Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Esperovi: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Esperovi

Poslední aktualizace před 10 let
E
EsperoČlen
Přidáno před 10 let
Ahoj. Jsme tu noví a jsme rodina Mirek (60), Veronika (40), Mireček (10), Michaelek (7), fenka Sára (7) a černý kocour Mathias (2). Jsme zkušení cestovatelé, kteří dosud cestovali v naší obytně upravené dodávce Hyundai H1 s instalovanými postelemi a skříněmi pod nimi a procestovali tak velkou část Evropy. Jenže děti povyrostly a vůz není nafukovací. Proto jsme před 6 dny koupili tahací ojetý karavan Newiadów N 126 DE po rekostrukci interieru s novým nábytkem (domorobo bývalého majitele), novým polstrováním i obložením stěn a v celkově dobrém technickém stavu podvozku. Před prvním výjezdem mě však čeká lehká oprava a přelakování celého přívěsu, přetěsnění všech oken a doplnění některých věcí, které v přívěsu chybí, nebo jsou nefunkční (lednička, trakční baterie). A to je příčina, proč jsme se objevili tady na fóru.

Protože mi tady nejdou přikládat fotky (dokonce ani Avatar) dávám odkaz na stránky, kde je fotka přívěsu zveřejněná:
www.transporterclub.cz/forum/63-campi...a?start=45
priborjpriborjČlen
Přidáno před 10 let
Podíval jsem se na popis, co máš na fóru vw. Opravdu tě čeká spousta práce, ale o to víc budeš mít radost z vašich výjezdů. Tak hodně úspěchů a pohody při opravách a na cestách.
E
EsperoČlen
Přidáno před 10 let
Ale nebude to tak hrozné, teď jsem ve fázi, kdy se rozhoduji jakým lakovým systémem to nastříkat, aby se jednotlivé vrstvy mezi sebou nepopraly, současně ale se snažím najít nejlevnější řešení, ty laky jsou hrozně drahé, obávám se, že se pod 5 tisíc nedostanu. Vybírám si budoucí ledničku nebo spíše chaldící box a vařič. Ve čtvrtek dorazí zámečník, protože pár drobností technicky nezvládnu, potřeboval bych na to speciální vercajk, který pořizovat nechci a jakmile bude toto opraveno - může to mít za důsledek i další drobné poškození povrchu, pustím se do odstrojování, demontáže oken a předlakové opravy karoserie.
E
EsperoČlen
Přidáno před 10 let
Dneska jsem se konečně dostal k tomu, abych s tím N126 zajel na evidenční technickou a úředně ho přihlásil. Předevčírem byl u mě zámečník, který by měl opravit panty dveří a vyrobit novou vanu pod vařič místo původní vyrezlé. A také jsem si vybral nový dvouvařič a chladící krabici, obojí od campingaz. Oprava začíná, o víkendu budu odstrojovat vše z povrchu karoserie, teď už nemusím nikam vyjíždět, takže první skutečný výjezd bude až s opraveným.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Espero, priborj

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,948,036 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.21756 sekund | Průměrně za: 0.21756 (0) sekund | Dotazy: 65 | Použitá paměť: 1.73MB/2MB