Citovat
JiPe Highlanders napsal:
A to by byla Rudy velka skoda. Zapomenuty otvirak nas moc pobavil, nehlede k tomu, ze to beres s nadhledem a dokazes take predat cenne cestovatelske rady.
Jinak pro pana kolegu Vondracka, tvoje papricky budou asi moc fajn, rad bych nekde mimo tropicke oblasti tento recept ze sklenice ochutnal. Ja je na recept meho jugo kamarada delam v jiznich krajich na grilu a taky moc guuuut. Jen tam davam misto koreni byliny a pojidame s tamnim pecivem. A veprove plecko neni podminkou. :_
Jsou určitě fajn, ochutnat můžeš snadno a nejen papričky. Musíš si je ale zavařit. Abys věděl jak,
tak k tomu slouží mimo různé kuchařské a jiné recepty i toto vlákno, které nese název :
"Zavařování masa na cesty", kde si píší a čtou kolegové, které to zajímá. :x
Dále pak je založeno na tomto webu již více než rok další zajímavé vlákno, jež nese
název :"Pokrmy z čerstvých potravin". Zde je pak místo pro umístění receptu např. tvého
jugo kamaráda na pečené papriky i další recepty ostatních kolegů.
K vyhledání tohoto vlákna můžeš kliknout na "Hledat", zadat a jsi tam hned! :^
Popsal jsem trpělivě vše co nejpodrobněji s vědomím, že možná pomaleji chápeš a dobré skutky
se mají dělat. Kdybys to stále ještě nechápal, tak se snad najde někdo, kdo se nad
tebou slituje a dovysvětlí ti to, držím ti palce, ale já už to nebudu. :_ Pokud ale místo trollování
dáš nějaký zajímavý recept kamkoliv, rád si podle něho zavařím, nebo uvařím.:he