Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Zkušenost autokemp Svatá Kateřina,Broumar-Opočno, Plešivec: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Zkušenost autokemp Svatá Kateřina,Broumar-Opočno, Plešivec

Poslední aktualizace před 9 let
D
DanaČlen
Přidáno před 10 let
Stále jsme se nerozhodli, kam vyjet a to vyrážíme zítra :). Našla jsem tyto kempy, každý je o něčem jiném, v každém případě nějaké vyžití pro naši malou tam je, příroda, občerstvení a možnosti výletů. Kola už neřeším. U toho Broumaru /Opočno/ si nejsem jistá, jestli to není spíš městský kemp. Máte někdo zkušenost? Díky za vaše názory B)
Dana (48), Dušan (48), Danielka (9)
Upravil Dana dne 30.07.2014 09:24, před 10 let
nozkanozkaČlen
Přidáno před 10 let
Ahoj, nevím, co myslíš městským kempem. Tenhle je úplně na konci města, z jedné strany rybník, z druhé stromy. Do města je to kousek na procházku. Koupaliště je v bezprostřední blízkosti, jen se, myslím, platí zvlášť vstup. Pro mě je to hezký kemp s dostatkem sportovního vyžití. A určitě i děti si tam mají kde hrát a zabavit se. Tak ať se vám tam líbí.
Petr 51!y + Jana 51
Dethleffs Eighty 515 DB + MB E-Klasse 350
D
DanaČlen
Přidáno před 10 let
A kde stojí karavany? Je to dál od koupaliště, nebo někde poblíž. Hřiště je jen u koupaliště? Já že když budeme sedět u karavanu a malou vypustíme na hřiště, jestli to nebude hodně daleko!)
Dana (48), Dušan (48), Danielka (9)
nozkanozkaČlen
Přidáno před 10 let
Nejlépe to uvidíš na téhle mapě:
http://www.mapy.c...
Karavany stojí kolem vyasfaltovaného oválu (červená značka). Mezi kempem a koupalištěm jsou kurty na tenis a plážový volejbal. Dětské hřiště je mezi kurty a asfaltovým oválem. Ke koupališti a toaletám se prochází přes můstek. Toalety jsou v té podlouhlé budově.
Záleží tedy, kde budete v kempu stát, abyste na dceru viděli. Od vjezdu k můstku je to tak 200 m. Kdybyste potřebovali doplňující info, klidně mi brnkněte na 777190618. Petr
Petr 51!y + Jana 51
Dethleffs Eighty 515 DB + MB E-Klasse 350
GrabiciGrabiciČlen
Přidáno před 10 let
Kemp v Opočně je opravdu na samém kraji města + tento víkend je v Opočně veliká pouť s jarmarkem - http://www.opocno...zvanka.pdf
Honza + Lucka + Nicol
TonikTonikČlen
Přidáno před 10 let
Broumar je doporučeni hodný. Děti tam byly minulý týden na 4 dny a moc si to chválily. Bydlely v chatkách co jsou částečně nad vodou a jako "ubytovaní" měly pásky na ruku = volný vstup do bazénu. Nebyl jsem tam s nimi, ale předpokládám, že stejné pásky obdrží i návštěvníci s vlastní "chatičkou" na kolečkách.
capcuch13capcuch13Nováček
Přidáno před 9 let
Taky jsme byli v autokempu Broumar i s dětmi a můžu jen doporučit. Taky nám vyšlo počasí, takže to trochu ten dojem zkresluje, ale celkově jsme si tam jako rodina užili.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Dana, nozka, Grabici, Tonik, capcuch13

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,039,524 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.19874 sekund | Průměrně za: 0.19874 (0) sekund | Dotazy: 72 | Použitá paměť: 1.79MB/2MB