Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Apalucha - je zájem?: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Apalucha - je zájem?

Poslední aktualizace před 4 roky
T
tomas_Člen
Přidáno před 7 let
můžu se zeptat zda padlo nějaké rozhodnutí? :)
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Me2d napsal:

No nejdřív počkej s plánováním po sobotě, až se naši horolezci vožerou, vykoupou, zmrznou a rozmrznou a pak můžeme čekat na kloudné rozhodnutí, bez přiklonění se k pomalejším strojům :-)


taktak .... degustace a koupání byla pouze v kruhu rodinném, páč zdravotní a jiný stavy nahlášených moudrých hlav nám neumožnili uďát v sudu společný vývar .... :P

nicméně mám k dispozici tyto víkendy kdy bych mohl. 21.-23.4. a 23.-25.6. .... jinak mám již do poloviny léta plno
Kde je mi jedno a s ohledem na ostatní pomalá vozidla klíďo píďo kdekoli krom milovaných Beskyd :O . Raději než plnohodnotný kemp bych ale upřednostnil obyčejné veřejné tábořiště, pionýrské či skautské základny .... hlavně s nějakou suchou a teplou variantou. Má to svoje kouzlo. Pokud kemp, pak proč ne třeba Sedmihorky, nebo klidně Seč? Nebo Me2d nabízel loni něco kolem Mladé Boleslavi :)


*******************************************************************************************
koukal jsem právě na Seč a mají tam letos plánovanej samej sraz aut a motorek .... to chce klid a prostor :(

Automatické sloučení 14.03.2017 06:31:
A co takhle okolí Tábora? Například https://www.dokempu.cz/tabor/kemp-har...oli/#okoli
Je to u vody. Jsou tam skály na lezení i pro děti. V okolí je zřícenina Choustník, kozí hrádek a Chýnovské jeskyně.

.... a nebo se na zázemí to ... vyto a můžeme to pojmout nadivoko. V případě špatného počasí by se akce nekonala, to se dá rozhodnout před.

Automatické sloučení 14.03.2017 06:48:
a co třeba Sázava? https://www.dokempu.cz/sobesin/kemp-m...otogalerie
Yetti
Upravil Yetti dne 14.03.2017 07:48, před 7 let
T
tomas_Člen
Přidáno před 7 let
V tom prvním termínu jsem na Seči nic nenašel :)

Nemáme ale problém jet na divoko, jen si to uplně v tolika posádkách nedokážu představit :)))
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 7 let
Zažiješ, pochopíš a uvidíš... nic méně ani jeden termín nemohu... tak klidně kdyby se někdo chtěl jen tak srazit s dětma jindy, tak jsem pro i v jiné než tradiční sestavě.
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
to by mi bylo líto, kdyby nebyl Me2d ve3D :P .... Richarde a kdy bys mohl? Zítra budu zase v LT tak se můžem sejít u kávy a domluvit se. co a jak, bo improvizace nám není cizí že?
Yetti
S
sifotraNováček
Přidáno před 7 let
Zdravbím,

jsme nováčci, čekám na nějaké rozhodnutí a připojueme se ( na červenec, srpen).
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
jedinej volnej termín mám 23.-25.6. To určitě něco udělám. Výjezd vypíšu. Dříve už nemám kdy. Nějak se mi to nahromadilo. Tento červnovej víkend mám natvrdo na pánskou akci s dětma. Přítelkyni jsem poslal na dámskou jízdu do Alp :) Kde bude akce je jedno. Budu to teprve řešit. Pokusím se najít nějaké dostupné místo pro většinu. Upřednostním ale spíše sparťanské zázemí s akčním okolím před super kempem. - lokalita někde u Sázavy, bo je potřeba vyvenčit plavidla a umejt děti :P
Yetti
Yetti
Upravil Yetti dne 27.03.2017 09:51, před 7 let
BombiciBombiciČlen
Přidáno před 7 let
Tak já to tedy beru šéfe a zkusím něco kolem Sázavy najít a navrhnout. Bohužel je to už těsně před prázdninami a kde jsou louky pro skautské a jiné stanové tábory, tak už budou patrně postavené, nebo bude čas stavby a nebudou volné pro naši akci. Uvidíme, to je ještě času dost.
Míro (Mokráčkovi), je to až za dost dlouho. Co udělat ještě něco o nějaký ten týden dříve. Třeba druhý týden v květnu, kdy to jsou 3 dny. Nebo v tom tvém původně navrhovaném termínu kolem toho 21.5.? Nemusí to být zákonitě apalucha, ale i té se nebráním.
Bohužel do prvního květnového víkendu (včetně) mám plno. Snad ještě tento víkend 1.-2.4. mám volno, nebo mám práce na zahradě. Tak to bych raději vyrazil ven :)
Bombíci
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Míro,
teď o víkendu klidně přijeď ... i s monterkama. Rukavice, písek, míchačku a cement a jiné důležitosti mám :) :) V květnu tady slavíme samý narozky a nebo nám do toho vlezly neplánovaně svatby. Že ty mladí nemaj rozum ještě chápu, ale že nám tím zabijou celej víkend .... :P A kluky mám bohužel jen každý druhý víkend :(

Pokud někdo víte, kam se dá u Sázavy vrtnout, pošlete odkaz nebo kontakt. Nejlépe s možností půjčení lodí a možností dopravy zpět. Dále by bylo ideální mít tam alespoň nějakej přístřešek s ohništěm, pro případ nehezkého počasí. Jinak tady píchnu prstem do mapy a pošlu souřadnice :) :)

Googlim jako ďas, ale přeci jen osobní zkušenosti jsou cennější :)

R.

Automatické sloučení 28.03.2017 16:34:
Seč je samozřejmě stále ve hře, jen jsem se zatím nedovolal. http://www.ycpardubice.cz/ubytovani/i...otogalerie
Yetti
Upravil Yetti dne 28.03.2017 16:34, před 7 let
T
tomas_Člen
Přidáno před 7 let
Koukám že na Seči jsou dokonce kempy dva
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
jojo a na obě varianty jsou velice kladné reference

http://autokempsec.cz/ nebo http://www.ycpardubice.cz/ubytovani/i...lanek=uvod ?

Já tam nikdy nebyl, tak se tam buď musím jet podívat, nebo si nechat poradit .... případně to risknout a rozhodnout takhle od stolu

Automatické sloučení 29.03.2017 08:24:
vypsal jsem tedy výjezd, zatím bez bližších upřesnění. Tomu kdo opravdu chce zatím musí stačit termín a že to bude v oblasti kolem Sázavy :)
Yetti
Upravil Yetti dne 29.03.2017 08:24, před 7 let
BombiciBombiciČlen
Přidáno před 7 let
Radku děkuji, ale to je z deště pod okap, po tom netoužím :)
Jinak jsem ti poslal mail, kde je spousta předběžných podrobností včetně osobní zkušenosti s akcí u a na Sázavě. A aby jsi měl o čem přemýšlet, tak ještě tu Seč !M
No a pokud by jsi chtěl něco vědět o Seči, můžiu ti toho navykládat spoustu. znám to již od mala. Kousek pod sečí máme u rybníku chatu a na Seč jsme jezdili na kole atd. Kempy tam znám taky a nejsou jen dva. Tedy nebývaly. Můžu tam i zajet a osobně domluvit.
Posílám hned některé odkazy na kempy, ty známé jsou tyto http://www.autokempsec.cz/, http://www.autocamp.estranky.cz/. Pak ty méně známé. Hned vedle kempu pláž je tento http://www.secukrbu.cz/, ale je to jen ubytování v chtakách. Ale je tam zázemí pro ty, kteří by neměli obytka a při horším počasí je to dobrá alternativa a ostatní by se pokusli postavit svá auta v kempu na pláži. Opravdu spolu hned sousedí, jen je to přes cestu (ne přes silnici). Na konci přehrady na ústupkách je pak ještě jachtařský klub s kempem. http://www.ycpardubice.cz/ubytovani/i...nek=cenik . Je to tam klidnější, myslím tím kvůli provozu. Pláž je hned u celkem rušné silnice. U letadla je to dál od vody a vedle silnice, ale je to lepší, než pláž. Ty Ústupky jsou u vody a hlavně v tom termínu nemají ani závody, tudíž asi pohodička.

No a včil mudruj :x a potem dej vědět !o Samozřejmě pomůžu, zjistím ......p)
Bombíci
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ač jsem kvůli Apaluše vyrazil na průzkumnou výpravu na Sázavu, musím plánovanou akci zrušit. Nějak mi není přáno :( .... tak příště.
Y.
Yetti
Jarda_uguJarda_uguČlen
Přidáno před 7 let
Chtěl jsem se zeptat, jestli by byl zájem o Apaluchu o víkendu 6.-8.10. 2017. Moje představa by byla někde na Moravě (ať to nemám daleko). V optimálním případě na divoko v zátoce nějaké říčky, kde si poskládáme karavany dokola, uprostřed uděláme ohniště. Přes den nějaké výlety po okolí, večer posedíme u ohně, zahrajeme na kytaru.

Byl by zájem?

Doporučíte nějaké vhodné místo?
YettiYettiČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj Jardo,

tak vypiš výjezd. Je to dost naknap, ale co nás nezabije .... něco už mám, ale není to na 100% tak neříkám ne.

Yetti
Yetti
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 7 let
Jsem v práci:|
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
YettiYettiČlen
Přidáno před 5 let
A protože se mi ozvali zájemci, ptám se znova …. Apalucha - tedy pánská jízda s dětmi - je zájem? To abych o tom zase případně přemýšlel a případně naplánoval Smile
Martin BMartin BČlen
Přidáno před 5 let
Zájem by byl,ještě letos?
Monika-Jirka-NachodMonika-Jirka-NachodČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, tady třeba jeden zájemce. Máme ty víkendy docela zaplněný samou zábavou, ale když napíšeš něco konkrétního, a třeba na víkend, tak bych o tom třeba i uvažoval. Letmo jsem pročetl tohle vlákno. Prapůvodní myšlenka byla Apalucha na víkend....pak se to někde před třemi lety točila debata o týdnu bez manželek...takže nevím.

Potřebuji znát nějaké konkrétní údaje (místo, datum), abych se mohl rozhodnout a případně přihlásit. Byl bych případně Já + moje dcérka 8 let.
BombiciBombiciČlen
Přidáno před 5 let
Radku, rozhodně ano. Sice jsem toho měl docela dost, ale nějak zase kamarádi odpadávají a tak se nebráním vůbec ničemu. Jen netuším, zda to klapne ještě letos. Rád bych se potkal i s ostatními.
Díky.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,594,854 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.21560 sekund | Průměrně za: 0.2156 (0) sekund | Dotazy: 131 | Použitá paměť: 2.21MB/2MB