Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Kúpim VW T5 Multivan, Caravelle: BURZA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Kúpim VW T5 Multivan, Caravelle

Poslední aktualizace před 10 let
RadoRadoČlen
Přidáno před 10 let
Kúpim VW T5 2,5 TDI Multivan, Caravelle s odpočtom DPH od prvého majiteľa, budem vďačný aj za dobrý typ. Ideálny rok výroby 2007-2009.


Ďakujem
K O C Ú R K O V O
StanyStanyČlen
Přidáno před 10 let
Ahoj, dám ti dobrý typ. NEKUPUJ T5.
Staňa, Anika, Jakub, Štěpánek a boloňský psík Bekča
RadoRadoČlen
Přidáno před 10 let

Citovat

Stany napsal:

Ahoj, dám ti dobrý typ. NEKUPUJ T5.



Prečo?? mal som už tri T5 a zatiaľ vždy OK. Viem,že to má svoje muchy a drahý servis, ale aj plusy. Ja by som teda chcel najradšej 96kw, ta sa mi javí spoľahlivá.Inak úprimne čo iné, keď nie T5??? Teraz používam Citroén Jumpy, super voz na spotrebu, ale na ťahane 1700kg prívesu je slabý, navrch sa mi nepáči sedenie ako v osobáku a jazdné vlastnosti podvozku, mal som aj Viano a to keď sa rozpíšem aké to bolo super:o auto, tak ešte teraz budem plakať.Ja som s T problémy nemal, viem že je servis drahý, ale to je už daň za komfort. Zatiaľ najspoľahlivejšia bola T4, ale už ju nerobia a úprimne s T5 sa komfortom jazdy zrovnať nedá. Je to večné dilema, T5 áno či nie??? ja som zatiaľ ten čo ju vyhľadáva a má v láske.
K O C Ú R K O V O
emjirkaemjirkaČlen
Přidáno před 10 let
Já místo T5 pořídil tohle a zatím spokojenost, mám 50 000 km. Tahám s tím dvoutunový dvouosák.
http://www.hyunda...y/h-1-tour
leosmalikleosmalikČlen
Přidáno před 10 let
T5,není zas tak špatná,jen má trochu dražší provoz.Je problém že třeba multivan je v nákupu docela drahý,a český člověk chce koupit auto co možná nejlevněji,proto jich zde je hodně po těžké ráně nebo stočené km,a to sebou nese velké problémy.Ale všeobecně je pravdou že ty první, 03-05 byly horší,pak už byly lepší alespoň se už bloky motoru nekroutili atd.Mám několik T5 co jezdí na servis,a jsou i takové že cca na 140t.km nastal teprve první problém,(servopumpa,)nemluvím o běžném servisu.Prostě,když koupí ty vhodné roky,s co nejméně km,a auto kde se někdo ,,nepodepsal,, byť servis nebo majitel,je s tím luxus pojetí.Co se týká přívěsu,tak já jezdím jen s přívěsem, jak obyt.tak s dvouosou na auta a to nemá konkurenci!
Jinak na T5 se dělají věci co na jiných autech,ne!Je to způsobeno konstrukcí motoru v tomto případě PD,a bez klasického pohonu agregátů,malá převodovka,v případě multi... velká váha..atd..
Já uvažuji o BMW E70,,protože už do Norska pojedu max.ve třech lidech.A rozdíl v autech je obrovský.
Omlouvám se za komentář k nákupu auta,ale třeba napoví.
Leoš
Leoš,Petra,Laura (11),
BMW X5 + Burstner Trecento 540TL
Kubi camperKubi camperČlen
Přidáno před 10 let
Mám T5 8let od nového. Transporter dlouhý rozvor, 4 motion,235000km najeto. Ani jeden problém. Pouze odchází vodní pumpa. T5 nejvíc kritizují ti co ji nikdy neměli a ani v ní nejeli. Je třeba si uvědomit jak se k dané věci chováš tak dlouho ti vydrží. Závěr- pěkně vypadající spolehlivá dodávka. Rada- kupuj jen po prvním majiteli/soukromé osobě ne firmě/,SE SERVISNÍ KNÍŽKOU/originálem ne kopií!!/ , koupený v ČR a ne dovoz. Jezdí totiž hodně dvojčat, když na to přijdou auto zabaví. Nekupuj Multivan, ale pěkně vybavený Transporter. Je lehčí a eliminuje se nebezpečí podvodu. S Mulťákama se víc podvádí.
Co se týče Hunday- levná dodávka to je pravda, ale neseženeš díly z druhovýroby! příklad- setrvák+ spojka
komplet na T5 od Luku se dá sehnat za 17000,-Kč. Na korejce stojí 40000,-Kč a lanovody k ruční brzdě stojí 5000,-Kč. Druhovýrobu neseženeš. Jó koupě auta je vždy dilema.
B
BaddČlen
Přidáno před 10 let
To co píšeš je hodně sporné, předpokládám ze máš asi 1.9 TDI v tom Transportéru . Navíc tvá rada je bezpředmětná jelikož píše že chce Multivan nebo Caravelle což chápu, T5 Transportér je socka pro dělníky a s Multakem se to nedá absolutne srovnat od plastu po klimu. Nepočítám výbavu kdy Transportér je dost často socka. Sám mám čerstvě T5 128kW.
Skoda Superb I. 96kwTDI
VW Multivan 111kw TDI
Kubi camperKubi camperČlen
Přidáno před 10 let
Badde asi o T5 moc nevíš, protože jinak bys nemohl napsat že mám 1,9. Ty se totiž 4 motion nedělaly. A že tranďák je socka pro dělníky je mylná představa, možná má plasty a ne čalounění jako Mulťák, ale ve výsledku ti do Transportéra dají skoro vše co do do Multivana. Zkus si zajít k nějakému dealerovi, zeptej se a uvidíš. S cenou budeš o 500000,- jinde. Takže z mého pohledu plasty za ty prachy přežiju.
B
BaddČlen
Přidáno před 10 let
Moje chyba, nevšimnul jsem si že píšeš že máš čtyřkolku. To sice jo, ale nevyplatí se ti to, resp. Nikdy se mi nestalo ze by přišel někdo a řekl ze chce Transportera v plné výbavě. Navic dost věci do Transportera nejde u Multivana jsou konkrétně zrovna ted akce na různé pakety. Souhlasím s tím že Transportér je prodávanější než Multivan( je to díky firmám) ale to je tak asi všechno. Kdyz jedu na projížďku s Trandakem a pak Multakem je to uplne neco jiného.
Skoda Superb I. 96kwTDI
VW Multivan 111kw TDI
PetrKPetrKČlen
Přidáno před 10 let
ja mel taky T5 transporter 96kw, porad nejaky problem, vodni pumpa, foukajici pokroucene parohy (pak turbo hlasilo chybu nedostatecny tlak), drahy provoz (olej 0W-30), byl jsem rad, ze jsem to pustil dal do sveta, za me toto auto nedoporucuji
N
nalimNováček
Přidáno před 10 let
Dobrý večer, musel jsem se zapojit tady něco k přečtení. Milan

http://www.autane...vyhra-1979
antantČlen
Přidáno před 10 let
1.9 tdi je drzak, mam celkem zkusenost s 2.5 tdi 128KW (pumpa,ramena,nouzovy rezim,nouzovy rezim,elektronika)dalsi auto bude radsi v-classe, kdyz uz nic jineho cena ..
antantČlen
Přidáno před 10 let
1.9 tdi je drzak, mam celkem zkusenost s 2.5 tdi 128KW (pumpa,ramena,nouzovy rezim,nouzovy rezim,elektronika)dalsi auto bude radsi v-classe, kdyz uz nic jineho cena ..doporucuji svet mootoru kdy vysel navod jak vychytat chyby..
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Rado, Stany, emjirka, leosmalik, Kubi camper, Badd, PetrK, nalim, ant

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,837,805 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.22575 sekund | Průměrně za: 0.22575 (0) sekund | Dotazy: 107 | Použitá paměť: 2.05MB/2MB