Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 neteče teplá voda (vůbec): TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

neteče teplá voda (vůbec)

Poslední aktualizace před 15 let
K
kopriva milanNováček
Přidáno před 15 let
Po vypuštění vody proti mrazu a opětovném napuštění
mi teče jen studená voda.Z kohoutku kde má téci teplá neteče nic a čerpadlo hučí jakoby naprázdno.Nemá se kotel Trumatic nějak odvzdušnit?Topí normálné a žene vzduch do obytného prostoru. Jen teplá voda žádná.
Jak vůbec pracuje ohřev když jedno čerpadlo bere vodu z nádrže a pak ji žene do kohoutků buď teplou nebo studenou? Jsem z toho "parohatej". dík Milan
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 15 let
Boiler bude mít minimálně 10 litrů a ten se musí naplnit. Jak dlouho si nechal běžet teplou naprázdno? ;y
Fun
Smile
K
kopriva milanNováček
Přidáno před 15 let
No, to jsi mě tedy zaskočil.....myslím,že určitě ne tak dlouho aby to malé čerpadýlko dokázalo naplnit z nádrží 10l vody.Měl jsem strach abych je nezadřel.Jinak vodu z okruhu jsem vypustil jen vypouštěcími ventily z obou hadic co jsem pod Trumatikem našel.Snad jsem nic "nepodělal",
Děkuji za typ a jak se dostanu do auta a opět naplním nádrže s vodou budu trpělivější a nechám cucat déle. pak dám vědět.
S
snezkariČlen
Přidáno před 15 let
ahojki. zavri studenou vodu a nech pustenou teplou na jednom kohoutku a boiler se ti odvzdusni sam .nemas plny rozvod teple vody jinak by ti mela tyct treba i studena pokud neohrivas aspon me to tak fungovalo kdyz jsem to zprovoznoval.čau snezkari.;t
sima
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 15 let
Milane, vzhledem k tomu, že píšeš o teplé vodě a topení předpokládám, že máš kombinované topení s bojlerem. System topení se " ovzdušní " tím, že se otevře kohoutek s teplou vodou ;) . Pokud běží čerpadlo a po chvilce otevřeš kohoutek teplé vody měl by jsi uslyšet jak si " odfoune " vzduch. Další možnost je otevřený bezpečnostní ventil (černá krabička s červeným knoflíkem), při 5´C se otevře, ale sám se nezavře (bohužel ani když se oteplí :@ ), tak je nutno knoflík vytáhnout - jinak voda vytéká z bojleru opět ven.
Die Krähen fliegen in Schwärmen, der Adler fliegt allein.
Upravil Vajglon Hnuson dne 09.02.2009 19:53, před 15 let
1jgs - Milan1jgs - MilanČlen
Přidáno před 15 let
Další příčinou by mohla být voda zamzlá ve vedení pro teplou vodu. I když vodu vypustíš, v některém ohybu mohlo trochu zůstat a zamrznout. Pak to chce čas. Topit i s rozfukem a po nějaké době to povolí. Klidně to může být i půl dne.

Milan :_
Milan :_
__________________________________
Všude dobře, :x tak co doma :^ ???!!!
K
kopriva milanNováček
Přidáno před 15 let
Vážení karavanisti (kolegové).
Tak jsem se řídi veškerými pokyny a radami, ale bohužel bez úspěchu.Teplá voda stále neteče.Vyhřál jsem auto 2 dny....nic.Dal jsem jej do teplé garáže na dva dny....nic. Nechal jsem čerpat skoro hodinu a jediný výsledek byl, že mi čerpadlo začalo"prolínat"vodu. Žádný bezpečnostní kolíček na zasunutí jsem nenašel(asi starý tip trumatic 3400 jej nemá).Dokonce jsem se pokusíl odpojit vodu od čerpadla a napojit přívod z vodovodu (napřímo)...nic.Tak už tedy opravdu nevím.Z teplého kohoutku ani kapička.Budu muset kontaktovat opravdu "odborný servis". Nevíte někdo o nějakém?PROSIM.......Bohužel jsem z Brna...:-)
Jinak zdravím všechny a snad někdy naschledanou..:_
1jgs - Milan1jgs - MilanČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj Milane,
pokud by závada nějak souvisela s TRUMOU, zkus se obrátit sem: www.volny.cz/trum... Kdysi jsem služeb pana Hody využil a spokojenost. Dojel až ke karavanu. Jednalo se nakonec o prkotinu na pár minut. Pro mě ale tenkrát vlastními silami a zkušenostmi neřešitelnou.

Pokud je závada jinde, pátral bych po okolí. Je pravda, že v Brně a okolí je to se servisem karavanů celkem bída. Nejblíž je Přerov - kde mě ale nikdy neuchvátila jejich ochota. Možná je to dáno tím, že nevlastím značku karavanu, kterou prodávají. Další možností je servis v Lednici www.caravancar.cz . Tam jsem byl na podzim spokojen. Je ale pravda, že se jednalo o montáž u nich zakoupenéhjo zařízení. Jestli dělají i klasický servis, to nevím. Profesor GOOGLE mi ještě vyhledal toto: www.ascar.cz ,kde píšou i o servisu na karavany a jsou přímo v Brně. Nevím, neznám, ale pokud vyzkoušíš, dej vědět. Každá zkušenost se hodí.

Milan :_
Milan :_
__________________________________
Všude dobře, :x tak co doma :^ ???!!!
Upravil Sarka dne 18.03.2009 14:59, před 15 let
P
Petr a PetraČlen
Přidáno před 15 let
Opravna na TRUMU je v Lišni na ulici Bukovského. Jméno a tel. bohužel nemám protože jsu bordelář a neuložil jsem si to.Ještě je možnost Slavkov auto Bayer je tam nová pobočka caravanmetropol.
1jgs - Milan1jgs - MilanČlen
Přidáno před 15 let
Koukám, že odkaz na TRUMA servis nefunguje, tak přikládám kontakt:

Ivan Hoda
Bukovského 16
618 00 Brno
tel: +420 602 790 506
email: trumaservice@volny.cz

Milan
Milan :_
__________________________________
Všude dobře, :x tak co doma :^ ???!!!
K
kopriva milanNováček
Přidáno před 15 let
Hurá,hurá.....vážení kolegové karavanisti.
Hlásím konečné vyřešení problému s teplou vodou.Po konzultaci s panem Hodou(trumaservis),jsem nabral odvahu a rozebral veškeré trubky,hadice a spoje pod kotlem(sám žádné jištění nemá). Zjistil jsem ucpaný vývod vycházející z kotle ven.Po vyčištění a opětovném utěsnění všech spojů jsem napustil okruh.Vše opět pracuje jak má. Děkuji ještě jednou za rady a "spoluúčast"a doufám někdy venku na schledanou!
S pozdravem Milan K.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: kopriva milan, Fun, snezkari, Vajglon Hnuson, 1jgs - Milan, Petr a Petra

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,691,830 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.23323 sekund | Průměrně za: 0.23323 (0) sekund | Dotazy: 93 | Použitá paměť: 1.95MB/4MB