Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Skylink-zase víc??: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Skylink-zase víc??

Poslední aktualizace před 4 roky
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 9 let
Ano, pro někoho je to otázka principu-to jsem já.U někoho je to otázka peněz-to jsem já.U někoho je to otázka nesmíření se s takovými šmejďáckými praktikami-to jsem já.Já o tom píši né proto abych si postěžoval a byl litován,né proto aby mě někdo pomohl z mé svìzelné ekonomické situace když nemám na poplatek(toto slovo už asi taky nemá svůj význam jako jiná slova např.tunel)já o to píšu protože mě to ser..... a hlavně pro ty kteří máte jen krátkodobé zkušenosti s touto firmou aby si dvakrát rozmysleli než jim podáte ruku a v ní svý peníze.Smutná pravda naší reality je že doporučit jinou společnost asi nejde nebo jde?
JanekJanekČlen
Přidáno před 9 let
Také mě velmi se..ou. Kdyby někdo věděl o jiné společnosti, méně kradavé, tak to sem hoďte, ahoj
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 9 let
Asi neexistuje žádná taková společnost.Jsou tři a u každé se platí.Digi TV 260 Kč/měsíc.Freesat 500 Kč/rok a SkyLink znáte. jestli si český človíček myslel,že když něco koupí "dobrák kapitalista" že bude nadále poskytovat službu zdarma,tak snad je již s tohoto omylu navždy vyléčen. Neznám u nás společnost obdobných služeb,že by byl vlastníkem český človíček,bohužel si musíme uvědomit,že nás postupně skoupí všechny a všechno :_
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
C
codyČlen
Přidáno před 9 let
To Mirek a Jirina: tu sluzbu zadarmo neposkytovali nikdy!!! Pristupova karta stala cca 5000kc a za prenos program mali a maju platene jednotlivymi vysielatelmi kedze je to zaroven distribucny kanal pre pozemne vysielace.
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 9 let
Nevím ale mě nikdo léčit nemusí a pokud neplatí půlroční smlouva mnou zaplacená předem a keš tak vyžaduji aby byla dodržována a je mě úplně jedno kdo je vlastník na druhé straně smlouvy.Samozřejmně bych si to rád vyříkal s vlastníkem ale k němu se nedostanu a příjemné hlasy operátorek mně nedají odpovědi na mé otázky.Ale neberu nikomu názor že tento systém že je dobrý a tak to musí být.
RobertoRobertoČlen
Přidáno před 9 let
Když zase jen všichni sklopí krovky a zaplatí , nenažranec se nelekne a zase za čas znova přitvrdí .. Zdražit skoro o 90 procent skokově službu je nevídané . to by si asi nikde jinde než v čechách nedovolili ... Jsme fakt jen ovce na odírání , nejde jen o Skylink ..bohužel )))
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 9 let
cody , nevím jak na Slovensku,ale u nás,když to vlastnili Ostraváci,tak karta stála jednorázově asi 1900 Kč a pak se za základ nic neplatilo,tedy naše a Slovenské programy jako ČT.Prima,Nova,STV,JOJ,Markíza atd. byly bez jakýchkoliv dalších poplatků.Bohužel jakmile to prodali,tak "slavný" majitel M7 Group S.A.
2, Rue Albert Borschette, L-1246 Luxembourg
Velko-vévodství lucemburské-začal zdražovat a postupně si osobně myslím,že to skončí měsíčním poplatkem tak jako u všech,kabelovek a společností,jako je Digi Tv a Freesat. Jediný konkurent,který jim asi vadil,byl T-Mobile a ty nedávno koupili,tak mají vystaráno a mohou jít za svém. Systém je jednoduchý,nastrčit někoho,kdo to u nás rozběhne/např. Pegas,Oskar,Kabel+/ a až se naláká český človíček,tak to prodat do zahraničí a jen rejžovat o sto šest. jednoduché a prosté.Kde není konkurence,tam je "veselo". Na Slovensku máte těch společností více,tak si asi můžete i vybrat,ale u nás těch výběrů není až tak moc,satelitní jen tři a všechny jsou více či méně placené. A bohužel,to pozemní pokrytí digitálním signálem je aspoň u nás zoufalé.V analogu jsme chytali naše i Slovenské vysílače,dnes Slováci v digitálu ani neťuknou.
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 9 let
Mirku pokud je to tak jak píšeš pak začínám rozumnět jejich naprostým pohrdánìm koncovým zákazníkem.
A
AmonČlen
Přidáno před 9 let
Když jsem před asi 10 lety kupoval kartu Czech Link, stála 3000 Kč. Aby se dalo dívat také na slovenské programy, musela se koupit další karta a to Slovak Link, opět za 3000 Kč. Po pár letech přišla skvělá společnost Skylink, která služby sloučila a kterou později napadlo vyměnit kódovací systém na kartách, aby donutila všechny uživatele zaplatit dalších 500 Kč za novou kartu. Pro mě to znamená celkové náklady jenom za příjem základních programů ze satelitu 7000,-Kč +2 roky ten "nový" roční poplatek, což jsou další 2000 Kč. Teď už se jedná celkem o 9000 Kč za 10 let sledování českých a slovenských satelitních programů, což je 78 Kč měsíčně. Tak kdopak to tu mluví o nějakém slibovaném příjmu zadarmo? :o
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 9 let
Amone ano taky jsem zaznamenal v některých přízpěvcích o něčem zadarmo ale vzal jsem to jako nedorozumněnì .A abych pravdu řekl tvá inventura části nákladů za sat. příjem mě připomněla "pozitivní"vývoj ale jen cen,bohužel.
A
AmonČlen
Přidáno před 9 let
To máš pravdu.
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 9 let
Samozřejmě se to dá takto spočítat,ale na druhou stranu je to ze strany poskytovatele služby podraz na koncového uživatele.Co mají pak říkat chudáci,kteří si koupili kartu T-Mobile a teď jsou v Pr... poněvadž se stali bez jejich vědomí zákazníky slavného Skylinku.Karta stála 1000 Kč a sliby jako "bez dalších poplatků"zmizely v nenávratnu. To samé ti kteří byli uživateli CSlinku,sežral je Skylink a jako třešnička bylo ukončení a postupné vypínání Cryptoworksu.Nejhledě na zákazníky,že si před nedávnem koupili přijímače s tímto systémem,které jim budou za chvíli k ničemu.Neopomenu vypnutí SD u většiny programů a přechod na HD a nebo na formát,který tyto přijímače neumí.Můj pohled je možná mylný,ale na českého človíčka nebude nikdy slavný majitel Skylinku M7 Group S.A. brát ohled a půjde za svém,a to je zisk a návrat nemalé investice při zakoupení celé slavné sítě satelitního přijmu a zlikvidování konkurence,která by mohla jeho zisky snížit.A to již připravuje další lahůdku,jako Systém podmíněného přístupu Viaccess-Orca,kerý bude u nás zaveden pro hybridní přijímače.To,že před časem dostali nějakou pokutu je jak je vidět vůbec nerozhodilo /První pokuta v maximální zákonné výši 5 milionů Kč byla udělena za klamavou reklamu - poskytování služeb placených služeb pod značkami GRATIS (platforma Skylink) a FREE (platforma CS Link). Druhá pokuta ve výši 10 milionů Kč dostala společnost za nedostatečné informování o změně Všeobecných obchodních podmínek služeb (VOP)/. Není se čemu divit,zakoupením celé této společnosti,likvidací konkurence,získali nějaký ten miliónek uživatelů,kteří jim měsíčně zaplatí za jednu kartu minimálně 55 Kč. :(
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
L
Lukas a PetraČlen
Přidáno před 9 let
Nevíte někdo, k jakému omezení dojde v případě vypršení platby a neuhrazení servisního poplatku na další období? Údajně by měli zůstat dostupné programy ČT (ČT1, ČT2, ČT sport a nekódovaný ČT24 a možná ČT déčko), na které se vztahují koncesionářské poplatky a tedy je nesmí žádný poskytovatel "odstřihnout". Nevím však, zdali by tyto programy bylo možné i nadále přijímat v HD. Jiné programy stejně nesledujeme, takže by nám toto úplně stačilo :-))

Další možností by mohla být konverze na již zde zmiňovanou Kartu ČT, ale opět jsem se nikde nedočetl, zdali je možné přes tuto kartu přijímat programy v HD.
Nemáte někdo zkušenost s příjmem programů v HD přes satelitní Kartu ČT?

Více o ČT kartě zde:
https://tvp.ceskatelevize.cz/poplatky...tky/dk.php
soukarsoukarČlen
Přidáno před 9 let
Zdravím,pokud vyprší platba serpo a nezaplatíte do termínu platby bude karta VYPNUTA a po zaplacení serpo znova AKTIVOVÁNA,po tuto dobu nebude žádné ČT,prostě nic,když to napíši na tvrdo zůstane pouze na škrábání jinovatky z oken OA.Velmi doporučuji sledovat www.parabola.cz,kde se o tomto píše v diskusích a problém se rozebírá každý den.

Karta ČT je také řešením i když s omezením a nic jiného než ČT nechytnete,je to vysvětleno ve zmíněném odkazu.

Jsem toho názoru zaplatit serpo na dva roky do konce března,nebo jít na SIPO za 55,-Kč, koupit Mini balíček Skylink ve kterém je serpo zahrnuté,možností je více....
www.caravan24.cz/images/smiley/smile007.gif
L
Lukas a PetraČlen
Přidáno před 9 let

Citovat

soukar napsal:
Zdravím,pokud vyprší platba serpo a nezaplatíte do termínu platby bude karta VYPNUTA a po zaplacení serpo znova AKTIVOVÁNA,po tuto dobu nebude žádné ČT,prostě nic,když to napíši na tvrdo zůstane pouze na škrábání jinovatky z oken OA


Máš s tím osobní zkušenost, nebo je to "zprostředkovaná informace"? (Minimálně ČT24 bude fungovat i bez karty, protože tento program není nijak kódovaný).

Citovat

soukar napsal:
Velmi doporučuji sledovat www.parabola.cz,kde se o tomto píše v diskusích a problém se rozebírá každý den.


Díky za tip, server parabola.cz si prostuduji...

Citovat

soukar napsal:
Jsem toho názoru zaplatit serpo na dva roky do konce března,nebo jít na SIPO za 55,-Kč, koupit Mini balíček Skylink ve kterém je serpo zahrnuté,možností je více....


Pokud bych společnosti Skylink důvěřoval a předpokládal, že měsíční poplatek bude i nadále dlouhodobě oněch 55,- Kč (i třeba s navyšováním dle inflace), možná bych šel touto cestou, ale důvěru v tuto společnost z již zmiňovaných důvodů nemám a tudíž najdu-li jiné řešení, rád "smluvní vztah" se Skylinkem ukončím.

...a jak jsem psal, na jiné programy než na ČT opravdu nekoukáme (ono tam taky nic ke koukání není :-)), takže proč platit (byť 55,-Kč měsíčně) za službu, kterou nevyužíváme...?
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 9 let
Je to přesně tak jak píše soukar.Pokud se nezaplatí ten servisní poplatek tak kartu vypnou a můžeš ji klidně vyndat do šuplíku.Pak se chytí na Astře 23,5°E,pouze volné kanály,které kartu nepotřebují. Jiné řešení ohledně přijmu je snad jen Freesat,ale tam je tzv. roční udržovací poplatek za kartu 500 Kč. Takže pak je to skoro jak u Skylinku,když budeš platit ten servis přes SIPO nebo inkasem /55Kč měsíčně/.Tím,ale asi SkyLink je výhodnější,má za ty peníze více programů a také HD.Prostě,je to takový začarovaný kruh a na výběr,fakt zatím moc není. Ukončovat nic s nikým nemusíš.Žádnou smlouvu v podstatě nemáš a pokud nezaplatíš tak "šlus" a nedíváš se. Pokud se jak píšeš díváš jen na ČT programy,tak přejdi na tu kartu ČT a je to vyřešeno.
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
TomTPTomTPČlen
Přidáno před 9 let
Pokud je karta bez servisního poplatku méně jak rok, pak se jen tuto dobu (přechodně) neposkytují služby, pokud je bez poplatku více jak rok je karta trvale zrušena.
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
SapukiSapukiČlen
Přidáno před 9 let
Mně přestala jít karta minulý čtvrtek. Chytil jsem jen ČT 1, ČT 2, ČT 24, sport ani nevím, v HD taky nic. Na ostatní programy vyskočil nápis "nemáte oprávnění". Volal jsem na SKY Link a tam jsem se dozvěděl, že ve čtvrtek mi skončilo předplatné. Zaplatil jsem tedy cca 500,- na rok. Druhý den volali, jestli nechci Mini balíček asi za 1200,- s tím, že spolu s tím, co jsem zaplatil budu mít předplaceno na dva roky. Od dubna se už bude platit základ cca 990,- místo těch pětiset. Pokud to půjde tímto tempem, tak za dva roky bude stát základ 4 tisíce, tedy stejně jako jsem platil asi před pěti lety za receiver, parabolu a kartu, která byla doživotně zadarmo.
Tomas BrabecTomas BrabecČlen
Přidáno před 9 let
Já myslím, že servisní poplatek se bude postupně čím dál více přibližovat ceně nejlevnějšího balíčku. Cílem provozovatele je prodat placené kanály, ty mu tvoří zisk. Servisní poplatek je cesta, jak toho dosáhnout.
YossarianYossarianČlen
Přidáno před 9 let
Podnět na správní řízení! Jedna služba a rozdílné ceny! Současně podat podnět na živnostenský úřad. Už jsem na to někde narazil v diskuzích.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,045,231 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.21600 sekund | Průměrně za: 0.216 (0) sekund | Dotazy: 134 | Použitá paměť: 2.25MB/4MB