Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 kudy objet úsek Forst-Golnice v Polsku???: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

kudy objet úsek Forst-Golnice v Polsku???

Poslední aktualizace před 10 let
L
LipicaniČlen
Přidáno před 10 let
Přeji hezký den!

V neděli jsem se vrátil z ostrova Usedom z Německa. Bydlím na Severní Moravě a tak nejrozumnější cesta mi připadala přes Polsko(Wroclav, Forst,Cottbus,Berlin).
Cesta k cíli byla super, krásný asfalt, paráda. Při cestě zpět jsem však narazil na doslova katastrofální úsek, který začíná za přechodem D-Pl za Forstem a měří asi 50-100 km. Tento úsek je pro karavany a obytná auta doslova zničující a nekonečný.
Jel jsem tudy před několika lety a pamatuji si, že tu cestu začínali opravovat, je neuvěřitelné, že jí tak nechali.

Moraváci, kudy na sever Německa jezdíte? Respektive, kudy se vracíte domů? Dá se tento úsek někudy objet? Nebo jezdíte přes Dráždany? Vím, jaké mají poláci cesty, proto mám strach hledat objížďku v Polsku... Nebo existuje? :)

díky :)
R
RudyČlen
Přidáno před 10 let
Je to přesně tak, jak píšeš. Bohužel, na posledních 80 km ve směru z Německa nezbyly asi peníze. Na druhé straně je k neuvěření, že ta dálnice postavená někdy ve třicátých letech minulého století je dodnes funkční.
Zpátky jezdím přes Drážďany a Bautzen. Na německé straně starší, ale udržovaná dálnice, na polské nová, kvalitní.
Před dvěma měsíci Poláci konečně dostavěli chybějící most na trase dálnice mezi Ostravou a Katowicemi, takže konečně máme z Ostravy nejen přímé dálniční spojení do Německa ale i dostupné letiště v Katowicích a Krakowě, ze kterých se dá cestovat minimálně po Evropě. Narozdíl od ostravského, odkud létají kromě pár charterů jen holubi.
L
LipicaniČlen
Přidáno před 10 let
Drážďany, Bautzen, přechod Jedrzychowice a pak po A4 směr Wroclav? Je to sice o 120 km delší, ale vůbec mi to nevadí, ten úsek už nechci nikdy vidět(možná v protisměru mi to vadit nebude :) )

O tom mostu jsem také nevěděl, jel jsem po té dálnici naposledy někdy v zimě a vím, že tam byla objížďka a hnusná zácpa!
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Lipicani, Rudy

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,711,963 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13711 sekund | Průměrně za: 0.13711 (0) sekund | Dotazy: 59 | Použitá paměť: 1.69MB/2MB