prehodi i regulator, nemel by byt problem. Maji i skoro 2kg lahve, rozmery skoro stejne, prodavaji skoro v kazdem supermarketu,... a kdyz je jedine reseni mit v aute "dvoukilovky" asi je to nejelegantnejsi :-)
JardaklidekJardaklidekČlen
Přidáno před 10 let
Minulý rok mě dobře jako záložní bomba posloužila campingaz, jedná se o 2.75 kg, ale má to své ale. Je třeba dokoupit regulátor což nebyl problém cca 500 kč. V ČR je dost na ústupu a na málo místech se dá pořídit. To vše by ani tak nevadilo, ale letos jsem se na ní znova chtěl spolehnout a na severu Francie, Anglie a Skotska jsem na cestě nenarazil na místo, kde mě vymění prázdnou za plnou. Pouze ve Francii jsem našel v supermarket, kde je prodávali, takže jsem předpokládal že mě jí i vymění, ale to se nestalo. Tak nevím zda se nejedná o náhodu, nebo zda campingaz neupadá a tím neztrácí na významu, který byl v tom, že se dal vyměnit ( do letoška jsem myslel, že všude po Evropě). V minulosti na jihu Francie jí měnil každá druhá prodejna, zda se to změnilo či to prostě jen na severu nefunguje, tak jako na jihu nevím.
C
CammouflageNováček
Přidáno před 10 let
Děkuji za reakce :-). Trochu sem si myslel že to tak nějak bude. Jedem letos poprvé na týden do kempu s novým vybavením a tak nemám otestovánu vlastní spotřebu :-) Tak pro letošek bych to viděl že vezmu místou dvou bomb tři, a do budoucna rozmyslím přechod na něco v evropě běžně zaměnitelného. Z mého pohledu by byl optimální typ R 907.
Ale jak píš Jardaklidek tak ta mu byla letos taky na prd, což je tedy dobrá zkušenost, ale špatná zpráva :-) Ještě je možnost vzít jednu 10 kg, ale i když máme velké auto tak mi to nepřijde úplně praktické :-)
No uvidíme . . . Každopádně díky za každou zkušenost.
SisatejSisatejČlen
Přidáno před 10 let
2kg ceska lahev mi vydrzi tri tydny bez problemu s varenim na dvouplotynce Cramer, ci pripojeni na Campingaz Kitchen gril ... a ze varime docela dost. Lednicku mam kompresor, takze tam pada spotreba.

Kolegove pouzivaji nemeckou 5kg na vareni, grilovani a i lednicku ... bez problemu vydrzi taktez treba tri tydny, naposledy v Recku kolega.

Kdyz uz lahve/bomby a "maximalni sicher", vozit sebou jak cesky regulator, tak treba nekam do kastliku dat Campingaz regulator a v nouzi prehodit ... ale pssst :-)
M
MartinsNováček
Přidáno před 9 let
Zdravím a dovolím si napsat, že campingaz r907 nebo r904 se plní BUTANEM, plyn uvnitř vytváří nižší tlak, lahev je lehčí atd. narozdíl od poctivé české 2kg PROPAN BUTANOVÉ lahve. Spotřebiče to za regulátorem většinou nepoznají. Někdy se najde obsluha LPG jež tam 3 litry plynu nalije přes redukci z otlačného ventilu a plnícího hrdla, toť na individualním zvážení rizika. R907 měním občas, ale láce cca 500Kč je na zváženou.
sipadansipadanČlen
Přidáno před 9 let
Na campingaz je potreba v zahranici vyuzit "Retailer locator":
http://www.campin...cator.aspx

Jinak muze byt patrani po 907 docela nocni murou.
S tim, ze by ji nemenili jsem se nesetkal, ale za to s cenou 2x vetsi nez u nas.
Zde ji mame okolo 500,- v Nemecku jsem nuzove menil za 30 E .... a to uz je tedy vazne dost :(.
4.114683,118.628756
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Cammouflage, Sisatej, Jardaklidek, Martins, sipadan

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,688,634 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.12497 sekund | Průměrně za: 0.12497 (0) sekund | Dotazy: 75 | Použitá paměť: 1.81MB/2MB