Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Parkovanie v Bešeňovej: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Parkovanie v Bešeňovej

Poslední aktualizace před 10 let
J
jaroČlen
Přidáno před 10 let
Zdravím všetkých,ktorî navštevujú termály.Tento vikend
sme sa zastavili v Bešeňovej.Boli sme tam už nespočetne krát,ale teraz už naposledy!
Predtým sme väčšinou parkovali pri rieke za cintorínom,
teraz je tam značka zákaz vjazdu a zvlášť označený zákaz pre karavany!
keď že sme párkrát nocovali aj na riadnom parkovisku a nikdy sme nemali problém,tak sme išli aj v sobotu tam.Asi okol 22:00 nám zaklopala strážna služba
na dvere a povedali nám nech ideme preč,lebo toto je súkromné parkovisko a majiteľ si vraj neželá aby na ňom po 22:00 hodine parkovali autá.Keď som strážnikovi povedal že sme návštevníci termálu a budeme aj zajtra,a majiteľovi nevadilo,že sme mu v kase doteraz nechali už dosť prachov,odpovedal nám prívetivo,"odídte,lebo na vás zavolám políciu".
Vzhľadom na to,že som si po večeri dal aj podárik
ostrého,bol to pre mňa trochu problém ísť autom...
Nakoniec som radšej odišiel..a cestou ešte v dedine som stretal ponáhľajúcich sa policajtov
Nakoniec sme skončili v neďalekom kempe pri liptovskej mare hneď za kopcom asi 4km od Bešeňovej
hneď za kopcom..

Nakoniec všetko dobre skončilo ale tento termál si pre prílišnú ústretovosť a pohostinnosť nadobro škrtám zo zoznamu obľúbených!
Po tejto skúsennosti budeme nechavať peniaze radšej v Bialke Tatranskej neďaleko za hranicou v Polsku, kde sú lepšie ceny,super termály,nerušené parkovanie a navyše 20 metrov od lyžiarského svahu.Chodíme tam
často a nikdy sme nemali jeden problém.No poliaci sú poliaci...
kocisjirkakocisjirkaČlen
Přidáno před 10 let
Rád bych věděl jak se to bude vyvíjet.
Byly to dobrý termály s lyžovačkou.
Loni jsme stáli na tom parkovišti co je z něho vidět železnice.
Vlastně naproti vchodu, ale stouply jsme si dál cca 200m od vchodu.
Jen za náma ráno došla kočka, že odkud jsme.
Tak jsme s ní zapředl rozhovor, a ona že to pro šéfa,aby věděl odkud tam lidi jezdí.
U řeky to neznám, ale možná, že fakt to patří někomu co s AQ nemá nic společného...
No uvidíme.
JATaNiC
... taková normální rodinka!@!rp)!g
P
Pavel KČlen
Přidáno před 10 let
Taky všechny zdravím, minulý víkend jsme strávili se ženou na parkovišti za hřbitovem u řeky noc z neděle na pondělí a vše bez problémů, je sice pravda že nás tam bylo docela dost ,4 karavany a o parkoviště dál další 3 .
Nicméně jsme nezaznamenali žádný nepořádek kravál a pod. Netuším co jim začalo vadit.
Je pravdou že tolik čechů jsem tam ještě neviděl ale jsou to snad peníze do jejich kasy.
R
realistaČlen
Přidáno před 10 let
Takto to dopadne, keď si "pán" majiteľ neváži návštevníkov, ktorí mu plnia peňaženku...
D
dorkaigorČlen
Přidáno před 10 let
Ahojte!

Skúste zmenu. My sme cez víkend boli v Oraviciach. Vedľa seby sú dve termálne kúpaliská. Jedno je súkromné s veľkým bezplatným parkoviskom ale vyššou vstupnou cenou a druhé je pod správou mesta Tvrdošín, s menším a plateným parkoviskom, OA za 3 €, auto 1 €, a pomerne lacným vstupom do termálu.
Noc je tam úchvatná. Asi o 22,00 hod sa vypína pouličné osvetlenie a v tej tme tmúcej je problém hľadať aj vlastné auto.

Igor
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 10 let
Nezkoušeli jste někdo kontaktovat oficiální infocentrum aquaparku? Přemýšlím, že tam napíši. S oficiální informací o povolení či nepovolení parkingu v ruce by se už dalo mávat ostraze před nosem . :_
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 10 let
Na oboch parkoviskách v Bešeňovej sú dopravné značky zakazujúce kempovanie. Cez den problem nebol a na noc sme sa presunuli do Kalamenov.
ropropČlen
Přidáno před 10 let
Už jsem tady psal http://www.caravan24.cz/forum/viewthr...d_id=14064 o možnostech levnějšího ubytování v okolí. Nocovat v Bešeňové při železnici mě nebaví. Jediné pozitivum z našeho posledního prodlouženého víkendu bylo, že ztišili hudbu. Vzhledem k jejich otevírací době jsme se poslední den přemístili do Rájeckých Teplic a byli jsme příjemně překvapeni - rozšířený venkovní areál o 5 bazénů, vše čisté, všechny masážní trysky fungovaly a bez front. Jako by jiný svět. Parkoviště zdarma u rybníku, ještě musím zjistit, zda se tam může stát přes noc. Nejsou tam pro děti tobogány, ale pro ty co hledají léčivou vodu a klid, můžu doporučit.
https://www.zonerama.com/rop1

Já už nic nemusím
copycopyČlen
Přidáno před 10 let
Na noc sa presunut do vedlajsej obce Ivachnova, je tam penzion s obrovskym parkoviskom, da sa tam dobre najest, osprchovat atd, a s karavanom prespat za symbolicky poplatok.
Nieco ako stellplatz.
http://www.penzio...
feroferoČlen
Přidáno před 10 let
Celkom by ma zaujímalo, ako by majiteľ kúpeľov odôvodnil zákaz parkovania obytných automobilov, keby dostal takýto dotaz od prevádzkovateľa tohoto portálu. Pripomínam - PARKOVANIA - kempovanie, vykladanie nábytku a grilov na parkoviskách, vypúšťanie vody a pod. mi pripadá nemiestne.
Nerozumiem celkom týmto ľuďom, namiesto toho, aby vymedzili časť parkoviska pre obytky, prípadne tam dali el. prípojku a vybrali poplatok, prípadne podmienili parkovanie zakúpením vstupenky na ďalší deň, oni tam radšej zakážu parkovať. Údajne je to už zakázané aj v Jasnej, kde sme predtým radi chodili. Uvedomujem si, že aj mnohí z nás majú maslo na hlave a pletú si parkovanie s kempovaním, ale aký je problém, aby tých čo kempujú bezpečnostná služba vykázala z parkoviska?
Ale na svete je toľko skvelých miest, kde ma nechcú tam sa predsa nebudem tlačiť.
malinamalinaČlen
Přidáno před 10 let
Taky nás tam letos vyhodili, ostraha tvrdí, že pozemek parkoviště je obecní a starosta si nepřeje nocování z důvodu nepořádku a smradu po odjezdu karavanistů (některých)....takže se ani nedivím. Je jednoduchší něco zakázat a mít klid, než se z někým otravovat.....
copycopyČlen
Přidáno před 10 let
"Nodari Giorgadze je svetaskúsený človek. Rodený Gruzínec strávil viac ako tri týždne svojho života vo vyše štyridsiatich krajinách sveta. Pohyboval sa vo vysokej politike a neskôr v biznise. Vo vojne v Afganistane takmer prišiel život, nakoniec ho však vyhlásili za hrdinu. Dnes je majiteľom Thermal parku v Bešeňovej a na Liptove plánuje vybudovať najlepší relaxačno-oddychový komplex v Európe. V roku 2003 získal slovenské občianstvo a cíti sa tu ako doma aj vďaka srdečnosti Slovákov."
J
jaroČlen
Přidáno před 10 let

Citovat

copy napsal:

"Nodari Giorgadze je svetaskúsený človek. Rodený Gruzínec strávil viac ako tri týždne svojho života vo vyše štyridsiatich krajinách sveta. Pohyboval sa vo vysokej politike a neskôr v biznise. Vo vojne v Afganistane takmer prišiel život, nakoniec ho však vyhlásili za hrdinu. Dnes je majiteľom Thermal parku v Bešeňovej a na Liptove plánuje vybudovať najlepší relaxačno-oddychový komplex v Európe. V roku 2003 získal slovenské občianstvo a cíti sa tu ako doma aj vďaka srdečnosti Slovákov."

ale on sa k nám až tak srdečne nespráva ako slováci k nemu!Buďme však radi,že po tých skúsennostiach z Afganistanu nas karavanistov rovno nestrieľaju...
vladok0073vladok0073Nováček
Přidáno před 10 let
Ahojte priatelia
nepatrim k tym co by sa do Besenovej este raz vratili, ale asi patrim medzi stastlivcov, ktorych nevyhodili. Napriek vsetkym zakazom sme tam stravili noc 28.02.14 na 1.3.14 a nikto si nas nevsimal... stali sme bokom na parkovisku pre Autobusy. Tiez som velmi zvedavy ako sa to bude vyvijat lebo ceny v porovnani s HU su pysne a tak by sme si mohli zacat vazit zakaznika.
VasuVasuČlen
Přidáno před 10 let
Kolega před dvěma týdny byl vyhozen z nového asfaltového parkoviště v Bešeňové, tak jel na horní parkoviště k Tatralandii, tam byl také vyhozen, pak skončit u sportovní haly naproti.
Pavel lcachtPavel lcachtČlen
Přidáno před 10 let
Upřesňuji, to vyhození se událo v Tatralandii, Jiří a naše posádka. Několikrát jsme stáli na asfaltovém parkovišti před Tatroškou ale už to není možné protože už to nepatří městu Liptov M. ale tatrošce. Asi po dobu co mají smlovu na dotace tak je to veřejné a pak soukromé. O tom že je to soukromý pozemek informuje malá cedulka před vjezdem. Ostraha nás poslala pryč ale doporučila místo hned vedle. Je to vedlejší parkoviště které se využívá v létě. V levo a nahoru směrem od L.M. V Bešeňové bylo stání bez problému ale uplně na konci asfatového parkoviště, příjezd večer. Pavel
YossarianYossarianČlen
Přidáno před 10 let
Taky jsme tam vyrazili, ale neriskoval jsem nepříjemnosti a raději zajel trochu dál do Demänovské Doliny. Klidný a prázdný kemp. Po snídani jsme v pohodě dojeli do Bešenové. Je politování hodný fakt, že obce budují nákladné cyklostezky za dotace a karavanová stání nejsou v Čechách a na Slovensku skoro nikde. Cyklisti nic neplatí a karavanisté by rádi zaplatili za kus místa na nocleh. Všechno je to o lidech.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: jaro, kocisjirka, Pavel K, realista, dorkaigor, zuzi777a, Charlie, rop, copy, fero, malina, vladok0073, Vasu, Pavel lcacht, Yossarian

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,067,543 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.23248 sekund | Průměrně za: 0.23248 (0) sekund | Dotazy: 133 | Použitá paměť: 2.25MB/4MB